imon vfd προβλημα

papadopou

New member
7 September 2007
59
Καλησπερα.Εχω δει σε αλλο thread οτι υπαρχουν αρκετοι φιλοι που χρησιμοποιουν imon χειριστηριο και οθονη.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω καταφερει την οθονη να δειχνει τον χρονο σε διαφορους player που εχω δοκιμασει.Ετσι δεν ξερω σε ποιο σημειο βρισκεται η ταινια,υπολοιπο χρονο κλπ.Θεωρητικα αυτο δουλευει σωστα μονο με το imedian,winamp,itunes αλλα οι players αυτοι δεν μου αρεσουν.Ψαχνοντας βρηκα διαφορα plugins τα οποια υποτιθεται οτι διορθωνουν το προβλημα αυτο, αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα.
Μπορει καποιος να βοηθησει;

Στην διεύθυνση http://www.soundgraph.com/Eng_/Supports/DownloadList.aspx?topMenu=4&subMenu=1&leftMenu=3 θα βρείς πολλά settings files για τις περισσότερες εφαρμογές. Τους πιό πολλούς γνωστούς players θα τους βρείς.

Τώρα απ' όσο ξέρω απο το δικό μου imon ενδείξεις διάρκειας δεν έχει σε αρκετά προγράμματα. Προσωπικά δουλεύω το media portal το οποίο έχει σχετικό plugin. Κάνε ένα τσέκ και στα αντίστοιχo site του player που δουλεύεις.

Ποιό player δουλεύεις;

Τον kmplayer και το gom player.Στο site της εταιριας ειδα ερωτηση για το km αλλα οχι απαντηση.Τα .imo αρχεια τι τα κανεις;
Το media portal ειναι καλο;Χρειαζεται εξωτερικους codecs;

Απ' ότι είδα κι εγώ για KM και GOM δεν υπάρχουν imo files στο site της Soundgraph. Για ρίξε μια ματιά και στα αντίστοιχα site των players μήπως και.

Τα imo files περιέχουν settings για να δουλεύει το χειριστήριο με διάφορες εφαρμογές. Μέσα απο το πρόγραμμα του imon κάνεις import τα imo files. Ακριβώς τι και πώς θα προσπαθήσω να γράψω όταν πάω σπίτι.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον MPClasic που απ' όσο βλέπω υπάρχουν αντίστοιχα imo files.

Το MediaPortal είναι εφαρμογή media center αναπαραγωγής βίντεο, μουσικής, εικόνων κλπ κλπ. Είναι δωρεάν εφαρμογή open source και αν ασχοληθείς λιγάκι μαζί της κάνει παπάδες. Μου πήρε λίγο χρόνο και κόπο μέχρι να την φέρω στα μέτρα μου αλλά σε αποζημιώνει με το παραπάνω.

To mediaportal απ' όσο γνωρίζω δέχεται όποιον codec θέλεις να χρησιμοποιήσεις εσύ.

Last edited: