ποση ωρα συνεχη χρηση αντεχει ?
για κατεβασμα να μην το κλεινω δλδ ?
η θα το καταστρεψω ?
Εγώ στη θέση σου δε θα άφηνα για πάντα αναμένο ένα μηχάνημα τόσο ακριβό. Γι'αυτή τη δουλειά (κατέβασμα) θα χρησιμοποιούσα ένα παλιό pc του πεταματού, ώστε να μη με νοιάζει. Kαι τον imac τον ανάβεις όποτε τον χρειάζεσαι, ή τον ανάβεις μέρα και τον σβήνεις όταν πας για ύπνο, έτσι κι αλλιώς έχει ταχύτατο startup ,τι σε νοιάζει?
Κάθε μηχάνημα έχει ένα όριο πέρα απ'το οποίο δε λειτουργεί καλά. Δεν ξέρω πότε έρχεται αυτή η στιγμή για έναν imac, ωστόσο σίγουρα καλό θα είναι αυτό να προκύψει από χρήση και όχι απλά αναμονή...
Σκέψου το σαν τα αυτοκίνητα... Ακόμα και τα καλύτερα, μετά τα 200.000 χλμ αρχίζουν να καταρρέουν. Καλό είναι λοιπόν αυτά τα 200.000 να τα χαρείς εσύ δουλεύοντάς τα και όχι αφήνοντας το αυτοκίνητο να κάνει γύρους γύρω απ'το σπίτι σου... :BDBDG54:
To πιο βασικο ειναι να παρεις επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια..
Γιατι μπορει ο iMac να ειναι ενα αρκετα ακριβο μηχανημα (1100+ ), αλλα η apple το εμπιστευεται μονο με 1 χρονο εγγυηση απο default.Οποτε μην αμελησεις να παρεις την εξτρα εγγυηση.
η επιλογη put hard rive to sleep when possible αμα κατεβαζει και εχει σταματησει προσωρινα ενεργοποιειται η μονο οταν τελειωσει ?
αντε τρεχα εσυ στους δικηγορους για να απαιτησεις το 2ο ετος.
Εγω απλα δεν αγοραζω...
Απ'ότι ξέρω αυτό είναι οδηγία και όχι νόμος, με άλλα λόγια όποιος γουστάρει την τηρεί και όποιος δε θέλει κάνει την πάπια (τάδε έφη υπάλληλος των Multirama όταν "τσίνισα" τη στιγμή που με ενημέρωσε ότι το PS3 έχει ένα χρόνο εγγύηση).
Δεν έχει ανάγκη ο υπολογιστής, μπορεί να μένει ανοιχτός πολύ καιρό.
Απλά βάλε στις ρυθμίσεις, τους δίσκους να σβήνουν όταν δεν τους χρησιμοποιεί, όπως επίσης κ την οθόνη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.