Il Gattopardo [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 100.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    1

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,337
Εκεί ψηλά.....

Netflix | Imdb

"Μία οικογένεια αριστοκρατών στη Σικελία του 19ου αιώνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλλαγή
στο κοινωνικοπολιτικό τοπίο. Από μυθιστόρημα του Τζουζέππε Τομάζι ντι Λαμπεντούζα."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Leopard | Official Teaser
Netflix

Last edited by a moderator:
Η ταινία του 1963 "Ο Γατόπαρδος" του Λουκίνο Βισκόντι, είναι μία πα τις αγαπημένες μου, η οποιά βασίστηκε στο ομώνυμο έργο του Τομάζι ντι Λαμπεντούζα,

η σύγκριση είναι αναπόφευκτη (για μένα), είμαι περίεργος σε κάθε περίπτωση και θα το δω.

αν θέλουμε όλα να μείνουν όπως έχουν, θα πρέπει ν' αλλάξουμε τα πάντα...

Σταματήστε τις συγκρίσεις.. αυτό το να το συγκρίνουμε με το παλιό δεν βγάζει πουθενά. Χάνετε οτιδήποτε καινούργιο. Γνώμη μου πάντα.

Για κλασικα εργα παντα ειναι ωραιο να τα συγκρινεις για εμενα . Το να τα κατακρινεις και καταδικαζεις ειναι αλλο θεμα φυσικα.

Καθε τι νεο ειναι καλοδεχουμενο αρκει να ειναι καλο και εμπνευσμενο δημιουργικα.

Άλλο αυτό και άλλο να ξεκινάς να δεις κάτι και να το βλέπεις λες και έχεις μια δεύτερη οθόνη που δείχνει ταυτόχρονα το παλιό. 🤣🤣🤣

Αν και το παλιό δύσκολα ξεπερνιέται, ήδη από το τρέιλερ βλέπω ότι η σειρά ξεκινάει με ένα μεγάλο ατού: τις σκηνές μάχης. Στο παλιό οι σκηνές μάχης ήταν ελάχιστες και τελείως ψεύτικες, ήταν σα να έβλεπες ασπρόμαυρη ελληνική ταινία. Κρατάω μικρό καλάθι αλλά ας έχουμε υπόψη ότι πρόκειται για μεταφορά ενός κλασικού μυθιστορήματος που οι Ιταλοί το έχουν πολύ ψηλά, Ο Λαμπεντούζα είναι κάτι σαν τον Καζαντζάκη τους.