ikariam

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,775
Μπακοτσιάνος...
Όλο και κάποιος θα παίζει εδώ μέσα.

Εγώ το ανακάλυψα πρόσφατα και μπορώ να πω ότι περνάει η ώρα ευχάριστα.

Σε ποιο "κόσμο" βρίσκεστε?

επαιζε ο γιος μου και 3-4 φορες μου ειπε να το αναβαθμήσω επειδή δεν μπορουσε να μπει στο παιχνίδι.....
δεν θυμαμαι κοσμους κλπ....απλά οτι μου ειπε στο τηλέφωνο το εκανα.....
αλλωστε υπαρχουν δεκαδες τετοια παιχνιδια .......

παίζω στο ikariam.gr 1,5 με 2 χρόνια.
Τώρα είμαι στον κόσμο ζήτα

Συμμαχία βρες για να μη γίνεις φάρμα.
Θέλει και στρατό να έχεις για τον ίδιο λόγο.

Έπαιζα για 2+ χρόνια στον κόσμο Βήτα και είχα περί τους 800.000 πόντους οι οποίοι σε μια από τις τελευταίες εκδόσεις ( που άλλαξαν τον τρόπο που υπολόγιζαν το σκορ) πήγαν στους 600.000......
Από ένα σημείο και μετά γίνεται ΠΟΛΥ χρονοβόρο.
Για να κάνεις πχ 8η πόλη ήθελες συνολικά σε ξύλο μάρμαρο κτλ πάνω από 5.000.000 υλικά.(Ίσως να λέω και λίγα,δεν θυμάμαι πια!)

Ασε που οι μάχες (του στυλ 30 εναντίον 30 ) κάνανε μέρες να τελειώσουν και έπρεπε να ανεφοδιάζεις με κύματα ταχτικά την επίθεση, να ανανεώνεις τους αποκλεισμούς....
Το βαρέθηκα.....

Θέλεις να τον καταστρέψεις;
Jim ξέχνα τις φυλετικές μάχες, έχουν κλείσει σπίτια! :rofl:

Απάντηση: Re: ikariam

Θέλεις να τον καταστρέψεις;
Jim ξέχνα τις φυλετικές μάχες, έχουν κλείσει σπίτια! :rofl:

Γιατί βρε το λες αυτό?
Εγώ παίζοντας 2 χρόνια,μια χαρά ανοιχτό είναι το σπίτι μου.
Απλά έχω πάρει καμιά 15αριά κιλά.
Έπαιζες κι εσύ?

Ευτυχώς όχι. :p
Έχω ακούσει από έναν φίλο για αυτό και έμεινα μακρυά.
Κατά βάση ήμουν GM σε παιχνίδια της Gameforge αλλά μου τη βάρεσαν οι Γερμαναράδες (και οι Ελληναράδες) και τα παράτησα όλα... -bye-

Οχιιιιιιι Tribal Wars!!!

Ημουν στους W11, W12, W14 και στον Κ1...

Καψιμο απο τα λιγα...

Στον w11 ξεκινησα χαλαρα (που να 'ξερα) και μετα απο 1+ χρονο εντατικου παιχνιδιου ημανε στην (τοτε) 2η φυλη του κοσμου (αργοτερα εγινε 1η)... εκει τα παρατησα μαχαιρι... και ασχοληθηκα με το audio (ευτυχως).
Πολλες ωρες. Θυμαμαι εκδρομη στα Καλαβρυτα και εγω να ψαχνω net cafe να δω τι γινεται με τα χωρια μου...
Να ξυπναω το βραδυ (με ξυπνητηρι) για να συμπεσουν (στο δευτερολεπτο) οι επιθεσεις που εστελνα καποια στιγμη που ειχαμε πολεμο... On line τουλαχιστον 10 με 12 ωρες ημερησιως (καποιες φορες και παραπανω...)
Και ποσα ακομα...

