Ηλεκτρικές Συσκευές - Advice needed

Απάντηση: Re: Ηλεκτρικές Συσκευές - Advice needed

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Dυστυχώς οι τιμές των λευκών συσκευών μεταβαλλονται σχεδόν πάντα προς τα πάνω. (πέρα απο τις εκάστοτε εποχιακές προσφορές) ενω οι τεχνολογία τους στις κοντινές γενιες μοντέλων αλλάζει ελάχιστα έως καθόλου. Θα σου πρότεινα εαν εχεις καταλήξει να μην περιμένεις

ακριβως !!!!!! παρε τωρα !!!

δεν αξιζει να πληρωσεις ενα λαμπακι η ενα ντισπλευ παραπανω ......

Re: Απάντηση: Re: Ηλεκτρικές Συσκευές - Advice needed

Μπελλος Ευαγγελος said:
ακριβως !!!!!! παρε τωρα !!!

δεν αξιζει να πληρωσεις ενα λαμπακι η ενα ντισπλευ παραπανω ......

όχι ρε συ, του χρόνου θα έχουν βγει ψυγεία με πάνελ 1080p... ΠΕΡΙΜΕΝΕ λέμε...

:Banane0: :Banane0: :Banane0:

Άλλη μια ψήφο για τα όλα τα inox Siemens. Αξιόπιστα, ωραία στο μάτι κτλ.
Ακόμα και ο απορροφητήρας πολύ καλός.
Για το ψυγείο Β κλάση είναι τρομάρα του αλλά δεν καίει.

Λιγάκι ακριβά βέβαια τα Siemens αλλά...

Για πλυντήριο ρούχων δεν ξέρω να σου πω σε αυτές τι τιμές που θέλεις.
Αν αλλάξεις γνώμη για ακριβό μόνο Miele.

Σειρα μου, βαση της εμπειριας μου στο νυκοκοιρειω / κουζοινα (ουτε ξερω πως στο διασελο γραφεται)

1. Φουρνος / εστιες : NEFF
Εναλλακτικα, λιγο ποιο ακριβα, Miele
2. Αποροφητηρας : ΝΕFF (Κομσοτατος, αθορυβος, ρουφαει τρελλα, με ωραια σποτακια)
3. Πλυντηριο ρουχων Miele. Aπαραδεκτα ακριβο (1000) αλλα μια φορα αγοραζεις
4. Πληντηριο πιατων Miele.
5. Ψυγειο Whirpool, διπορτο. Ειναι το μονο inox, που κυκλοφορει στην αγορα, που οταν το ακουμπας δεν αφηνει δακτυλιες ακομα και αν ετρωγες γαριδακια.
Αθορυβο, ψηλο, και οχι ντουλαπεξ. (ειναι "πομπε")

ΧΑΧΑΧΑ, μου θυμιζει το "Εσεις τι εχετε?"

Παντως ειναι γεγονος οτι ολα αυτα εχουν πολυ μικροτερη ζωη απο τα παλια καλα "γαιδουρια" που εβγαιναν.

Πχ. το Πιτσος princess (Ψυγειο) το εχει η μανα μου 40 χρονια, ειναι full frost, δεν χωραει ενα κοπανι αρνια η καταψυξη, δεν εχει σουπερ ντουπερ φωτισμους και αλλα κολπα, αλλα δεν εχει παθει τιποτε.
Ενταξει μπορει να κανει ζημια στο οζον....

Re: Απάντηση: Re: Ηλεκτρικές Συσκευές - Advice needed

send said:
όχι ρε συ, του χρόνου θα έχουν βγει ψυγεία με πάνελ 1080p... ΠΕΡΙΜΕΝΕ λέμε...

:Banane0: :Banane0: :Banane0:

το γελάς ε? ιδού : http://www.syskeves.gr/index.php?s=products&pid=664

3255€ για ψυγειο με lcd tv ..

664.jpg

καλα τι να λεμε τωρα ...
εχουμε ακομα πιτσο που εχει την ηλικια μου (σαν δευτερο ψυγειο) , ενα ατλαντικ που στα 8 χρονια μας αφησε μπαι μπαι
ειχαμε μεχρι που τρυπησε δευτερη φορα ο καδος (ετων 25) και το στειλαμε στο χωριο (οπου το κολλησα και ξαναδουλεψε) siemens πλυντηριο.

ειδανε τι μ@λ@κιες κανανε και αποφασισαν να τα κανον πιο ευπαθη... (να βγαλουν κανα φραγκο ρε αδερφε)

Re: Απάντηση: Ηλεκτρικές Συσκευές - Advice needed

Σήμερα είδα (και άκουσα) απορροφητήρες. And the winner is Teka CNL-2002. Μικρός, δυνατός ( 605m^3/h) και αθόρυβος (στο Ι και στο ΙΙ, ..γιατί στο III ξεσηκώνει τον κόσμο). Ο TL162 ειχε μονο 2 σκάλες στις οποίες εκανε και στις 2 θορυβο. Πιο αθόρυβος ήταν ο CNL3000 αλλά ήταν τεράστιος και θα έπιανε όλο το ντουλάπι, που το χρειαζόμαστε.. Μου εκανε επίσης εντύπωση που τους είχαν όλους όχι μόνο στημένους αλλά και στην πρίζα..!! (εκθεσιακό κέντρο Teka στην Μεσογείων)

Αν σε ενδιαφέρει το High End στους απορροφητήρες, τουλάχιστον σε θέμα σχεδιασμού, τότε δες και τους παρακάτω, ανήκουν στην Ιταλική Elica

