ifi micro-teac ud 501- pioneer U-05-Marantz HD-DAC1

Δεν μπορεί το cd player 15ετίας να παίξει καλύτερα από ένα σύγχρονο dac, εκτός και αν το CD έκανε 5χιλιάρικα τότε και το dac σήμερα κάνει 200Ε.

αν δεν ισχύει το δεύτερο λοιπόν, τότε το dac παίζει πιο σωστά, απλα δεν σου αρέσει γιατί έχεις συνηθίσει να ακούς λάθος. Αυτά, αν κρατήσουμε όλα τα υπόλοιπα της αλυσίδας σταθερά.

Ο ενισχυτής οδηγεί τα ηχεία επαρκώς; Η μετά από μια ένταση και πάνω γίνεται πλαδαρός (ένδειξη υποοδήγησης);

Εμένα το foober δεν μου αρέσει σαν ήχος. Εχεις δοκιμάσει με άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής; επίσης στο laptop, χρησημοποιείς fidelizer;

και ηθελα να σου στειλω προσωπικο μνμ :)

δεν ξερω πραγματικα τι παιζει....ο ηχος δεν μ αρεσει.οπως ειπα σαν να λειπου να συχνοτητες...πχ στις μπασες φωνες ειναι πιο μεστος ο ηχος.Ο ενισυχτης ειναι ο ιδιος και στις δυο περιπτωσεις αρα δεν ειναι ο ενισχυτης το προβλημα. Απλα πιστευω το ifi ειναι λεπτοηχο. Και σε μαγαζια που το εβαλα να παιξει δεν μ αρεσε. Μαλλον δεν κανει τοσο για hifi οσο για ακουστηκα.

Δεν εχω δοκιμασει αλλο προγραμμα.....πιο λες να δοκιμασω;και πλεον ναι βαζω πρωτα το fidelizer.

και ηθελα να σου στειλω προσωπικο μνμ :)

δεν ξερω πραγματικα τι παιζει....ο ηχος δεν μ αρεσει.οπως ειπα σαν να λειπου να συχνοτητες...πχ στις μπασες φωνες ειναι πιο μεστος ο ηχος.Ο ενισυχτης ειναι ο ιδιος και στις δυο περιπτωσεις αρα δεν ειναι ο ενισχυτης το προβλημα. Απλα πιστευω το ifi ειναι λεπτοηχο. Και σε μαγαζια που το εβαλα να παιξει δεν μ αρεσε. Μαλλον δεν κανει τοσο για hifi οσο για ακουστηκα.

Δεν εχω δοκιμασει αλλο προγραμμα.....πιο λες να δοκιμασω;και πλεον ναι βαζω πρωτα το fidelizer.

Που μένεις να περάσω μια βόλτα να ρίξω ενα αυτο;

Ναι και μετα αμα μου πεις οτι εγω ακουω λαθος....θα με ριξεις στα βαθια...!

Δεν ξερω τωρα εαν ερθεις πως κτλ. Αλλα αμα θες το κανονιζουμε. Και εαν εχεις κανενα καλο ντακ και μπορεις φερτο να δω πως θα παιξει με αλλο ντακ.

Ναι και μετα αμα μου πεις οτι εγω ακουω λαθος....θα με ριξεις στα βαθια...!

Δεν ξερω τωρα εαν ερθεις πως κτλ. Αλλα αμα θες το κανονιζουμε. Και εαν εχεις κανενα καλο ντακ και μπορεις φερτο να δω πως θα παιξει με αλλο ντακ.

Εχω ένα dac αλλά το έχω δανείσει σε ένα άλλο συμφορουμίτη μέχρι να καταλήξει σε ποιο να πάρει για το σύστημά του, σαν μέτρο σύγκρισης. Αν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή να το φέρω μαζί μου καλώς. Διαφορετικά να δω το πρόγραμμά μου να το κανονίσω.

εχω υπομονη πλην ομως θα ειμαι εδω μεχρι της 15/07. Εαν μπορεσεις να φερεις και κανενα cd και σκληρο με τραγουδια θα ηταν οτι πρεπει.