ηχοσύστημα

vlkr

Senior Member
21 August 2010
329
Καλημέρα σε όλους.ελπίζω να είμαι στη σωστή κατηγορία.Θέλω να αντικαταστήσω κάποια κομμάτια του ηχοσυστήματος με ένα αξιοπρεπές ολοκληρωμένο ηχοσύστημα.Για την ακρίβεια να κρατήσω μόνο τον τελικό ενισχυτή ο οποίος θα ´συνεχίσει να οδηγεί τα ηχεία μου και να συνδέσω πάνω σε αυτόν το στέρεο.Μετά από μια μικρή έρευνα βρήκα μόνο το arcam solo mini το οποίο έχει pre out και πέντε εισόδους aux in,rec out,cd και tuner.Δυστυχώς αντίστοιχα μηχανήματα που παίζουν αξιοπρεπως οπως κάποια της marantz που είδα δεν έχουν pre out!θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάτι αντίστοιχο για να έχω επιλογές.Να μην ξεπερνάει τα 1000 ευρώ και αν γίνεται αρκετά πιο κάτω -bye-.Ευχαριστώ

Λόγω χώρου.Θέλω να φύγει το έπιπλο και οι τρείς συσκευές(προ-cdp-tuner).Ο προ είναι ένας ολοκληρωμένος audiolab από τους παλιούς από τον οποίο έχω πάρει την προενίσχυση.

ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση.το naim από ότι είδα είναι ακριβό.το cambridge audio που είναι στο budget μου έχει pre out;εχει έξοδο rca από ότι είδα αλλά αφού δεν γράφει pre out θεωρώ οτί είναι έξοδο εγγραφής.σωστά;

Το naim audio ειναι ακριβο γιατι ειναι music server με δικο του dac και αλλα πολλα,δεν ειναι ιδια συσκευη με το arcam. Επειδη ειχα το ιδιο θεμα πριν λιγο καιρο με εναν φιλο που ηθελε να κανει το ιδιο σου λεω οτι μονο το arcam εχει εξοδο preout,τα αλλα εχουν pre μονο για υπογουφερ.Ειναι το πιο προσιτο με απολυτα κριτηρια,επωνυμο με ολες τις ευκολιες που θελεις αλλα και πολυ βολικο σε μεγεθος αν και οχι φτηνο.
Μπορεις βεβαια να αγορασεις ενα logitech squeezebox touch και να εχεις σαν πηγη (music server,net radio) αλλα εκει θα μπλεξεις με ρουτερ,εθερνετ δισκους κλπ ενω δεν θα εχεις δυνατοτητα cd

Το naim audio ειναι ακριβο γιατι ειναι music server με δικο του dac και αλλα πολλα,δεν ειναι ιδια συσκευη με το arcam. Επειδη ειχα το ιδιο θεμα πριν λιγο καιρο με εναν φιλο που ηθελε να κανει το ιδιο σου λεω οτι μονο το arcam εχει εξοδο preout,τα αλλα εχουν pre μονο για υπογουφερ.Ειναι το πιο προσιτο με απολυτα κριτηρια,επωνυμο με ολες τις ευκολιες που θελεις αλλα και πολυ βολικο σε μεγεθος αν και οχι φτηνο.
Μπορεις βεβαια να αγορασεις ενα logitech squeezebox touch και να εχεις σαν πηγη (music server,net radio) αλλα εκει θα μπλεξεις με ρουτερ,εθερνετ δισκους κλπ ενω δεν θα εχεις δυνατοτητα cd

Θα συμφωνήσω οτί το arcam είναι ότι καλύτερο αν και όχι φθηνό.Γι αυτό άνοιξα το θέμα μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε δυνατότητες με λιγότερα λεφτά.Όσο για το logitech δεν τα πάω καλά με τη τεχνολογία οπότε..
Ίσως ψάξω για μεταχειρισμένο.