Ιδανικός ή προσιτός ενισχυτής για Crystal Audio ΤΧ-Τ2-12?

jim1papa

Established Member
10 August 2010
164
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα και πάλι στην παρέα.

Είμαι έτοιμος να ολοκληρώσω την παραγγελία του http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/e475db28-7d52-4b81-a01e-5692822991f0.aspx

Λόγω της πιστοποίησης THX Ultra 2 μου έχει προταθεί η αγορά ενισχυτή αντίστοιχης πιστοποίησης (Pioneer LX-82 ή LX-83).

Θεωρείτε ότι είναι "μονόδρομος" η αγορά ανάλογου ενισχυτή ή μπορεί να οδηγήσει ανάλογα τα εν λόγω ηχεία κάποιος άλλος ενισχυτής? Αν ναι ποιος???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Φιλικά,
Δημήτρης

Μπορείς να κοιτάξεις και άλλους πιο οικονομικούς ενισχυτές (τα ηχεία είναι "ευκολα"). Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το THX Ultra 2.

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Επειδή στο κατάστημα που τα άκουσα (media markt πυλαίας) τα είχανε συνδεδεμένα σε κάποιον sony (δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο), παρόλα αυτά μου κάνανε πολύ καλή εντύπωση...

Έχεις κάτι να μου προτείνεις?

απο μοντελα 2010-2011:
οnkyo 608-609
yamaha 667-671
pioneer 920-921
denon 1911-1912
Θα σε καλυψουν πληρως και στο 1/3 και ακομα λιγοτερο των τιμων των ενισχυτων που προτεινες/ σου προτειναν - που φυσικα ειναι ενισχυτες κανονια.

Τελικά έγινε η υπέρβαση! Αγοράστηκε το "θηριάκι" LX-83!
Σήμερα παρέλαβα το κεντρικό και τα δύο περιφερειακά και αύριο το πρωί περιμένω τα T2SE και το 12άρι SUB!
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν για την επιλογή μου και επιφυλάσσομαι λίαν συντόμως να ξεκινήσω ένα νέο νήμα παρουσιάζοντας το συστηματάκι μου!

Ευχαριστώ πολυ! Άξιζε η υπομονή και το διάβασμα στο forum. Ήδη άρχισαν οι ακροάσεις και οι δοκιμές! Πάντως το T2SE τα σπάει!!