INTERNET, σύνδεση ή κάρτα?

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,346
Bratislava
Μέχρι στιγμής (και για λίγο ακόμη) έχω σύνδεση pstn μεσω panafonet και η χρέωση είναι για τη διάρκεια της μέρας περίπου 40 λεπτά ανά ώρα.

Είδα σε διαφήμιση την κάρτα smile (αν θυμάμαι καλά) της otenet για χρήση 50 ωρών με 10 ευρώ, δηλαδή 20 λεπτά ανά ώρα. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τέτοια? Υπάρχει κανένα κόλλημα/κόλπο στην εν λόγω κάρτα και τις χρεώσεις της?

Αυτό το ξέρω, αλλά ρωτάω για τη συγκεκριμένη κάρτα, μήπως έχει τίποτε κρυμένα φπα και άλλα τετοια χαζά....

Ηλια, επειδη κι εγω μεχρι να βαλω την adsl ηθελα καρτα για να μπαινω στο ιντερνετ οπως κι εσυ, κατεληξα στη forthnet, οπου με 20 εχεις 2 μηνες συνδεση, απεριοριστου χρονου. Πιστευω οτι συμφερει καλυτερα σε σχεση με αυτη της ΟΤΕΝΕΤ που αναφερεσαι.
-bye-

20 ευρώ για 2 μήνες για 24 ώρες το 24ωρο? καλό ακούγεται.... ξερεις αν κυκλοφορεί ακόμη? φαντάζομαι στα περίπτερα θα υπάρχει...

και πιστεύω οι 2 μήνες ξεκινουν απο τη στιγμη ενεργοποίησης και όχι ημερολογιακά....

Κοίταξε όμως και την χρέωση διότι μπορεί να σε ξυρίσουν. Όπως έπαθα εγώ με μια κάρτα "δωρεάν" ιντερνετ που έδινε ο Γερμανός

konnos said:
Κοίταξε όμως και την χρέωση διότι μπορεί να σε ξυρίσουν. Όπως έπαθα εγώ με μια κάρτα "δωρεάν" ιντερνετ που έδινε ο Γερμανός

Μα γι' αυτό ρωτάω... θεωρώ ότι στα 20 ευρώ που είπε ο Πάνος είναι και η χρήση μέσα.... (αν και μου φαίνεται περίεργο, πολύ φτηνή χρήση 20 ευρώ με απεριόριστο χρόνο) αν είναι να πληρώσω 20 ευρώ για τον παροχο και μετά τη χρέωση του επακ στον οτε τι κάνουμε?

ilias said:
Μα γι' αυτό ρωτάω... θεωρώ ότι στα 20 ευρώ που είπε ο Πάνος είναι και η χρήση μέσα.... (αν και μου φαίνεται περίεργο, πολύ φτηνή χρήση 20 ευρώ με απεριόριστο χρόνο) αν είναι να πληρώσω 20 ευρώ για τον παροχο και μετά τη χρέωση του επακ στον οτε τι κάνουμε?

τελικα μουφες αυτες οι προσφορές...

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το τηλεπικοινωνιακό κόστος (ΕΠΑΚ