iPhone 5: Τιμές Προγραμμάτων Συμβολαίων [Vodafone-Wind-Cosmote]

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,738
Λιβαδειά

Vodafone

vodafoneg.jpg

Wind

windff.jpg

Cosmote

cosmote.jpg

πραγματικά θα ήθελα πολύ τα στατιστικά πώλησης του συγκεκριμένου iphonίου στην ελλάδα του σήμερα.

Και σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα φυσικά.

Airb, έχεις τέτοια στοιχεία? θα μπορέσεις να μας διαφωτίσεις?

Υπάρχει πολύ λίπος ακόμη.
Και αν και κάτοχος iphone που το χρησιμοποιώ πολύ στη δουλειά μου, θα έπρεπε να επιβληθεί από πάνω κι
ένας φόρος πολυτελείας σε τέτοιες πανάκριβες καταναλωτικές συσκευές που δεν αποτελούν σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση
είδος πρώτης ανάγκης.

Σε όλα τα προιόντα καταναλωτικής ματαιοδοξίας. Από τα Prada μέχρι τα iphone, κι απο τις Porsche μέχρι τα κοσμήματα.
Στο παρόν νήμα όμως λέμε για το εξέχον αυτό δείγμα καταναλωτικής επιδειξιομανίας της εποχής μας.

Ενα απο τα κακα που εχουμε εμεις εδω στην Ελλαδα, ειναι οτι δεν ξερουμε καν την φραση:

"Δεν μπορω να το αποκτησω".

Απο εκει και περα...

Αν την ξεραμε, θα ηταν πολυ διαφορετικα πολλα πραγματα.... Απο τις ανοητες κοντρες για την τιμη του iphone, μεχρι οπου τελειωνει η φαντασια του καθενος.

Μαϊ του σεντς που λενε στην Αρκαδια

Σε όλα τα προιόντα καταναλωτικής ματαιοδοξίας. Από τα Prada μέχρι τα iphone, κι απο τις Porsche μέχρι τα κοσμήματα.
Στο παρόν νήμα όμως λέμε για το εξέχον αυτό δείγμα καταναλωτικής επιδειξιομανίας της εποχής μας.

Δεν εχω διαβασει το νημα του galaxy S3. Eκει γινεται αναφορα για την τιμη του ?.....
739ευρω το ειδα σημερα σε καταστημα της βονταφον.

Ενα απο τα κακα που εχουμε εμεις εδω στην Ελλαδα, ειναι οτι δεν ξερουμε καν την φραση:

"Δεν μπορω να το αποκτησω".

Απο εκει και περα...

Αν την ξεραμε, θα ηταν πολυ διαφορετικα πολλα πραγματα.... Απο τις ανοητες κοντρες για την τιμη του iphone, μεχρι οπου τελειωνει η φαντασια του καθενος.

Μαϊ του σεντς που λενε στην Αρκαδια

let me rephrase:
Αν η γνωστή υποθετική θεία από την Αμερική με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε "thanasis! ti kinito na soy steilw dwro gia ta christougenna apo to Amerika? Na soy steilw to neo iphone poy einai kai poli modato kai to kikloforane oloi oi asteres stis tainies?" Θα της έλεγα "Στείλε ένα νέξους ρε θεία. Μην πετάς τα λεφτά σου!"

Το I phone και γενικά αυτού του είδους τα τηλέφωνα είναι εργαλεία και μόνο σαν εργαλεία θα πρέπει κάποιος να το αγοράσει. Προσωπικά με ενημερώσανε απο Vodafone ότι σε λίγες μέρες θα το παραλάβω με την επιδότηση συσκευής. Τονίζω και πάλι ότι είναι πολυεργαλείο. Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα ούτε 1 παραπάνω για να το αποκτήσω,πέρα της επιδότησης.βολευομαι και με το παλιό 4 iPhone

let me rephrase:
Αν η γνωστή υποθετική θεία από την Αμερική με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε "thanasis! ti kinito na soy steilw dwro gia ta christougenna apo to Amerika? Na soy steilw to neo iphone poy einai kai poli modato kai to kikloforane oloi oi asteres stis tainies?" Θα της έλεγα "Στείλε ένα νέξους ρε θεία. Μην πετάς τα λεφτά σου!"

Εγω απο την αλλη, θα της ελεγα να μην μου στειλει τιποτε.

Δεν καταλαβα που ειναι το rephrase

θέλω να πω (κατά τη γνώμη μου) ότι ανεξαρτήτως της οικονομικής συγκυρίας και της οικονομικής δυνατότητας του καθενός είναι ένα υπερτιμημένο προιόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό του.

Πάντως οι επιδοτήσεις είναι αναμαινόμενα απογοητευτικές. Θυμάμαι τις χρυσές εποχές που η vodafone είχε χρησιμοποιήσει το iphone ως "δόλωμα" για να πείσει τον Έλληνα να αρχίσει να πληρώνει για internet στο κινητό... Θυμάμαι το τεσσάρι το είχα πάρει 180 ευρώ με εικοσιτετράμηνο συμβόλαιο. Πλέον τα εικοσιτετράμηνα συμβόλαια μείνανε, ο εθισμός στο ιντερνετ από το κινητό επίσης, αλλά οι προσφορές πετάξανε για άλλα.

739 ευρω κανει το galaxy S3, και δεν εχει χυθει τοσο αιμα. Ειναι νομιζω ανταγωνιστικο μοντελο αυτο το σαμσουνγ.

Δεν σε ενδιαφερουν ουτε τα βουρτσισμενα αλουμινια, ουτε η (συγκεκριμενη) ποιοτητα κατασκευης, δεν σου αρεσει το iOS ??
Σου ειναι παντελως αδιαφορο το iphone.

Σου αρεσουν και τα θελεις αυτα τα παραπανω ?
Εχεις 2 επιλογες:
1. Εχεις την δυνατοτητα, και το αγοραζει.
2. Δεν εχεις την δυνατοτητα και δεν το αγοραζεις.

==============

Εμενα μου αρεσει. Το πρωτο μου iphone το πηρα τον Οκτωβρη του 2007 (καπου εδω μεσα υπαρχει και νημα), και το πληρωσα 199 δολλαρια. Δεν εχω παρει αλλη μαρκα απο τοτε, με εχει πληρως βολεψει
Ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ακριβο. (οπως και ενα GT2 RS που θελω και μου αρεσει, αλλα παω στη παραπανω παραγραφο 2. Απλο)

Συμφωνω αρκετα με την δευτερη σου παραγραφο, απλα δεν ξερω αν το δολωμα ειναι το iphone ;-)

ξέρω πως διχάζει επίσης η δυνατότητα του iphone σε σχέση με τους ανταγωνιστές του να κρατάει την τιμή του, αλλά προσωπικά τη βρίσκω πολύ βολική ως καταναλωτής αυτή την πτώση τιμών. Βέβαια έχει σπάσει η οθόνη στο s2 (βουτιά από το ποδήλατο) και ούτε έχω καν μπει στη διαδικασία να την αλλάξω οπότε προφανώς δεν ανήκω πλέον στη μερίδα που θέλει να λανσάρει κάτι με το που θα βγει...
Σκρούτζ για s3:
http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-I9300-16GB.html
Και μετά τα Χριστούγεννα θα έχει πέσει κάτω από τα 400. Ε τότε είναι που θα το πάρω μάλλον...

Σου αρεσουν και τα θελεις αυτα τα παραπανω ?
Εχεις 2 επιλογες:
1. Εχεις την δυνατοτητα, και το αγοραζει.
2. Δεν εχεις την δυνατοτητα και δεν το αγοραζεις.
3. Δεν εχεις την δυνατοτητα και το αγοραζεις.
Fixed γιατι οι περισσοτεροι εκει καταληγουν.

Τα Χριστουγεννα με το καλο, θα παρω και εγω ενα S3 αμα εχει κατω απο 400.
Θα μου "κρατησει" φανταζομαι κανα 2μισαρι χρονια

Fixed γιατι οι περισσοτεροι εκει καταληγουν.

Μα αυτο δεν συμβαινει ευρεως σε παρα παρα πολλα πραγματα γυρω μας ?

Απο μεζονετες στην Παρο, μεχρι φουσκωτα, mτριο, και καγιεν ?

Πως ειναι δυνατον να ειναι εκπληξη ?