Infocus in80: Ούτε μία αναφορά

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εχω τον infocus in80 από το Πάσχα, κι ούτε μία αναφορά απ´ό,τι είδα ή δεν είδα εδώ στο site. Θα ήθελα τις απόψεις σας ή τις συμβουλές σας, υπόψιν είναι ο 2ος προτζέκτορας ο πρώτος ήταν ο benq 7800, τον έχω ακόμα στην αρχική συσκευασία και με 1000 ώρες η πρώτη λάμπα, απλά χρειαζόμουν ένα προβολικό πιο φωτεινό κι ο infocus πιστεύω με αποζημίωσε. Εχω βρει ήδη 2,3 προβληματάκια αλλά δεν έχουν να κάνουν με την εικόνα, περιμένω απαντήσεις, ευχαριστώ.

Υ.Γ Πως μπορεί κανείς να περάσει φωτό, όπως είδα την παρουσίαση του benq ή του asbox elite;

Απορία: γιατί στο site της infocus δεν εμφανίζεται το συγκεκριμένο μοντέλο παρότι νεότερο και εμφανίζεται το παλιότερο x10; εδώ

και άλλη απορία: γιατί το μόνο κατάστημα που δίνει το skroutz για τον συγκεκριμένο προβολέα είναι η Ηχοέκφραση; Μα κανείς άλλος;

Δεν ξέρω τι παίζεται με αυτές τις καταργήσεις... ο καθένας λέει ό,τι θέλει μου φαίνεται. Ούτε οι αντιπροσωπείες δεν ξέρουν ή κάνουν ότι δεν ξέρουν. Ορίστε, πες ότι ενδιαφέρεσαι για τον infocus...άντε να βγάλεις άκρη ποιος παίζει, ποιος υπάρχει, ποιος είναι ο καλός και ποιος ο καλύτερος...

Απάντηση: Re: Infocus in80: Ούτε μία αναφορά

Δεν το έχει ούτε στα προηγούμενα μοντέλα και μου κάνει εντύπωση....

Μην σου κάνει εντύπωση, Αντώνη. Από τη λίστα λείπουν πολλά μοντέλα. Π.χ. η σειρά IN που ξεκίνησε με την καινούργια σχεδίαση και τους IN72, 74, 76 δεν υπάρχει καν στη λίστα. Η πλάκα είναι, ότι στην φώτο απεικονίζεται ένας από τους παραπάνω...:flipout::flipout:

Αν θυμάμαι καλά, ο 80άρης βγήκε μετά τον IN78 με καινούγιο σασί, πάνω στο οποίο βασίστηκαν και οι 81,82,83 και δεν πρόκειται για νέο μοντέλο. Ο 10άρης (X10) είναι νεότερο μοντέλο από τον 80άρη.

Βρε σωστά αυτά αλλά μου έκανε εντύπωση που έχει το δικό μου το γέρο ακόμα !!!! (sp4800)

άντε να βγάλεις άκρη ποιος παίζει, ποιος υπάρχει, ποιος είναι ο καλός και ποιος ο καλύτερος...

Για το ποιος παίζει και ποιος υπάρχει, ψάχνεις στην αγορά. Το καλύτερο μοντέλο της Ινφόκους είναι ο 83 κατόπιν ο 82 και πάει λέγοντας.-bye--bye-

Βρε σωστά αυτά αλλά μου έκανε εντύπωση που έχει το δικό μου το γέρο ακόμα !!!! (sp4800)

Διορθώνω ένα λαθάκι που έκανα στο προηγούμενο ποστ. Ο ΙΝ 74 υπάρχει στη λίστα. Αντώνη, το δικό σου μοντέλο αντικαταστάθηκε από κάποιο άλλο ή η εταιρεία το κατήργησε και πήγε σε καινούργια σχεδίαση??

Ποιό καταργημένο ρε παιδιά; Σήμερα πήρα τον Σαραβέλο τηλέφωνο για λογαριασμό ενός φίλου από επαρχία και μου είπε θα τον έχει πάλι από Σεπτέμβη κι ο μόνος λόγος που δεν υπάρχει στο επίσημο site infocus, είναι ότι ο 80 είναι ίδιος με τον 82 με μόνη διαφορά το dark chip το οποίο είναι το 1 για τον 80 το 3 για τον 82, φανταστείτε ότι ο χ10 και όλη η σειρά 80 81,82,83, φοράνε την ίδια λάμπα. Κι εγώ στην ηχοέκφραση τον είδα σε αντιπαράθεση με 3 μοντέλα της οπτόμα, 2 της sony, για lcd δεν το συζητάω, και παρόλο που μου δόθηκε το ελεύθερο ρυθμίσεων, απ τον 80 πήρα την καλύτερη εικόνα και μάλιστα σε αντιπαράθεση με τον in 83 που στοιχίζει 2 χιλλιάρικα παραπάνω, δεν είδα την χτυπητή διαφορά που να αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Βέβαια η λάμπα είναι πολύ ακριβή 505 ευρώ αλλά φανταστείτε ότι είναι τόσο φωτεινός που έχω την ίριδα στο 45 και τη λάμπα στο low και η εικόνα τσακίζει. Με τα δικά μου κριτήρια βέβαια και αφού πρώτα έζησα για 4 χρόνια με τον benq 7800, φοβερός για τα χρόνια του αλλά σκοτεινός σαν το vpl hw10, την στιγμή που εγώ έψαχνα ένα προβολικό να "τηλεορασίζει¨.

Last edited:
Το δικό μου αγόρι μου είναι Ιστορικό, σε λίγο πάει για μουσείο......5 χρόνια και φέτος άλλαξα λάμπα !!!!!!!!!!!

