Incoming message...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Όταν έρχεται ένα προσωπικό μήνυμα ακούγεται ο τυπάκος να λέει ......(κάτι) incoming message. Τί είναι ακριβώς αυτό που λέει? Δεν έχω καταλάβει ακόμη. Είναι μικρολεπτομέρεια αλλά ψηφίζω να αλλάξει ο ήχος. Audio-Video είμαστε. Βάλτε κάνα ηχείο να βαράει, ξέρω και γώ...Κάτι σχετικό τέλος πάντων...:music-smiley-005::ears:

Απλά το captain το θεωρώ λίγο άσχετο. Θα μπορούσε να υπάρχει κάτι πιό καλά στοχευμένο & έξυπνο...

Απάντηση: Re: Incoming message...

Βασικά υπάρχει η δυνατότητα να μην ακούγεται καθόλου ;

Κι εγώ αυτό θα προτιμούσα. Να έχεις επιλογή δηλαδή να το έχεις με ήχο ή όχι. Μου αρκεί δηλαδή εμένα αυτό το bold blinking, δε χρειάζομαι ήχο...

Re: Απάντηση: Incoming message...

Eγω το βρισκω εξυπνο σαν ιδεα αλλα ατελες σαν υλοποίηση (ακουγεται κατι σαν ενα κενο αναμεσα στις λεξεις "captain" και "incoming message") οποτε θα προτιμουσα ο ηχος να καταργηθει.

Παρακαλείστε όλοι να δείξετε τον πρέπων σεβασμό σε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες της τηλεόρασης. Ο θεός Worf son of Mogh, που μετά τον θάνατο τον γονιών του από τους Romulans υιοθετήθηκε από τον Sergey και την Helena Rozhenko. Μετέπειτα έγινε ο πρώτος Klingon που υπηρέτησε σαν αξιωματικός του Federation Starfleet και συγκεκριμένα στο USS Enterprise-D.
Μετέπειτα πήρε μετάθεση στον σταθμό DS9.
Είναι από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες και βασισμένος (όπως όλοι οι Klingon) στην ιστορία και τα έθιμα τον Vikings.
Έτσι λοιπόν όπως θα έλεγε και ο ίδιος:

DaHjaj 'oH QaQ jaj Daq Hegh (Today is a good day to die)

Παρακαλείστε όλοι να δείξετε τον πρέπων σεβασμό σε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες της τηλεόρασης. Ο θεός Worf son of Mogh, που μετά τον θάνατο τον γονιών του από τους Romulans υιοθετήθηκε από τον Sergey και την Helena Rozhenko. Μετέπειτα έγινε ο πρώτος Klingon που υπηρέτησε σαν αξιωματικός του Federation Starfleet και συγκεκριμένα στο USS Enterprise-D.
Μετέπειτα πήρε μετάθεση στον σταθμό DS9.
Είναι από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες και βασισμένος (όπως όλοι οι Klingon) στην ιστορία και τα έθιμα τον Vikings.
Έτσι λοιπόν όπως θα έλεγε και ο ίδιος:

DaHjaj 'oH QaQ jaj Daq Hegh (Today is a good day to die)

Καλά.....ας μην είχανε τον Data και θα σου έλεγα μέχρι που θα φτάνανε.......το πολύ πολύ μέχρι την Ομόνοια....:D:D

Ωωωχχχ... Trekkies convention το κάναμε εδώ.. :p

Και για να μην είμαι τελείως :offtopic:, τον πάω με τα χίλια τον ήχο. Ταιριάζει γάντι με το ύφος του φόρουμ μας.

Ξέρεις πόσες φορές έχω λαχταρίσει;
icon10.gif

Πάω να μπώ στο forum αργά, την ώρα που όλοι στο σπίτι κοιμούνται, κι αν έχω ξεχάσει τον ήχο δυνατα και έχω PM πετάγονται όλοι απ' τα κρεβάτια...:afraid:

Ξέρεις πόσες φορές έχω λαχταρίσει;
icon10.gif

Πάω να μπώ στο forum αργά, την ώρα που όλοι στο σπίτι κοιμούνται, κι αν έχω ξεχάσει τον ήχο δυνατα και έχω PM πετάγονται όλοι απ' τα κρεβάτια...:afraid:

:flipout:

...Που να δεις με ακουστικά τί γίνεται... Μπορεί να μην ξυπνάει κανένας άλλος, αλλά το μπάι-πας δεν θα το γλυτώσω... :operator::violent-smiley-011:

Μην προσβάλετε τον worf και τη φωνή του γιατί σε τέτοια θέματα δεν είναι να παίζεις με τους klingons.
Respect στον όποιο trekkie διαχειριστή το έβαλε.
Είναι από τους λόγους που νοιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ :-)

Το google το βλέπετε ακόμα στα ελληνικά ή στα αγγλικά?
Δοκιμάστε και σε klingonese
http://www.google.com/intl/xx-klingon/

Ωωωχχχ... Trekkies convention το κάναμε εδώ..
Άιντε ποιος δανείζει ώρες λάμπας να δούμε καμμιά startrek σεζόν σερί;
χιχιχιχ

προσωπικά δε με ενοχλεί ο ήχος, αλλα ναι ίσος να ήταν καλό να υπάρχει μια επιλογή. :)