Ινφο για Samsung Soundbar

nikx

Senior Member
12 January 2013
480
Ψαχνοντας για λιγο καλυτερο ηχο απο τα ηχεια της TV μου επεσα πανω σε αυτο το μοντελο και η τιμη ειναι οτι πρεπει για πρωτα βηματα και πειραματισμους.
Το θεμα ειναι οτι με μια ψακτικη στο νετ το συγκεκριμενο μοντελο δεν μου το βγαζει δηλαδη το HT-H355 αλλα ολες οι πηγες αναφερουν το μοντελο HW-H355.
Ειναι ιδια τα μοντελα;; το W με μια αναλογικη και μια Optical απο τα λιγα που κατεχω στο θεμα ηχος με καλυπτουν και θελω να τα συνδεσω σε PS3 και PS4 με optical μιας και η TV εχει μονο HDMI και οχι optical.
Mε το ΗΤ-Η355 που ηδη παραγγειλα τι παιζει;;
:hmmmm2:
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Πέρα απο την περιγραφή στο λινκ που είναι για γέλια κυριολεκτικά (θα μπορούσε αυτούσια να μπει στο thread με τα ανέκδοτα), η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή και αυτό είναι προφανώς καλό. Όμως στη συνδεσιμότητα αναφέρει μια είσοδο usb μονο. Δεν το βλέπεις και με το καταστημα ;
Θεωρητικά ούτως η άλλως εχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης

Mαλλον θα τους παρω κανα τηλεφωνο,ειναι δυνατον να εχει μονο usb συνδεση ,για pc ειναι;;
Ελπιζω το Τ να ειναι τυπογραφικο λαθος και ελλιπεις πληροφοριες αναφερουν μονο μια usb που την εχει και το W μαζι με τις αλλες συνδεσεις για να βαζεις mp3 usb.
Oποια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη.

Μαλιστα δυστυχως απο το eshop του site τηλεφωνικες πληροφοριες τους ειναι ολιγον τραγικες,τι τους ειπα δεν υπαρχει στο νετ πουθενα το συγκεκριμενο μοντελο,τι τους ειπα οτι ουτε στο εταιρικο της Samsung υπαρχει ,τι μου ειπαν εγω το βρηκα ,που το βρηκες;;; στο site του γερμανου μου λεει,ευχαριστω της λεω καταλαβα και αν ηθελα να μαθω περισσοτερες πληροφοριες για αυτο που μπορω να απευθυνθω σε εσας ,στο site της Samsung μου λεει,εκει ειπα να ξαναρχισω το δεν υπαρχει αλλα ειπα να διατηρησω την ψυχικη μου ηρεμια και τους ευχαριστησα για την βοηθεια.

Tελικα το W ηταν το Τ τους ειναι λαθος,ορματε αφοβα.