Image retention στην όρασή μας!!!

Re: Image retension στην όρασή μας!!!

λες αυτο με την εικονα του Χριστου?

Ναι,βλεπεις τη φιγουρα του Χριστου.Ωραιο.

Στην αρχή πίστευα θα δω τον Gene Simons...

εχω ενα ολοκληρο .ppt με τετοια.

Καλά θέλει και εξήγηση;
Απλά το μάτι αντιστρέφει το άσπρο με το μαύρο και όταν κοιτάξεις σε ένα άσπρο ντουβάρι θα δεις άσπρα ότι είναι μαύρα στην εικόνα.

Οπότε θα δεις τον Χριστό.

Καλά θέλει και εξήγηση;
Απλά το μάτι αντιστρέφει το άσπρο με το μαύρο και όταν κοιτάξεις σε ένα άσπρο ντουβάρι θα δεις άσπρα ότι είναι μαύρα στην εικόνα.

Οπότε θα δεις τον Χριστό.

Ωπα ρε γιγαντα ,συγγνωμη που δεν το καταλαβα
Το κανει συχνα το ματι αυτο το κολπο που περιγραφεις ετσι απλα; Πρωτη φορα μου συνεβη παντως ,για αυτο και δεν το επιασα αμεσως

Ωπα ρε γιγαντα ,συγγνωμη που δεν το καταλαβα
Το κανει συχνα το ματι αυτο το κολπο που περιγραφεις ετσι απλα; Πρωτη φορα μου συνεβη παντως ,για αυτο και δεν το επιασα αμεσως

Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.

και αν θέλεις να ξέρεις το κάνει συχνά.....αρκεί να έχεις φάει καμιά τούμπα με κανένα ποδήλατο :flipout:

Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.

και αν θέλεις να ξέρεις το κάνει συχνά.....αρκεί να έχεις φάει καμιά τούμπα με κανένα ποδήλατο :flipout:

Η καθε δραση εχει και μια αντιδραση ,εγω εαν εγραφα με το υφακι "καλα θελει και εξηγηση;" σαν απαντηση στην απορια καποιου ,το "Ωπα ρε γιγαντα,συγγνωμη που δεν το καταλαβα" θα το θεωρουσα την ευγενεστερη απαντηση που θα μπορουσε να μου δωσει καποιος
Δεν βλαπτει αραια και που να κρινουμε και λιγο εαυτους,πριν γινουμε αυστηροι με τους αλλους

Μαθήματα για το πως θα εκφράζομαι καλύτερα ας μη πάρω από εσένα.
Μίλησα πολύ ευγενικά και ζήτησα κάτι.
Δεν θα το κάνουμε και θέμα.

Τέλος από εμένα το off topic, συνεχίζουμε.

Εσυ εκανες παρατηρηση ,εσυ εκανες θεμα . ειπαμε η καθε δραση εχει και μια αντιδραση -Νομος-
Οπως εγραψα εγω "βλεπω" τον εαυτο μου πριν "δω" τους αλλους
Εχω την ικανοτητα να μαθαινω (να παιρνω μαθηματα) ακομη και απο ενα 6χρονο ,βεβαια αρκετοι ανθρωποι τα γνωριζουν ολα και δεν εχουν να μαθουν κατι ακομα ,τελειωνω και εγω με το Off topic :ernaehrung004: