Last edited by a moderator:
Αν δεν ξέρεις το comic μετά το 8ο επεισόδιο πιστεύω θα τρέξεις να βρεις να τα διαβάσεις.Εχω δει εως και το 4ο.
Πολύ καλή σειρά.
Για animation δε, πρωτότυπη.
Θυμίζει κατα καποιο τρόπο και το the boys.
Όντως. Κράτα την τελευταία συζήτηση που είχε ο γιος με τον πατέρα. Θα αργήσει να έχει νόημα , αλλά ειναι σημαντική. Είμαι περίεργος πως θα το συνεχίσουν γιατί μετά γίνεται ένας χαμός από σημαντικούς villains εντός και εκτός Γης , ακομη και από άλλες διαστάσεις , αλλά επειδή έχουν αλλάξει κάπως την σειρά των γεγονότων, ακόμη και χαρακτήρες δεν ξέρω αν θα είναι ίδια.Εξαιρετική!
Το 8ο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε superhero animation..
Ξεκίνησε; Έχω απορία να δω τις αλλαγές από το comic . Καθώς η πρώτη είχε μεν παρόμοιο storyline αλλά είχε μικρές λεπτομέρειες που ίσως αλλάξουν κάτι.Εξαιρετική και η 2η σεζόν έως τώρα.
Δεν το λες και σιγά.... Η μάχη με τον conquest που την έβγαλαν σε ένα επεισόδιο ήταν 5 τεύχη κανονικά. Η σειρά πάντως έχει καλύψει 65 τεύχη από τα 144. Οπότε πάμε το λιγότερο για άλλες τρεις σεζόν.Στα ίδια κορυφαία επίπεδα και η τρίτη σεζόν.
Είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την 2η λαντως, αν και δύσκολο να φτάσει ξανά κάποια την πρώτη.
Σε σχέση με τα δρώμενα του κόμικ, μας πάνε μάλλον σιγά σιγά. Τα major events έρχονται με το σταγονόμετρο.
Εκπληκτικά τα τελευταία δύο επεισόδια.
Να πω και εγώ την αλήθεια το anime το βαριέμαι ώρες ώρες. Δεν συγκρίνεται με το comic.Την παράτησα στο 4ο επεισόδιο - ή το 5ο, δε θυμάμαι. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι πλήττω με τα αισθηματικά του πρωταγωνιστή και τα ηθικά διλλήματα του αδερφού του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.