- 3 August 2006
- 3,271
Χαιρετω ολα τα παιδια,
Εχω το εξης προβλημα με συνδεση cosmote
Οταν εχω ενεργοποιημενο το 3G τοτε ολα καλα σημα καμπανα 5 γραμμες.
Μολις απενεργοποιησω το 3G το σημα δεν μενει σταθερο αλλα εξαφανιζεται και επανερχεται παλι και παλι απο την αρχη.
Σκεπτομαι να το παω στο Γερμανο για service αλλα παλι σκεπτομαι να περιμενω την νεα αναβαθμιση μηπως διορθωθει καποιο bug στο τηλεφωνο.
Το αγορασα πριν 15 μερες απο oteshop και ειχε προεγκατεστημενη 3.1 version. Μολις ξεκλειδωθηκε με itunes εκανε αυτοματα update σε 3.1.2 οποτε σκεφτηκα μηπως κατι δεν εκατσε σωστα,
Παντως η επαναφορα ρυθμισεων δικτυου δεν βοηθησε.
Το θεμα ειναι οτι αν και με 3G το τηλεφωνο δουλευει σφαιρα σκεπτομαι οτι αν μετακινηθω σε ενα τοπο που δεν υπαρχει καλυψη 3G τοτε μηπως θα αρχισουν προβληματα αφου δεν θα μπορει να κραταει σταθερο σημα σαν 2G?
Κανεις αντιμετωπιζει κατι παρομοιο η εχει να προτεινει κατι?
Ευχαριστω πολυ
PS Eκλεισα και το push στα sta settings του mail αλλα παλι τα ιδια.
Εχω το εξης προβλημα με συνδεση cosmote
Οταν εχω ενεργοποιημενο το 3G τοτε ολα καλα σημα καμπανα 5 γραμμες.
Μολις απενεργοποιησω το 3G το σημα δεν μενει σταθερο αλλα εξαφανιζεται και επανερχεται παλι και παλι απο την αρχη.
Σκεπτομαι να το παω στο Γερμανο για service αλλα παλι σκεπτομαι να περιμενω την νεα αναβαθμιση μηπως διορθωθει καποιο bug στο τηλεφωνο.
Το αγορασα πριν 15 μερες απο oteshop και ειχε προεγκατεστημενη 3.1 version. Μολις ξεκλειδωθηκε με itunes εκανε αυτοματα update σε 3.1.2 οποτε σκεφτηκα μηπως κατι δεν εκατσε σωστα,
Παντως η επαναφορα ρυθμισεων δικτυου δεν βοηθησε.
Το θεμα ειναι οτι αν και με 3G το τηλεφωνο δουλευει σφαιρα σκεπτομαι οτι αν μετακινηθω σε ενα τοπο που δεν υπαρχει καλυψη 3G τοτε μηπως θα αρχισουν προβληματα αφου δεν θα μπορει να κραταει σταθερο σημα σαν 2G?
Κανεις αντιμετωπιζει κατι παρομοιο η εχει να προτεινει κατι?
Ευχαριστω πολυ
PS Eκλεισα και το push στα sta settings του mail αλλα παλι τα ιδια.