ΗΧΟΣ τεστ cd players μέχρι 1.000 ευρώ

bower

Senior Member
19 October 2010
497
Θα μπορούσε κάποιος που αγόρασε το περιοδικό του Ηχου να γράψει ποια cd player συγκρίνονται και ποια επικρατούν?

ΧΤΖ CD-100 (480 euro) βαθμος: 4
Audiolab 8200CD (900 euro) βαθμος: 4

αυτα ειναι τα καλυτερα στις κατηγοριες που κινουνται αλλα εχει κ πολλα αλλα με βαθμο 3,9 κ 3,8

Μη δίνεις και τόση σημασία στις βαθμολογίες. Αν δεν τα ακούσεις πώς θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου?
Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και γούστα.

Μη δίνεις και τόση σημασία στις βαθμολογίες. Αν δεν τα ακούσεις πώς θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου?
Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και γούστα.

+1

φιλε μου εγω προσωπικα δεν δινω σημασια σε καμια βαθμολογια κανενος περιοδικου. Το θεμα ειναι τοσο υποκειμενικο που για το ΧΤΖ http://www.whathifi.com/Review/XTZ-CD100/

Θα μπορούσε κάποιος που αγόρασε το περιοδικό του Ηχου να γράψει ποια cd player συγκρίνονται και ποια επικρατούν?

Γιατί δεν αγοράζεις κι εσύ το περιοδικό -να τους κάνεις και τζίρο- και να μας τα γράψεις αναλυτικά στο νήμα;

icon7.gif

Το Audiolab δεν έχει κατά τη γνώμη μου καμία δουλειά στο συγκεκριμένο συγκριτικό, όχι λόγω ποιότητας (δεν το έχω ακούσει) αλλά λόγω features. Όποιος κοιτάει το Audiolab, φαντάζομαι ότι κοιτάει και player όπως το Marantz SA-KI Pearl Lite ή το Cambridge 840, λόγω των ψηφιακών εισόδων. Δηλαδη τι να λέει που επικράτησε το Audiolab απέναντι σε CD player που παίζουν μόνο δισκάκια -τη σήμερον;

Άσχετο, αλλά φαντάζομαι ότι τους δυσκόλεψε η διαφορά των τιμών στο να στήσουν ένα τέτοιο τεστ: το 840 πουλιέται 1300 ευρώ, σχεδόν 1,5 φορά η τιμή του Audiolab, αλλά αυτή η διαφορά οφείλεται στις στρεβλώσεις της αγοράς περισσότερο: στην Αγγλία, το 8200 έχει 700 λίρες και το Cambridge, 750! Τώρα, πώς οι 50 λίρες γίνονται 400 ευρώ (!!!), μάλλον ο αντιπρόσωπος της CA πρέπει να μας το εξηγήσει.

Το Audiolab δεν έχει κατά τη γνώμη μου καμία δουλειά στο συγκεκριμένο συγκριτικό, όχι λόγω ποιότητας (δεν το έχω ακούσει) αλλά λόγω features. Όποιος κοιτάει το Audiolab, φαντάζομαι ότι κοιτάει και player όπως το Marantz SA-KI Pearl Lite ή το Cambridge 840, λόγω των ψηφιακών εισόδων. Δηλαδη τι να λέει που επικράτησε το Audiolab απέναντι σε CD player που παίζουν μόνο δισκάκια -τη σήμερον;

Άσχετο, αλλά φαντάζομαι ότι τους δυσκόλεψε η διαφορά των τιμών στο να στήσουν ένα τέτοιο τεστ: το 840 πουλιέται 1300 ευρώ, σχεδόν 1,5 φορά η τιμή του Audiolab, αλλά αυτή η διαφορά οφείλεται στις στρεβλώσεις της αγοράς περισσότερο: στην Αγγλία, το 8200 έχει 700 λίρες και το Cambridge, 750! Τώρα, πώς οι 50 λίρες γίνονται 400 ευρώ (!!!), μάλλον ο αντιπρόσωπος της CA πρέπει να μας το εξηγήσει.

συμφωνω απολυτα φιλε μου. Ειμαστε θυματα της τιμολογιακης πολιτικης των αντιπροσωπων.

Οσον αφορα το 8200, ναι δεν συγκρινεται.. Απλα αναφερω οσον αφορα τη συγκριτικη δοκιμη οτι περιλαμβανει πηγες απο 450~1000 ευρω οποτε θεωρητικα ειναι συγκρισιμο με οτι υπαρχει στο ανω οικονομικο οριο.

Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ τεστ cd players μέχρι 1.000 ευρώ

Τότε να παρει καποιος απο την CA ενα τηλέφωνο την αντιπροσωπεια της Musical fidelity να τους ρωτησει τι μεταφορικη χρησιμοποιουν αυτοι που πουλανε με ισοτιμια 1 λίρα = 1 ευρώ.

Ειστε κακοι μερικες φορες,τα μεταφορικα ειναι που κοστιζουν...

Χαχαχαχα... το σκίσαμε στο off-topic! Το 840C δε συμμετέχει καν στο συγκριτικό!

(Εγώ φταίω εν τω μεταξύ, my apologies...)

μιας και συμμετέχει στο τεστ το 8200 (το απλό) θέλω να ρωτήσω ΠΟΣΟ έχει εδώ αυτή τη στιγμή?