Infocus IN83

Status
Not open for further replies.

Jargon

AVClub Enthusiast
10 February 2008
867
ΑΘΗΝΑ
Ο προβολέας είναι σχεδόν καινούριος και αγορασμένος πριν 3 περίπου μήνες και θα παραδοθεί στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα. Έχει γράψει λιγότερες από 150 ώρες και φυσικά η εγγύηση ισχύει κανονικά.

Τιμή 3.600 Ευρώ

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά περιμένω να δω τον JVC 750, έχω δει και τον SONY 80 και το σκέφτομαι.

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα έχουν αρκετό φως γιατί η οθόνη μου είναι 130" (αν και 2.40:1).

Φιλε μου εκπληκτικο το μηχανημα που πουλας.Εαν ειχα το ποσο που ζητας..θα ειχε κλεισει η αγγελια...
Φως σαν τον 83 δεν εχει κανεις...

Το ξερώ για το φως και δεν θα τον πούλαγα τόσο καινούριο γιατί μου αρέσει πολύ. Ο λόγος που τον πουλάω είναι ότι έχω αναμορφικό φακό και λόγο σασί του Infocus δεν μπορεί να πλησιάσει ο φακός (με το μηχανισμό του) όσο κοντά χρειάζεται για να χωρέσει η δέσμη στον αναμορφικό. Ο αναμορφικός που δουλεύευ σωστά με τον Infocus είναι ο Panamorph αλλά όταν το διαπίστωσα ήταν αργά. Έχω πάρει είδη δύο αναμορφικούς (Prismasonic-Schneider) και ειλικρινά δεν μπορώ να πάρω και άλλον μιας και δεν πουλιουνται ευκολά στην Ελλάδα.

Κριμα γιατι ο προβολεας σου ειναι πραγματικα κορυφαιος.Θα ελεγα στα λεφτα αυτα απλα ασυγκριτος..

Status
Not open for further replies.