argi said:πρωτο ο infocus εχει εισοδο dvi οχι εξοδο
δευτερο ναι
τριτο η hdmi to hdmi με ανταπτορα
Θοδωρής Ραδιώτης said:Προσωπικά προτείνω καλώδιο hdmi-hdmi με αντάπτορα. γιατί σε περίπτωση που αλλάξεις στο μέλλον προβολέα και δεν είναι infocus, αν έχεις πάρει καλώδιο hdmi-m1 θα σου είναι άχρηστο. και πλέον τα νέα μοντέλα της infocus έρχονται με 2 ψηφιακές εισόδους, μια m1 και μια hdmi ατόφια, οπότε και infocus να είναι ο επόμενος προβολέας σου είσαι καλυμμένος.
Στις ψηφιακές όχι. Βέβαια αυτό εξαρτάτε και απ την ποιότητα των καλωδίων και το μήκος αυτών. Η απώλεια όμως εκεί θα είναι ολοκληρωτική . Η βλέπεις η δεν βλέπεις τίποτα.MHTΣ said:Πάντως με τις μετατροπές όλο και κάτι χάνεις σε ποιότητα...
Κώστας Ποτακίδης seven said:Πριν από 1,5 χρόνο έκανα κι εγώ το λάθος να πάρω καλώδιο DVi-M1 σε DVI και αναγκάστηκα να πάρω ξανά άλλο . Τον αλλάξεις δεν τον αλλάξεις μην κάνεις το λάθος και πάρεις έτοιμο καλώδιο της Infocus. Καλύτερα αντάπτωρας που ουσιαστικά δεν έχει καμία απώλεια.
georgede said:Το πρόβλημα είναι από το αρχικό μενού του Infocus7210 εκεί που λέει Main Menu – Settings – about μου δείχνει ότι το signal Format είναι 576p μόνο!!!
Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν είναι 720p ή 1080i;
Σε Sony τηλεόραση που το δοκίμασα, η οποία είναι και αυτή High-Definition μου δείχνει σήμα 720p ή 1080i…
Γιατί να μην κάνει το ίδιο και στον Infocus7210;
georgede said:Ευχαριστώ φίλε Θοδωρή για την απάντηση σου,
Αλλά το πρόβλημα είναι γιατί ενώ το DVD player να μου βγάζει ανάλυση HDMI και να το έχω επιλεγμένο στο 1280Χ720p ή στο 1920Χ1080i το Infucus7210 γιατί να εξακολουθεί να δείχνει στο Main Menu – Settings – aboutι το signal Format να είναι 576p μόνο;
Δεν έπρεπε να δείχνει και αυτό 720p ή 1080ι (όπως στην Sony την τηλεόραση που το δοκίμασα);
georgede said:Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
Το πρόβλημα λύθηκε.
Απλά ήταν κακής ποιότητας το DVD disc…
Τώρα δείχνει κανονικά σε ανάλυση 720p.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.