Μη δίνεις και τόση σημασία στις βαθμολογίες. Αν δεν τα ακούσεις πώς θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου?
Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και γούστα.
Καλύτερα να μην αναφέρουμε βαθμολογίες Ελληνικών περιοδικών γιατί θα αρχίσει η κλωτσοπατινάδα.
Θα μπορούσε κάποιος που αγόρασε το περιοδικό του Ηχου να γράψει ποια cd player συγκρίνονται και ποια επικρατούν?
Το Audiolab δεν έχει κατά τη γνώμη μου καμία δουλειά στο συγκεκριμένο συγκριτικό, όχι λόγω ποιότητας (δεν το έχω ακούσει) αλλά λόγω features. Όποιος κοιτάει το Audiolab, φαντάζομαι ότι κοιτάει και player όπως το Marantz SA-KI Pearl Lite ή το Cambridge 840, λόγω των ψηφιακών εισόδων. Δηλαδη τι να λέει που επικράτησε το Audiolab απέναντι σε CD player που παίζουν μόνο δισκάκια -τη σήμερον;
Άσχετο, αλλά φαντάζομαι ότι τους δυσκόλεψε η διαφορά των τιμών στο να στήσουν ένα τέτοιο τεστ: το 840 πουλιέται 1300 ευρώ, σχεδόν 1,5 φορά η τιμή του Audiolab, αλλά αυτή η διαφορά οφείλεται στις στρεβλώσεις της αγοράς περισσότερο: στην Αγγλία, το 8200 έχει 700 λίρες και το Cambridge, 750! Τώρα, πώς οι 50 λίρες γίνονται 400 ευρώ (!!!), μάλλον ο αντιπρόσωπος της CA πρέπει να μας το εξηγήσει.
Περιλαμβάνει το συγκριτικό και το Marantz CD6003 με τα τοσα βραβεια;
Ε.... μπερδεύτηκε ο άνθρωπος με το όνομα (Cambridge 650A) και το πέρασε για τιμή .....
Ειστε κακοι μερικες φορες,τα μεταφορικα ειναι που κοστιζουν...
μιας και συμμετέχει στο τεστ το 8200 (το απλό) θέλω να ρωτήσω ΠΟΣΟ έχει εδώ αυτή τη στιγμή?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.