In search of LCD Help!!!

zachoschania

New member
24 September 2007
6
Geia sas kai apo mena.

Psaxno gia TV lcd malon gyro stis 42 inches...
Diatheto max 1000euro, kai i apostasi gyro sta 2,5 metra.

Akouo symvoules...

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Για τι είδους χρήση προορίζεται η τηλεόραση ?

Η απάντηση με ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ :a0210:

Συγνώμη για τα greeklish και ευχαριστώ για το ενδιαφερον.

Χρηση: βασικά την θέλω για να βλέπω ταινίες περοσότερο.
Σκοπευω να πάρω και PS3 οποτε θα ηθελα κατι σε 1080p, σωστα?

Ποια η γνώμη σας για την 42LG5000?

Και η Samsung 40A656 θα ήταν πολύ καλή αγορά στην τιμή των 940 που την έχουν τώρα τα Praktiker.
Προσωπικά έχω την Philips 42PFL7603 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τσέκαρε την αν θες.

Last edited:
Μα καλα στα λεφτα που διαθετει η SONY 40W4000 δεν ειναι η καλυτερη επιλογη ?

Εσεις απο τις τηλεοράσεις που ειπατε πια πιστευετε πως ειναι πιο αξιόπιστη?
H πιο αξιόπιστη και απο πλευρας αντιπροσωπίας στην Ελλάδα είναι η LG...

Αν μπορεις να ανεβεις λιγο παραπανω, παρε την LG7000...

Εχω την 47αρα και ειναι καταπληκτική!
Και η διαφορα της με την 42αρα της ίδιας σειρας ειναι πολύ μικρή!
Αν μπορεις να πας στα 1200 ευρω στην προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! -bye-

Έχει κανείς πρόβλημα με την LG την 42αρα στη σειρά 6000 ή 7000
Μάλον πως θα πάρω μια απο τις 2.

H πιο αξιόπιστη και απο πλευρας αντιπροσωπίας στην Ελλάδα είναι η LG...

Απο αντιπροσωπια μπορει να ειναι απο τις καλυτερες. Γενικοτερα σαν αξιοπιστια των προιοντων της ομως ειναι κατω του μετριου.

Απο αντιπροσωπια μπορει να ειναι απο τις καλυτερες. Γενικοτερα σαν αξιοπιστια των προιοντων της ομως ειναι κατω του μετριου.

Οταν λές αξιοπιστία προιόντων κάτω του μετρίου εννοείς οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαλασουν ή οτι δεν δεν εχουν καλη ποιότητα (εικόνας- ήχου)???

Καλημέρα zacho, παλιόψαρο στο καιρό! Κατάλαβες ποιος είμαι νομίζω.:BDGBDGB53: Όταν λέμε για αξιοπιστία των προϊόντων εννοούμε ότι γενικότερα πολλές φορές παρουσιάζουν προβλήματα. Για εμένα στο έχω πει στα χρήματα που θέλεις δεν θα πήγαινα στην LG. Θα προτιμούσα κάποιες εναλλακτικές,αυξάνοντας τα διαθέσιμα χρήματά μου λίγο παραπάνω. Χοντρικά με 1100 ευρώ καθαρίζεις την Sony 40w4000, samsung 40a656 και είσαι άρχοντας. Kαι στο ερώτημα που μου είχες κάνει για την απόσταση,από 2,5 μέτρα, συμφορουμίτες μια 32άρα δεν είναι μικρή?