ipad στικάκι ίντερνετ

Α τέλεια σε ευχαριστω.
Θα κάνει το στικακι μου το cosmote ε;

Δεν χρειάζεσαι καν το στικάκι σου. Βάζεις την sim στο mifi και είσαι έτοιμη. Άμα θέλεις πουλάς και το στικάκι 10 ευρώ και σου κοστίζει το Mifi ακόμα λιγότερο.

Α απλα νόμιζα οτι χρειαζόταν να πάρω κάποιο mifi της κοσμοτέ για να πιάσει το Ίντερνετ , δν ήξερα ότι μπορω να πάρω οποιοδήποτε mifi

Α απλα νόμιζα οτι χρειαζόταν να πάρω κάποιο mifi της κοσμοτέ για να πιάσει το Ίντερνετ , δν ήξερα ότι μπορω να πάρω οποιοδήποτε mifi

Την καρτα μου της cosmote την εχω στο mifi της vodafone. Λες να θυμωσει? Modem ειναι, δεν το ενδιαφερει ο παροχος. Παρε αφοβα.

Thanks Γιάννη ειναι πολυ αναλυτικό και φαίνεται εύκολο θα το κάνω αν δν βρω mifi γιατι σε αυτόν που έστειλα δεν απαντάει!
Εγω θα μπαίνω απο το iPad οταν κάνω τον διαμοιρασμο αλλα για να μην μου τρωει mg απο το λάπτοπ τι θα πρέπει να κάνω;

Thanks Γιάννη ειναι πολυ αναλυτικό και φαίνεται εύκολο θα το κάνω αν δν βρω mifi γιατι σε αυτόν που έστειλα δεν απαντάει!
Εγω θα μπαίνω απο το iPad οταν κάνω τον διαμοιρασμο αλλα για να μην μου τρωει mg απο το λάπτοπ τι θα πρέπει να κάνω;
Απενεργοιησε οτι εχει σχέση που μπορεί να κατεβάζει απο μονο του. Π.χ updates ,antivirus, remote control

Αυτός που το χει φαίνεται λιγο ούφο οπότε δύσκολο να το πάρω!
Μάλλον θα κάνω ad hoc πως λέγεται γιατι δν βρίσκω κάτι άλλο