σόρυ για τα off topic....... είναι εθιμοτυπικά !!!:flipout::flipout:

Αλήθεια άσχετο, αλλά πως καταφέρνετε και βάζετε με μπλέ γράμματα μια λέξη η οποία με πάει κατευθείαν σε σελίδα και επίσης πως βάζετε φωτό; Σας φαίνεται περίεργο αλλά και στους υπολογιστές και στο διαδίκτυο είμαι σχετικά καινούριος.

Απλό, γράφεις τη λέξη που θέλεις πχ....... γαλακτομπούρεκο.... ανοίγεις μια 2η καρτελα στον explorer ψάχνεις για τη σελίδα που θέλεις, κάνει, copy τη διεύθυνση, πας εδώ μέσα που γράφουμε τα μηνύματα μας, κλικάρεις όλη τη λέξη που θέλεις να βάλεις το λινκ, πατάς από πάνω στο εικονίδιο που λέει insert link, βάζεις τη διεύθυνση που κόπιαρες από τη σελίδα που θέλεις πατάς enter και βουαλά !!!!!!

Το αποτέλεσμα :γαλακτομπούρεκο

Re: Απάντηση: Re: Infocus in80: Ούτε μία αναφορά

Μην σου κάνει εντύπωση, Αντώνη. Από τη λίστα λείπουν πολλά μοντέλα. Π.χ. η σειρά IN που ξεκίνησε με την καινούργια σχεδίαση και τους IN72, 74, 76 δεν υπάρχει καν στη λίστα. Η πλάκα είναι, ότι στην φώτο απεικονίζεται ένας από τους παραπάνω...:flipout::flipout:

Αν θυμάμαι καλά, ο 80άρης βγήκε μετά τον IN78 με καινούγιο σασί, πάνω στο οποίο βασίστηκαν και οι 81,82,83 και δεν πρόκει ται για νέο μοντέλο. Ο 10άρης (X10) είναι νεότερο μοντέλο από τον 80άρη.

Aυτό που λες δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το τεστ εδώ. Ο χ10 προηγήθηκε και μάλιστα ο ογδόντα ήρθε ακριβώς για να λύσει τα προβλήματα του δέκα . Γι' αυτό και δεν βγαίνει άκρη.

Ποιό καταργημένο ρε παιδιά; Σήμερα πήρα τον Σαραβέλο τηλέφωνο για λογαριασμό ενός φίλου από επαρχία και μου είπε θα τον έχει πάλι από Σεπτέμβη κι ο μόνος λόγος που δεν υπάρχει στο επίσημο site infocus, είναι ότι ο 80 είναι ίδιος με τον 82 με μόνη διαφορά το dark chip το οποίο είναι το 1 για τον 80 το 3 για τον 82, φανταστείτε ότι ο χ10 και όλη η σειρά 80 81,82,83, φοράνε την ίδια λάμπα. Κι εγώ στην ηχοέκφραση τον είδα σε αντιπαράθεση με 3 μοντέλα της οπτόμα, 2 της sony, για lcd δεν το συζητάω, και παρόλο που μου δόθηκε το ελεύθερο ρυθμίσεων, απ τον 80 πήρα την καλύτερη εικόνα και μάλιστα σε αντιπαράθεση με τον in 83 που στοιχίζει 2 χιλλιάρικα παραπάνω, δεν είδα την χτυπητή διαφορά που να αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Βέβαια η λάμπα είναι πολύ ακριβή 505 ευρώ αλλά φανταστείτε ότι είναι τόσο φωτεινός που έχω την ίριδα στο 45 και τη λάμπα στο low και η εικόνα τσακίζει. Με τα δικά μου κριτήρια βέβαια και αφού πρώτα έζησα για 4 χρόνια με τον benq 7800, φοβερός για τα χρόνια του αλλά σκοτεινός σαν το vpl hw10, την στιγμή που εγώ έψαχνα ένα προβολικό να "τηλεορασίζει¨.

Φίλε μου, κατηργημένο δεν θα πει ότι δεν υπάρχει διάθεση. Θα πει ότι δεν συνεχίζεται η παραγωγή του. Μόλις τελειώσουν τα διαθέσιμα κομμάτια στην αγορά...πάπαλα.

Τώρα, γι' αυτά που γράφεις παραπάνω...

Δεν έχει σημασία η ίδια λάμπα. Έτσι και αλλιώς, η πλειονότητα των προβολέων της Ινφόκους, είναι φωτεινοί προβολείς. Το dark chip 1,2,3 όμως, έχουν τεράστια διαφορά στην εικόνα, κυρίως στον τομέα της αντίθεσης. Όπως και να έχει ο 80άρης, από όσο έχω διαβάσει, είναι ένας εξαιρετικός προβολέας. Αν τον έχεις βρει και σε καλή τιμή σε σχέση με τον νεότερο ανταγωνισμό, είναι καλή επιλογή. Μην ξεχνάς, όμως, ότι τα έχει τα χρονάκια του (νομίζω 2) και αυτό το διάστημα είναι μεγάλο στον τομέα των προβολέων οι οποίοι παρουσιάζουν καθημερινά συνεχή βελτίωση στα επιμέρους κομμάτια της εικόνας.

Σε χαιρετάει ένας ευτυχισμένος, από 3ετίας, κάτοχος ενός ΙΝ76....-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infocus in80: Ούτε μία αναφορά

Aυτό που λες δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το τεστ εδώ. Ο χ10 προηγήθηκε και μάλιστα ο ογδόντα ήρθε ακριβώς για να λύσει τα προβλήματα του δέκα . Γι' αυτό και δεν βγαίνει άκρη.

Έχεις δίκιο!! Λάθος δικό μου, ζητώ συγγνώμη. Περσινός είναι ο προβολέας...Προφανώς τα θυμόμουν λάθος...:blush::blush::o