Attachments

• 2231_cappa_design_om_1[1].jpg
    2231_cappa_design_om_1[1].jpg
    14.9 KB · Views: 17
  • 1985_star_not[1].jpg
    1985_star_not[1].jpg
    12.7 KB · Views: 14
Παρέλαβα λοιπόν τις συσκευεεεες.... Ελέγχω λοιπόν για τυχόν χτυπηματάκια πριν υπογράψω την παραλαβή, δεν βλέπω τίποτα και υπογράφω. Βάζοντας όμως το ψυγείο στην θέση του, ξεκόλλησα τα προστατευτικά αυτοκόλλητα και βλέπω το χτύπημα! ¨Οχι ρε π###η μου... πώς την πάτησα έτσι.. πώς δεν το είδα... Ας είναι λέω, είναι στο πλάι και δεν θα φαίνεται.. αλφαδιάζω, περιμένω 6 ώρες και το βάζω στην πρίζα. Εχετε ακούσει τρένο? Κάπως έτσι κανει. . Ακούγεται 2 δωμάτια δίπλα. Εκτός από το μοτέρ που δεν ειναι ότι πιο ήσυχο, ο ανεμιστήρας που εχει μέσα για να κυκλοφορεί τον αέρα κανει δυνατό ( και μαλιστα χαμηλόσυχνο ) θόρυβο. Πηρα λοιπόν το ντεσιμπελόμετρο και πόσο μέτρησα? 63dB !!!! Τηλεφώνησα στον προμηθευτή και μου λέει πάρε στο service της Pitsos να έρθει να το δεί.. όπως και έκανα. Τον περιμένω σήμερα. Μόνο μην πέσω σε κανέναν ελληνάρα και μου αρχίσει τα "όλα έτσι κάνουνε δεν είναι τίποτα"...

Καλορίζικες οι συσκευές , δυστυχώς μόλις τώρα είδα το θέμα και δεν ξέρω αν σε πρόλαβα σχετικά με τον απορροφητήρα .
Είδα σε ενα σπίτι έναν της Miele και έπαθα πλάκα , μπαίνει σε ντουλάπι , έχει συρρόμενη πόρτα και το καλύτερο ? στην τρίτη ταχύτητα δεν άκουγα σχεδόν τίποτα απο απόσταση ενός μέτρου.

Απάντηση: Re: Ηλεκτρικές Συσκευές - Advice needed

JohnJohn said:
Παρέλαβα λοιπόν τις συσκευεεεες.... Ελέγχω λοιπόν για τυχόν χτυπηματάκια πριν υπογράψω την παραλαβή, δεν βλέπω τίποτα και υπογράφω. Βάζοντας όμως το ψυγείο στην θέση του, ξεκόλλησα τα προστατευτικά αυτοκόλλητα και βλέπω το χτύπημα!...
3

Zητα αντικατασταση.Μαγαζι εχω και στο λεω,το οτι υπογραψες πριν το δεις δεν λεει τιποτα.

Καλά ρε μάστορα, να ρωτήσω κάτι (σχετικά) άσχετο? Αν τα πάρεις όλα τώρα, στη λίστα γάμου τι θα βάλεις?

Εχει και συνέχεια το θέμα. Ηρθε ο τεχνικός της Pitsos.

- "Πρώτη φορά ακούω τέτοιο βουητό" λεέι..

Βγάζει τον ανεμιστήρα και του τραβάει την φτερωτή λιγο προς τα έξω και τον ξαναβάζει. Ο βόμβος μειώθηκε, χωρίς να εξαφανιστεί. Του ζητώ αντικατάσταση, και μου έβαλε ένα καινούργιο. Ο θορυβος παρέμεινε, σε χαμηλότερα επίπεδα βεβαια. Σήμερα όμως αρχισε πάλι τα ίδια.. Αυξήθηκε ( 60db) και το βράδυ αρχισε να κανει σαν να βρισκει η φτερωτή, ή σαν να συντονίζει καποιο πανελ απο την κίνηση του ανεμιστήρα ή του μοτέρ.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ανακαλυψα και χτύπημα στο κάτω μέρος του φούρνου ( που τελικά φαίνεται λιγο και στην πρόσοψη). Τον φουρνο μάλιστα κατα την παραλαβή τον είχα γδυσει τελείως εκτός από το κάτω φελιζόλ το οποίο καλυπτε 1-2 εκατοστά απο την προσοψη.. Ε μαντέψτε που ειναι το χτυπηματάκι.. Δεν ξέρω, μαλλον το φορτηγό που τα εφερε πρέπει να ειχε πέσει από τα Μετέωρα μαζί με το εμπόρευμα πριν μου το φέρει..

Με λίγα λόγια έχω πληρώσει 3+ χιλιάρικα για να είμαι με 2 χτυπημένες συσκευές η μία από τις οποίες κάνει σαν καράβι.

Τον Αυγουστο ειχα παραλαβει το δικο μου σετακι Ηλ. Συσκευων Siemens (Inox).

Αφου τα παραλαβαμε ειδαμε οτι το ψυγειο ηταν χτυπημενο στην πόρτα. :twoguns:

Οταν συνήλθαμε από το εγκεφαλικο πήραμε τηλ. στο μαγαζι που τα πήραμε, και μέσα σε μια εβδομαδα ηρθε ο τεχνικος από την Siemens, και μας αλλαξε την πόρτα.

Η Siemens και η Pitsos ειναι η ιδια εταιρεια, επομένως κυνηγησε τους και θα ερθουν να στις αλλάξουν.