ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Ilzals

Senior Member
1 May 2014
447
ΓΕια σας επειδή σήμερα τοποθέτησα στην οροφή την ηλεκτρική οθόνη προβολής παρατήρησα κάποια πράγματα που δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικά.Οταν ανοίγω το πανι διακρίνω ζάρες κατα τη διάρκεια της προβολής οι ζάρες διακρίνονται λίγο μόνο σε κάποιες σκηνές νομίζω φωτεινές το δεύτερο ειναι ότι στις άκρες του πανιού δεξιά και αριστερά υπαρχει μια ελαφρά κύρτοση ειναι φυσιολογικά τα παραπάνω ;

Παιδιά ενα reflecta έβαλα στο skroutz Κάνει 340 εγώ το βρήκα 180 ΠΡΟΣΦΟΡΑ και το ΠΗΡΑ τα καλά πανιά ήταν πάνω απο 500 και νομίζω για έναν benq w1070 δεν άξιζε να πάω στα ίδια λεφτά με το μηχάνημα

Φίλε μου το "πανί" προβολής και τα καλώδια ήχου είναι κάτι που αξίζει να επενδύσεις πιο πολύ από τον προβολέα ειδικά αν κάνεις χώρο αφιερωμένο στο H.C. όπου τα καλώδια και η οθόνη θα κρυφτούν σε γυψοσανίδες. Πρακτικά μια καλή οθόνη προβολής από μια σοβαρή εταιρεία του χώρου θα την έχεις για τόσα χρόνια που δεν πάει το μυαλό σου.

Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

οποτε ΕΣΥ θεωρείς με ενα προβολέα των 700e δηλαδή λιγότερο απο ότι κάνει μια πολυ καλή led τηλεοραση να παρω οθόνη των 1000 δυστυχώς όταν έψαχνα για πανι εδω μέσα όλοι μου έλεγαν τα πανιά πάνω κάτω τα ιδια ειναι η διαφορά ειναι στο μηχάνημα όποτε οι απόψεις διαφέρουν εμένα ειναι ο πρώτος προβολέας μου τον έκρυψα σε γυψοσανιδα τον έχω σε τραπεζάκι ανοίγει 106" και απόσταση θέασης δεν τρελάθηκα ούτε έκανα όλα αυτά που διαβάζω εδω μέσα που για μένα τα θεωρώ υπερβολικά για ενα ερασιτέχνη σαν εμένα και το αποτέλεσμα για μένα ειναι καλό απο την άλλη σε μαγαζιά που πήγα μου είπαν αν δεν εχεις σταθερή οθόνη η τοίχο όλες κάνουν ζάρες εκτός αν επενδύσεις 1000e για 5-10 ταινίες το μήνα το πολυ ε δεν νομίζω να αξίζω αυτά που λες ειναι για πολυ ψαγμένους

Φίλε μου δεν ειναι έτσι , το πανι κάνει έναν προβολεα να δείχνει μικρότερο η μεγαλύτερο μοντέλο απο αυτό που έχεις με σωστή ρύθμιση πάντα.
Τώρα εαν εσυ είσαι ευχαριστημένος να βλέπεις σε ζαρες απο την πρώτη στιγμή που αγορασες την οθόνη τότε πάσο !
Θα μπορούσες να βρεις έναν τοίχο ΣΠΙΤΙ σου να γλύτωσες και τα χρήματα ....

Φυσικά και όταν δεν έχεις κάνει μια μόνιμη τοποθέτηση δεν απαιτείται να κάνεις μια επένδυση των 1000 ευρώ π.χ. γιατί πολύ απλά πήρες ένα προβολέα σήμερα και μετά από λίγο καιρό τον βαρέθηκες τον πουλάς και παίρνεις μια 55άρα led με 600 ευρώ και έχεις κατά πολύ καλύτερη εικόνα από προβολείς με πολαπλάσια χρήματα. Απλά εγώ πιστεύω ότι όταν μπεις στο μικρόβιο της μεγάλης εικόνας και πας να φτιάξεις το σπίτι σου πάνω στο HC ενσωματόνοντας το μέσα στο χώρο πρέπει τότε να επενδύσεις σε μια καλή οθόνη που θα σου βγει στο τέλος φθηνότερη από να φτάσεις σε αυτή αλλάζοντας 2-3 οθόνες και τα γραφομενά μου είναι για όποιον ξεκινά να χτίσει ένα H.C. Τώρα αν αξίζει ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα -το 2000 πηγαίνοντας για να πάρω προβολέα αξίας σημερινής 3.600 ευρώ, έχοντας ακόμα πολλές επιφυλάξεις, μπροστά μου ο Σόουζα (παίχτης του Π.Α.Ο. τότε) αγόρασε ένα καλώδιο σύνδεσης του cd με τον ενισχυτή 4.500 ευρώ- . Τα χόμπυ δεν κάνουν ποτέ απόσβεση...