ipad ή TurboX 450

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,012
Αθηνα
ipad ή TurboX 450 tablet ??? Μιλαμε παντα για χρηση tablet pc και ebook reader και πανω απο ολα για surfing.
Για το ipad δεν εχω κατι να πω. Θεωρω κορυφαια την οθονη, κορυφαιο τον ηχο και την ποιοτητα κατασκευης του. Ελλιπης η συνδεσιμοτητα του
To turbo X εχει λειτουργικο Windows7 που σημαινει συμβατοτητα με προγραμματα, εισοδο USB και πολυ σημαντικο εξοδο HDMI και μια μεγαλη οθονη 11.6".

1596071.JPG

Η ποιοτητα κατασκευης δεν φθανει στα ιδια επιπεδα. Τα εχει συγκρινει καποιος να μου πει την γνωμη του. Διαφερουν στην τιμη περι τα 100 ευρω.

Εγώ πάντως που έχω σταματήσει εδώ και χρόνια τα windows γενικώς (εκτός από ένα htc που δεν έχω χρήματα να μετατρέψω σε iphone) έχω δει την υγεία μου και δεν θέλω να ξαναμπλέξω ποτέ με αυτό το λειτουργικό...

Eξαρταται τις αναγκες σου...
Αν θελεις συμβατοτητα με καποια προγραμματα που δεν υπαρχουν για ipad , τοτε πας για Turbo x.
Το ipad εχει εξοδο HDMI, μεσω του ανταπτορα της Apple( και vga + component + composite αν θες).

Gia ebook-pdf reader, surfing αλλα και αλλα πολλα, η αισθηση του iPad ειναι ασυναγωνιστη.

το turbox είναι περισσότερο touch screen netbook παρα tablet.

η μπαταρία του turbox είναι απογοητευτική, έχει ανεμιστήρα και ζεσταίνεται, τρέχει windows που δεν είναι σχεδιασμένα για tablet χρήση...

προσωπικά για τέτοια περίπτωση με windows, θα έπαιρνα ενα netbook αφού είναι αρκετά πιο φτηνά και έχουν και το τεράστιο πλεονέκτημα του ενσωματωμένου πληκτρολογίου!

Καλά πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο.

Έλα πες την αλήθεια. Δεν ήξερες τι να κάνεις και είπες να ανοίξεις αυτό τo thread έτσι? :)

Καλά πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο.

Έλα πες την αλήθεια. Δεν ήξερες τι να κάνεις και είπες να ανοίξεις αυτό τo thread έτσι? :)
:flipout:
Οχι. Μου χαλασε το ενα απο τα 2 λαπτοπ που χρησιμοποιω και σκεφτηκα μηπως να προχωρησω σε tablet. Η λογικη πρωτη επιλογη ειναι το ipad, ομως με προβληματιζε αν αξιζει ως χρηστικοτητα περαν απο gadget και σημερα ειδα στο πλαισιο το turbox και μου φανηκε καλο εργαλειο. Δεν συγκινει οπως το ipad αλλα η αληθεια ειναι πως εχει μεγαλυτερη χρηστικοτητα. Παντως πραγματικα περισσοτερο παιζει σαν netbook παρα σαν tablet.
Παρεπιπτοντως αν θελω να φορτωσω υλικο (φωτο, pdf κλπ) απο το pc στο ipad θα εχω προβλημα? Πως θα κανω την συνδεση?

Last edited:
ipad ή TurboX 450 tablet ???
1596071.JPG

Η ποιοτητα κατασκευης δεν φθανει στα ιδια επιπεδα. Τα εχει συγκρινει καποιος να μου πει την γνωμη του. Διαφερουν στην τιμη περι τα 100 ευρω.

Al Bundy...πιστεύω ν' αστειεύεσαι !!!

Mπορεις και σε mac και σε Pc ευκολα.
Κατεβαζεις το δωρεαν itunes απο την apple και μετα περνας οτι θες μεσα απ αυτο.
Συγχρονιζεις calendar, outlook contacts, photos απο φακελους , pdfs στο ibooks κλπ.

Rιξε μια ματια εδω, και αν εχεις αποριες ... ρωτα!

Kαλο ειναι να το δεις καλα πρωτα, να ξερεις τους περιορισμους και μετα ν αποφασισεις.
Αν θες πχ. να βαζεις usb stick και copy-paste αρχεια ... δε γινεται στο Ipad (και σε κανενα tablet αυτη τη στιγμη).
Δεν ειναι laptop , ουτε υποκαθιστουν την αναγκη ενος υπολογιστη.

αν αυτα δεν ειναι προβλημα, τοτε παρτο.

Kαλο ειναι να το δεις καλα πρωτα, να ξερεις τους περιορισμους και μετα ν αποφασισεις.
Αν θες πχ. να βαζεις usb stick και copy-paste αρχεια ... δε γινεται στο Ipad (και σε κανενα tablet αυτη τη στιγμη).
Δεν ειναι laptop , ουτε υποκαθιστουν την αναγκη ενος υπολογιστη.

αν αυτα δεν ειναι προβλημα, τοτε παρτο.

Αληθεια με το ipad μπορω να κανω download αρχεια απο το δικτυο?

στο TurboX αραγε μπαινει το remote της Apple για ελεγχο του iTunes?
kαι αν ναι, θα δουλευει γρηγορα κ σωστα?

στο TurboX αραγε μπαινει το remote της Apple για ελεγχο του iTunes?
kαι αν ναι, θα δουλευει γρηγορα κ σωστα?

549 ευρώ κάνει το TurboX. 509 ένα 16άρι iPad 2.

Αφού έχεις Mac pro και Macbook pro και θέλεις ταμπλέτα για τηλεχειρισμό του iTunes, δεν καταλαβαίνω γιατί κοιτάς πέρα από το 16άρι Ipad 2.

ελα ντε...απλα ελεγα μηπως ειναι τιποτα πιο οικονομικο το Turbo X.
που θα επρεπε να ηταν κατα τη γνωμη μου.

Δεν ξέρω για το TurboX αλλά με το iPad1 κάθε μέρα ανακαλύπτω και νέες δυνατότητες! (και ακόμη δεν το "σπαζοφυλάκισα"). Τώρα άρχισε να γυαλίζει και στην γυναίκα μου και να θέλει κι αυτή "να δει πως δουλεύει"! Σου βγάζουν τα λάδια μέχρι να εγκρίνουν την αγορά και μετά θέλουν...να σου πάρουν το παιχνιδάκι απο τα χέρια!