iOS 4.2

Το 3GS υποστηρίζει find my phone, απλώς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πρέπει να γίνει από μηχανάκι 4ης γενιάς (iPhone 4, iPad). Μετά παίζει μια χαρά.

@kpaiss,spcav: Καθόλου πάτσι, μιας και δεν είδα κανένα και ΠΟΥΘΕΝΑ με 4ρι να παραπονιέται!
@tazz:Άν είσαι ευτυχής κάτοχος και των 2 συσκευών γίνεται.
Άν όμως εγω το ενεργοποιήσω απο φίλου δεν θα πρέπει μετά και τα 2 τηλέφωνα να ελέγχονται απο το ίδιο itunes id?

Last edited:
Μία πιο γενική ερώτηση.

Στις τελευταίες αναβαθμίσεις (μετά το ios 4) όταν προσπαθώ να αναβαθμίσω το τηλέφωνο (3G) αυτόματα μέσω itunes, προχωράω στη διαδικασία, γίνεται το download και αφού τελειώσει (κανα 20-30λεπτο περίπου) μου βγάζει ένα μήνυμα για timeout και μου λέει να ξαναπροσπαθήσω...

Και βέβαια αυτό γίνεται μονίμως.

Τελικά τις αναβαθμίσεις τις κάνω κατεβάζοντας το αρχείο από iphonehellas και κάνοντας εγκατάσταση manually.

Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους αυτό;

Μία πιο γενική ερώτηση.

Στις τελευταίες αναβαθμίσεις (μετά το ios 4) όταν προσπαθώ να αναβαθμίσω το τηλέφωνο (3G) αυτόματα μέσω itunes, προχωράω στη διαδικασία, γίνεται το download και αφού τελειώσει (κανα 20-30λεπτο περίπου) μου βγάζει ένα μήνυμα για timeout και μου λέει να ξαναπροσπαθήσω...

Και βέβαια αυτό γίνεται μονίμως.

Τελικά τις αναβαθμίσεις τις κάνω κατεβάζοντας το αρχείο από iphonehellas και κάνοντας εγκατάσταση manually.

Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους αυτό;

Καλημερα.
Και εμενα μου το εχει βγαλει αυτo το μηνυμα πολλες φορες αλλα πρεπει να φταιει ο Server τους η' κατι στην συνδεση σου.
Σιγουρα οχι το Pc σου η' καποιο προγραμμα.
Επεμεινε οπως εκανα και εγω και θα προχωρησει.
Ξερω ειναι χρονοβορο για αυτο καντο βραδυνες ωρες!
Τωρα οσον αφορα αυτο που θες υπαρχουν και αλλου ηδη κατεβασμενα τα αρχεια αυτα π.χ IOS 4.2.1 για 3G αλλα δεν ξερω πως τα περναμε εκτος iTunes (οπως κανεις εσυ πλεον).

Last edited:
Παιδιά έκανα αναβάθμιση σε 4.2.1 και απο την ημέρα εκείνη, νομίζω οτι έχει αρχίσει και μου κάνει μ@λ.... το 4αρι.

Τι μου κάνει:

Oταν κάνω scroll στις επαφές κάνει κομπιάσματα και στο ανέβασμα και στο κατέβασμα. (ανεβοκατεβαίνει με δόσεις)

Καμιά φορά αργεί να κάνει μετάβαση απο τις επαφές π.χ στα πρόσφατα.

Οταν καλώ εναν αριθμό αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη λές και ζορίζεται.

Για πείτε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: iOS 4.2

Παιδιά έκανα αναβάθμιση σε 4.2.1 και απο την ημέρα εκείνη, νομίζω οτι έχει αρχίσει και μου κάνει μ@λ.... το 4αρι.

Τι μου κάνει:

Oταν κάνω scroll στις επαφές κάνει κομπιάσματα και στο ανέβασμα και στο κατέβασμα. (ανεβοκατεβαίνει με δόσεις)

Καμιά φορά αργεί να κάνει μετάβαση απο τις επαφές π.χ στα πρόσφατα.

Οταν καλώ εναν αριθμό αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη λές και ζορίζεται.

Για πείτε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.
Ξεκλειδωμένο ή όχι ;

Και συναδελφου μου σε ξεκλειδωτο 4αρι 16 GB το κανει το κολληματακι οταν κανει Scroll στις επαφες.
Εμενα σε 3GS δεν κανει τιποτα!
Σιγα το κακο , παντως το μονο που ενοχλει ειναι οτι με την προηγουμενη δεν εκανε τιποτα!
Μπορει με την 4,3 να στρωσει!

Τα κοληματάκια που λέτε τα είχα με την 4.1 και συνεχίζω να τα έχω με την 4.2

Αυτό που βελτιώθηκε δραματικά σ' εμένα είναι οτι πλέον δεν μου τρώει την νύχτα που το βάζω σε flight mode 5-7% μπαταρία όπως με την 4.1