iphone apps από το App Store

Gleon

Senior Member
2 March 2007
396
Ανοίγω αυτό το thread ώστε εδώ να γραφουμε τα reviews μας για τις εφαρμογες του app store.
Οσοι θέλουν να συμβάλλουν, θεωρώ ότι πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη σημασια στις "πληρωτέες" εφαρμογές καθώς τις υπόλοιπες λίγο πολύ θα τις δοκιμάσουμε και αν δεν μας κάνουν θα τις βγάλουμε.

Φυσικά το πεδίο είναι ελεύθερο.
Επίσης προτείνω να κρατήσουμε το τόπικ όσο πιο καθαρό γίνεται για να μπορούμε εύκολα να ψάξουμε αυτό που μας ενδιαφέρει...

Re: Απάντηση: iphone apps από το App Store

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Ας περιμένουμε λίγο λοιπόν.

Το ξεκλείδωμα του 2.0 είναι στην διάθεση όλων πλέον και ήδη κάποιοι από μας το έχουμε εγκαταστήσει γι' αυτό άνοιξα το τόπικ.

Εχω ήδη αγοράσει το Crash Bandicoot και το Texas Hold'em της Apple τα οποία προς το παρόν τα περιεργάζομαι και θα επανέλθω...

Προς το παρόν είμαι εντυπωσιασμένος με τα πολύ καλά γραφικά και των 2.

Από τα δωρεάν είναι εκπληκτικό το Remote για το iTunes, και το Moonlight Mahjong. Ψήνομαι πολύ να αγοράσω κι εγώ κάποια, θα περιμένω όμως και τα reviews σας.

Πως αγοραζεις στο store ? Με πιστοτικη μονο ?
Σε ποιο applestore μπαινετε (Ellhniko, Amerikaniko klp) ?
Παλαιοτερα δεν μας αφηνε να μπουμε στα ξενα stores και να αγορασουμε τραγουδια κλπ...

1. Κάνεις λογαριασμό με πιστωτική στο iTunes (όπως και για τα τραγούδια).
2. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες και στο ελληνικό store.
3. Η συγκεκριμένη απαγόρευση συνεχίζει να υφίσταται...

Καταρχάς είναι λογικό ότι όλα περνάνε από την έγκριση της Apple. (Μερικά τους ξεφεύγουν βέβαια βλ. I am rich app !!! )

Αν η Apple ήθελε mms θα το είχε βάλει άρα για τους δικούς της λόγους δεν το θέλει (παρωχημένο όταν έχεις δυνατότητα email).

Οσο για την κάμερα δε νομίζω να επιτρέψει σε κάποιον να κάνει αλχημίες με το hardware του τηλεφώνου έστω και μέσω software... (ελπίζω να έγινα κατανοητός :Banane0: )