Incoming message...

Εμένα μου αρέσει ο ήχος. Όχι ότι δεν είμαι και trekkioφανής, αλλά το βρίσκω αρκετά εύστοχο. Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι να μπουν και άλλες φωνές για να μπορεί να διαλέγει κάποιος που δεν του αρέσει.
H φωνή του Lieutenant Worf είναι του Michael Dorn http://www.imdb.com/name/nm0000373/

αραγε ειναι δυνατον η επιλογη απο 2-3 ηχους?

οχι πως δεν μου αρεσει......αλλα θαθελα κατι για αλλαγη.

Επαναφέρω το θέμα για να διατυπώσω ξεκάθαρα την πρότασή μου: Γίνεται να υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του ήχου στα πιμι? Δεν λέω πως είναι άσχημο, αλλά σε συγκεκριμμένες ώρες τείνει προς το ενοχλητικό... Αφήστε δε το κοψοχόλιασμα...
Ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί και δεν το αντιλήφθηκα.

Εμένα πάλι μου βγάζει οτι ο FIREFOX πρεπει να εγκαταστήσει το QUICK TIME για να ακούσω τον ήχο.
Με τον media player των Vista δε μπορεί να γίνει κάτι;
Δε θέλω να εγκαταστήσω εναν player ακόμα στο λειτουργικό(υπάρχουν ηδη 4)

Respect στους Trekkies, αλλά η αλήθεια είναι ότι και μένα δε μου αρέσει ιδιαίτερα.
Η πρότασή μου είναι ο ήχος που έχω χρόνια για email και SMS:
από Monty Pythons "message for you Sir!" :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Incoming message...

Επαναφέρω το θέμα για να διατυπώσω ξεκάθαρα την πρότασή μου: Γίνεται να υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του ήχου στα πιμι? Δεν λέω πως είναι άσχημο, αλλά σε συγκεκριμμένες ώρες τείνει προς το ενοχλητικό... Αφήστε δε το κοψοχόλιασμα...
Ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί και δεν το αντιλήφθηκα.

+1 απο εμένα. Ο ήχος ειναι δυνατός, και συχνά μου...κόβει τα ήπατα οταν φοράω ακουστικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Incoming message...

Βρέ...έχεις on τα μεγάφωνα?

εσυ τι λες?αφου ακουω ολη μερα μουσικη,κατι φταει στο πι σι της δουλειας,γιατι σπιτι το ακουσα για πρωτη φορα τελειως συμπτωματικα σημερα!