Ιδεα για την Φετινη Κοπη της Πιτας του Φορουμ (Συμμετοχη)

εγω ειπα ειμαι μεσα. επειδη δεν προλαβα να παρω κατι, λογω του οτι ημουν συνεχεια σε ταξιδια, εχω εναν φακο που ειναι στο κουτι του, δεν εχει χρησημοποιηθει καθολου μονο 1 μπαταρια εχω 'καψει' για το τεστ.

Πειτε μου που μπορω να τον στειλω για να λαβει μερος στην γιορτη.

Δυστυχως λογω ταξιδιων δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω. Οτι χρειαστειτε παρακαλω πειτε μου.

για οποιον ενδιαφερεται ειναι ο Ε3S στο κουτι του καινουργιος. Νομιζω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο δωρο.

θα ειμαι διαθεσιμος να το στειλω μεχρι και την πρωτη εβδομαδα του Ιανουαριου γιατι μετα εχω πολλα ταξιδια.

Με αγαπη και πολλες ευχες για το νεο ετος.

Με η χωρις χρηματα εγω εχω μαθει να περναω παντα καλα. Τα πολλα εφφε και τα πλουτη δεν δινουν παντα την ηρεμια.

Δεν χρειαζεται να πας στα μπουζουκια αποψε για να περασεις καλα. Οποιος εχει παππου και γιαγια στο σπιτι να κατσει μαζι τους ολο το βραδυ. Ειναι το καλυτερο που μπορειτε να κανετε.

Αυτο ειναι η ζωη τα απλα πραγματα. θα εγραφα και αλλα, αλλα αν αρχισω δεν τελειωνω.

Αυτο που λεω συνεχεια και καθε μερα ειναι να ζητε απλα και να μην εχετε κακια για κανεναν. Μακρυα απο αρνητικες αυρες και ανθρωπους που εχουν κακια και μακρυα απο οτιδηποτε σας χαλαει.

Λοιπόν για να μην μπερδεύω τον τυχερό με φορτιστές και περίεργες μπαταρίες θα προσφέρω κάποιο φακό ή φακουδάκι με ΑΑ ή ΑΑΑ.Τώρα ποιο θα είναι αυτό θα δω τις επόμενες μέρες.

και να αναφέρω ότι όποτε θέλετε σας ανακοινώνω τι θα προσφέρω, αξίζει να σημειώσω πως θα το προσαρμόσω στις ανάγκες του χρήστη.

καμια τουρμπινα θα φτιαξει παλι (εργοτελης)...οπως και ο κωστας.

Οχι αλλο καρβουνο:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Ιδεα για την Φετινη Κοπη της Πιτας του Φορουμ (Συμμετοχη)

και να αναφέρω ότι όποτε θέλετε σας ανακοινώνω τι θα προσφέρω, αξίζει να σημειώσω πως θα το προσαρμόσω στις ανάγκες του χρήστη.
Σε φορτηγό θα χωράει...? :flipout::flipout::flipout:

Α δε ξέρω αν θα χωρά!χαχα

Επειδή είναι του Άι Γιαννιού σήμερα(χωρίς να γιορτάζω) και επειδή θα γιορτάζει η μισή Ελλάδα και θα περιμένουν πολλοί κανά δώρο ας πω τι θα δώσω:

Λοιπόν, και εγώ αποφάσισα κάτι με συμβατικές μπαταρίες που να είναι εύκολο να τις βρεις.
Τι ; Ένα 3D maglite ,φυσικά με μόντα!
Τώρα για το τι μόντα, ανάλογα με το τι θέλει αυτός που θα τον κερδίσει και ανάλογα αν θα χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες ή αλκαλικές.
Αν έχει αλκαλικές, θα δώσω 4 επιλογές:

xp-e R2 με 40.000+ λούξ και 260 λούμεν
xp-g R5 με 24.000 λούξ και 350 λούμεν
xp-g R4 neutral με 22000 λούξ και 320 λούμεν
xm-l Τ6 με άγνωστα λούξ(να πω κάπου 17.000?) αλλά 420 λούμεν

Αν χρησιμοποιήσει επαναφορτιζόμενες, οι επιλογές είναι:

xp-e R2 με 40.000+ λούξ και 260 λούμεν
xp-g R5 με 32.000 λούξ και 470 λούμεν
xp-g R4 neutral με 27000 λούξ και 430 λούμεν
xm-l Τ6 με άγνωστα λούξ(να πω κάπου 35.000?) αλλά 800 λούμεν

Οι παραπάνω επιλογές έγιναν με το σκεπτικό να δίνεται στο χρήστη που θα τον χρησιμοποιεί λογικοί χρόνοι αυτονομίας και σταθερής απόδοσης(όχι να τον ανάβεις και σε μερικά λεπτά να μη φέγγει ούτε στο μισό!) ακόμη και στο υψηλό επίπεδο. Ζητούμενο, είναι στο δυνατό να έχει 6 ώρες αυτονομίας και σταθερής απόδοσης, εκτός από τον xm-l που θα έχει κάπου 3ώρες(με τυπικές μπαταρίες 9.000-10.000mah επαναφορτιζόμενες). Μετά τη πάροδο αυτού του χρόνου θα έχει αρκετή διάρκεια ακόμη αλλά θα είναι μικρότερης απόδοσης.

Να προσθέσω, πως πάλι αν θέλει ο χρήστης, μπορώ να ανεβάσω(πολύ!) την απόδοση αλλά δεν εγγυόμαι σταθερή απόδοση!

Όλα τα λέντ θα έχουν επικάλυψη γύρω από το πηρύνα glow in the dark σκόνη και θα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες μόντες για καλή λειτουργία. To τζάμι θα είναι ucl. Τα νούμερα τα παραπάνω είναι στο led, όχι ΟΤF, είναι κατά εκτίμηση και πριν το στείλω θα το μετρήσω πλήρως. Επιπλέον, θα έχουνε 5 mode με 7135 based driver.

Χαρακτηριστικά, με αλκαλικές(ίσως και με επαναφορτιζόμενες), στο low mode, θα έχει αυτονομία 15 μέρες συνεχούς(!) λειτουργίας με 10-15 λούμεν,όσα δλδ ένας ψιλομούφα φακός με 2 ΑΑ!

Last edited:
ο δικος μου θα ειναι πανω στην ιδια ιδεα αλλα με διαφορετικη εκτελεση

Maglite 3C
XP-G
1050 mA 7135 driver
16 λειτουργιες σε 3 γκρουπ!
+ 3 καλοι ανταπτορες απο C σε ΑΑ

Καποια στιγμη σκεφτηκα να αλλαξω την πλακετα σε καποια με 5 λειτουργιες, αλλα δεν θελω να τον πειραξω ξανα γιατι η αλλαγη θελει και ξεκολλημα των καλωδιων στο LED

Ισχυ δεν θελω να δωσω περισσοτερο λογω των C μπαταριων
Τωρα αν ο τελικος κατοχος το θελει θα το κανονισουμε

Α! μετρησεις ειχα κανει αλλα τις εχασα////

Re: Απάντηση: Ιδεα για την Φετινη Κοπη της Πιτας του Φορουμ (Συμμετοχη)

Ώρε με τους mag προβλέπω οι τυχεροί που θα τους κερδίσουν να παίζουν :fight:

star wars style....εργοτελη δεν κοτασρουμε και οπτιον apsherics? LOLOLOLOL!

Καλημέρα παιδιά,επειδή η κοπή της πίτας πλησιάζει πρέπει να δηλώσουμε τι δώρο θέλει να προσφέρει ο καθένας.Εγώ προσωπικά αν προλάβει να μου έρθει ο mini AA2 θα προσφέρω αυτόν αλλιώς κάποιον σε ΑΑ ή ΑΑΑ.Αν είναι δυνατόν μέχρι να φύγει το σαββατοκύριακο δηλώστε τι ακριβώς θα προσφέρετε ο καθένας για να τα αναφέρω στα παιδιά την δευτέρα ή και νωρίτερα.

αναμενω απαντηση απο την διαχειριστικη ομδα για το που πρεπει να σταλουν οι φακοι αν δεν μπορεσουμε να τους δωσουμε οι ιδιοι

Αλλα ξεχασα να θεσω το θεμα του μοιρασματος μεταξυ των 2 κοπων (Θεσσαλονικης και αθηνας)