Interconnects και καλωδια ηχείων.

audiophile62

AVClub Enthusiast
9 February 2007
1,292
Αθηνα-Γλυφαδα
Μιά καί φράκαραν τά συρτάρια από καλώδια , είπα νά αρχίσω νά διώχνω μερικά πού δε νομίζω οτι μου χρειάζονται.

Interconnects.
1. Nordost Blue Heaven 1m 90e
2. Ixos 104 1m 50e
3. Audison Silver 1m 80e
4. Monster Cable 0.80cm 50e
5. vandenhul The First 0.80cm 100e
6. vandenhull The Second 0.80cm 120e
7. Qed Silver Spiral 0.50cm 80e
8. Qed Qunex4 (silver) 1m 60e
9. Analysis Plus Oval 1m 50e
10. Qed Silver Spiral 1m 100e
11. Lavardin (no memory ) 1m 200e
12. Qed Qunex2 1m 40e
13. Qed Qunex2 1.5m 50e
14. Qed Qunex3 (silver) 1m 50e

Καλώδια Ηχείων
1. Analysis Plus Oval (2x3m) διχαλα 100e
2. Qed XT400 (2x3m) μπανανες Airlock 150e
3. Qed Silver Anniversary (2x3m) "" 80e
4. Audioquest Indigo Plus (2x3m) 90e
5. Audioqest Crystal (2x5m)διχ-μπαναν. 250e

Πολύμπριζο QED 6 θέσεων μέ προστασίες υπέρτασης/καταστολή θορύβου 280e.

Γιά ΠΟΙΟ λόγο , αγαπητε ?

Aν με την προιστορια που εχεις μπορεις να πεισεις οποιονδηποτε σε αυτο το forum οτι εχεις στην κατοχη σου 6 καλωδια ηχειων και 11 interconnect τα οποια αποφασισες να πουλησεις ολα μαζι, τοτε ας παραμεινει εδω.-bye-

Aν με την προιστορια που εχεις μπορεις να πεισεις οποιονδηποτε σε αυτο το forum οτι εχεις στην κατοχη σου 6 καλωδια ηχειων και 11 interconnect τα οποια αποφασισες να πουλησεις ολα μαζι, τοτε ας παραμεινει εδω.-bye-

Ασχολουμαι με τό χόμπυ τά τελευταία εικοσι πέντε χρόνια , εχει περάσει από τά χέρια μου πλήθος συσκευών καί αξεσουάρ , λογικό είναι νά μαζεύονται πράγματα τά οποία αν καί δέν είναι σέ τρέχουσα χρήση, αποθηκέυονται γιά πιθανή μελλοντική αξιοποίηση. Κάποια στιγμή ομως μερικά πρέπει νά φύγουν γιά αποσυμφόριση τού χώρου...
Πληροφοριακά σού λέω οτι , τά interconnects πού εχω πρέπει νά ξεπερνούν τά πενήντα καί τά καλώδια ηχείων τά είκοσι.
Η απάντηση μου αυτή είναι καθαρά ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ , χωρίς πρόθεση αντιδικίας.
Επι πλέον δέν αισθάνομαι τήν ανάγκη νά απολογηθώ γιά οτιδήποτε και σέ οποιονδήποτε , γιατί δέν θίγω κανέναν , δέν βλάπτω κανενός τό "εννομο" συμφέρον καί δέν διακατέχομαι από τυφλή εμπάθεια γιά κανέναν._

Παρεπιμπτόντως θά ηθελα νά αναφέρω οτι , τό αν κάποιος διατηρεί ΝΟΜΙΜΗ εμπορική δραστηριότητα , καταβάλοντας φόρους γιά εισοδήματα από αυτή , αποδίδοντας ΦΠΑ , διατηρεί επγγελματική στέγη , ΔΕΝ εμπορέυεται από τό σπίτι του , χωρίς εκδοση φορολογικών στοιχείων , ΔΕΝ παριστάνει τόν εισαγωγέα μέ ΕΝΑ δείγμα χωρίς ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ , χωρίς ΥΠΕΥΘΗΝΗ τεχνική υποστήριξη , ΔΕΝ μιζάρεται γιά προώθηση εμπορευμάτων , ΔΕΝ διαπλέκεται σέ κυκλώματα παρεούλας , αλλά κάνει τή δουλειά του βαδίζοντας μόνος , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ , δέν εχει νά ντραπεί γιά τίποτα ούτε νά προσποιηθεί τόν Κινέζο-Εσκιμώο-Εξωγήινο κ.ο.κ........

Φιλικά.

Γεια σου ρε Μανωλακο, σε γουσταρω!! γιατι ενω οι αλλοι ασχολουνται με το τι κανει ο καθενας, εσυ κανεις τη δουλεια σου και αγοραζεις!!!
Θα σε ακολουθησω!!

Εγω θελω τα παρακατω:
5. vandenhul The First 0.80cm 100e
6. vandenhull The Second 0.80cm 120e

Κρατησε μου τα, ερχομαι Αθηνα την Πεμπτη.
Thanks

Last edited:
προτείνεις κάποιο ic για να μειώσω λίγο τα πρίμα μου.

Νίκο δεν θυμάμαι ρε συ τι κάνει ο καθένας εδώ μέσα. Κακώς βέβαια.
Φίλος τα θέλει και είπα να τον εξυπηρετήσω.
Τι να πει κανείς...

Ο φιλος εχει εξαφανιστει? οσοι εχετε δηλωδη ενδιαφερον εχετε παρει απαντηση ?