Ηome cinema για την 5090H...

fine68

New member
9 February 2009
47
Γεια σας φιλοι...

Ειμαι καινουριος και χαιρετω κι εδω (εχω γραψει ηδη στο τμημα tv) τους ειδικους του ηχου (σωστα?).
Λοιπον θελω μια βοηθεια (γνωμες φυσικα) για το PIONEER LX01 (με τη σκεψη πως η TV θα ειναι η 5090Η η και η 500Α).
Και στην Ελλαδα αλλα και παντου στην Ευρωπη εκτος Αγγλιας εχει αρκετα πανω απο 2000ε...οποτε στα 900ε που μπορω να το παρω νομιζω ειναι super αγορα...οποιος μπορει ας επιβεβαιωσει λοιπον η το αντιθετο...να πω βεβαια πως κυριως το θελω για ταινιες και πολυ λιγοτερο για μουσικη (αν και νομιζω αρκετα καλη αποδοση θα εχει και εκει)
Θα ξερετε βεβαια πως το συγκεκριμενο εχει και DVD REC 250gb και αυτο ειναι αλλο ενα μεγαλο συν για μενα αφου και μ ενα BLURAY player εχεις "καθαρισει"
Περιμενω αποψεις...και ευχαριστω προκαταβολικα...

Mα το lx03 φιλε νομιζω ειναι χειροτερο...
δεν εχει τα ηχεια του LX01 (εκτος και κανω λαθος, και εδω θελω τη βοηθεια σου αν γνωριζεις)...
ειναι βεβαια και πιο ακριβο (αν εννοεις το lx03bd)...
και θα χρειαζομαι και DVD REC (εννοω δεν "καθαριζω" με το LX03)...
Αν εχεις βεβαια αλλη γνωμη ειμαι ολος αυτια (δεν γνωριζω και πολλα πραγματα) γι αυτο και ρωταω...

Έχω το lx 01 και για σινεμά είναι μιά χαρά ...Για μουσική έτσι κι έτσι.
Ειδικά στα 900 ευρώ που λες ότι το βρήκες είναι δώρο.Παίρνεις και το lx-08 bd player και έχεις ένα πλήρες και πολύ σαλονάτο σύστημα με κόστος μικρότερο από όσο πλήρωσα εγώ πέρισυ μόνο για το 01.Αρκεί να μην έχεις τρελές απαιτήσεις από τη μουσική του απόδοση...

Λοιπον ειτε παρω το LX01 συν το BD08 για Bluray...ειτε το LX03 συν το lx61d για DVD REC...η τιμη ειναι σχεδον ιδια (γυρω στα 1650)..οποτε μενει πια ηχεια και SUB ειναι καλυτερα...τα Omni-Directional του lx01μου φαινονται καλυτερα αλλα ξαναλεω δεν ειμαι και ειδικος...το SUB του LX01 παλι βλεπω ειναι 8Ω ενω του LX03 4Ω...(αυτο τι ακριβως σημαινει?)

Λοιπον ειτε παρω το LX01 συν το BD08 για Bluray...ειτε το LX03 συν το lx61d για DVD REC...η τιμη ειναι σχεδον ιδια (γυρω στα 1650)..οποτε μενει πια ηχεια και SUB ειναι καλυτερα...τα Omni-Directional του lx01μου φαινονται καλυτερα αλλα ξαναλεω δεν ειμαι και ειδικος...το SUB του LX01 παλι βλεπω ειναι 8Ω ενω του LX03 4Ω...(αυτο τι ακριβως σημαινει?)

Όσο λιγότερα τα Ω (Ohm) του ηχείου, τόσο μικρότερη η αντίστασή του, που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί με περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα από τον Ενισχυτή. Όσο περισσότερο ρεύμα περνάει από το ηχείο τόσο μεγαλύτερη η ένταση του ήχου.

Όσο λιγότερα τα Ω (Ohm) του ηχείου, τόσο μικρότερη η αντίστασή του, που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί με περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα από τον Ενισχυτή. Όσο περισσότερο ρεύμα περνάει από το ηχείο τόσο μεγαλύτερη η ένταση του ήχου.

Eυχαριστω φιλε...
λογικα καλυτερο σαν SUB του lx03 δηλαδη ε?...για τα omni-d του lx01 μπορει καποιος να βοηθησει να τα συγκρινουμε με τα ηχεια του lx03?