Αλλα ειναι πιο τιμιο παιχνιδι απο τα αλλα αντιστοιχα. Μη μπεις στους Ελληνικους server (ξανακυλησα πριν απο κανενα διμηνο αλλα ευτυχως εφυγα για ταξιδι και μου περασε γρηγορα), δεν ειναι καλοι, πολλες αγκαλιες, δεν ξερουν να παιζουν. Καλυτερα στους παγκοσμιους.

Αλλα θα ελεγα μην το κανεις καν...

Να ξυπναω το βραδυ (με ξυπνητηρι) για να συμπεσουν (στο δευτερολεπτο) οι επιθεσεις που εστελνα καποια στιγμη που ειχαμε πολεμο... On line τουλαχιστον 10 με 12 ωρες ημερησιως (καποιες φορες και παραπανω...)
Και ποσα ακομα...

Τέτοια μου έλεγε το φιλαράκι μου (και πολύ χειρότερα) και για αυτό δεν ασχολήθηκα...
Μάλιστα από ότι μου είπε παίζονται καταστάσεις όπου οι Τούρκοι π.χ. είχαν επωφεληθεί πριν από κάτι χρόνια τα Χριστούγεννα για να κάνουν επίθεση στους Έλληνες επειδή ήξεραν ότι δεν θα έμπαιναν και τους έλιωσαν! :flipout:

Εγω σε οσους κοσμους επαιζα υπηρχε υποχρεωτικη ανακωχη τις "κρισιμες" μερες (24 ωρες Χριστουγεννα, Πρωτοχρονια, Πασχα) απο τους game admins. Οποτε εκανα τουλαχιστον γιορτες...

Αλλα skype ανοιχτο ολο το 24ωρο με ολα τα μελη της φυλης, φυλλα excell με χρονους επιθεσης και κατανομη αντιπαλων, χρονοδιαγραμματα, διαρκης αναπτυξη (υπηρχε ελεγχος μεσω του twstats) και οποιος δεν... γινοταν φαρμα...

Δεν θελω ουτε καν να το θυμαμαι...

Υ.Γ. Οι αμιγως φυλετικες φυλες (πχ. Τουρκικες και ευτυχως δεν πετυχα ποτε Ελληνικη) ειχαν πολυ πλακα, ολοι γελαγαμε μαζι τους, αλλα καποιοι τουρκοι σε μεικτες φυλες ηταν, ομολογουμενως, πολυ καλοι παιχτες, οπως και πολλοι Ελληνες φυσικα. Αλλα το καλο σε αυτους τους server ηταν οτι δεν ειχε σημασια απο που εισαι, αρκει να ξερεις αγγλικα και να παιζεις καλα. Στους Ελληνικους παλι... δεν σχολιαζω καν...

Εγώ ήμουν fan του Travian. Ίδια φάση με τα παραπάνω. Έπαιζα μανιωδώς για 4-5 χρόνια, ήμουν ηγετικό μέλος μια Clan με θέση (διπλωμάτη συνήθως ή Defence General) στο High Council...
Λογαριασμός πάντα με άτομο διαφορετικής ζώνης ώρας (Ασία - Αμερική για εμάς) ώστε να είναι 24/7 ενεργός, skype πάντα ανοιχτο με 15 παράθυρα (της συμμαχίας, του συμβουλίου, του σέρβερ, με διπλωμάτες άλλων clan, με τους κατασκόπους μου κλπ...).
Είχε πολύ πλάκα αλλά μετά αποφάσισα να πάρω πτυχίο και οτι αυτό δεν συμβαδίζει με ξυπνητήρια στις 4.37 για να στείλω άμυνες... χεχε
Ώρες ώρες όταν βλέπω στο skype της παλιές μου επαφές με πιάνει μια νοσταλγία να ξαναξεκινήσω αλλά απο την άλλη αν δεν παίζεις φουλ δεν παίζεις καθόλου...