Internet Explorer 7 Final

Ο IE 7 απογοήτευση. Απο ότι βλέπω οι περισσότεροι απο εσάς χρησιμοποιείται firefox και καλά κάνετε , δοκιμάστε και την Opera 9. έχει πολλά να δώσει.

Όσο για τα Vista....

Αν είναι να χρειαζόμαστε 1 GB RAM και 3GHz CPU τουλάχιστον για να τρέχει το λειτουργικό ικανοποιητικά άστα να πάνε, έχουν χάσει το μπούσουλα οι τυπάδες στη Microsoft. Το καλό λειτουργικό έχει λίγες απαιτήσεις σταθερότητα και ένα λειτουργικό περιβάλλον . ΑΝ εστιάσουμε μόνο στις αχρείαστες ευκολίες και στα φαντεζί γραφικά το χάσαμε το παιχνίδι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Internet Explorer 7 Final

anasthom said:
Όσο για τα Vista....

Αν είναι να χρειαζόμαστε 1 GB RAM και 3GHz CPU τουλάχιστον για να τρέχει το λειτουργικό ικανοποιητικά άστα να πάνε, έχουν χάσει το μπούσουλα οι τυπάδες στη Microsoft. Το καλό λειτουργικό έχει λίγες απαιτήσεις σταθερότητα και ένα λειτουργικό περιβάλλον . ΑΝ εστιάσουμε μόνο στις αχρείαστες ευκολίες και στα φαντεζί γραφικά το χάσαμε το παιχνίδι.

Μωρε δεν έχουν χάσει το μπούσουλα, απλά είναι όλα στημένα τέλεια, για να πουλάνε μετά hardware οι άλλοι και πάει λέγοντας....τι να λέμε δηλαδή, φαύλος κύκλος. :mad:

Τακης Σωτηροπουλος said:
O firefox δεν με τρελαινει..

Ακριβώς το ίδιο, συνυπογράφω και εγώ..:grinning-smiley-043

Και στο κάτω κάτω βρε παιδιά ,λογικό δεν είναι όσο προχωράει η τεχνολογία να αυξάνονται και οι απαιτήσεις του συστήματός μας ? Ειδικά στους υπολογιστές ?Εδώ στο Home Cinema και σε άλλες κατηγορίες και θα χρειαστούμε "αναβάθμιση",πόσο μάλλον όταν θες να κατεβάσεις ένα φιλμάκι HD ή να τρέξεις προγράμματα που τώρα σέρνονται με τον δικό μου Pentium 4 στα 2,μνήμη 512 κλπ..
Το οτι θα χρειαστεί να βάλω το χέρι στην τσέπη βαθειά κάποια στιγμή το θεωρώ αναγκαίο κακό.Οπως έκανα και με τον ενισχυτή μου ,το player μου κλπ.
Η τεχνολογία είναι μονόδρομος όσο κι αν την πληρώνει η τσέπη μας..

Last edited: