iPhone δίλημμα

andreas73

Established Member
21 December 2006
130
Αθήνα
Πριν από λίγες ημέρες απέκτησα κι εγώ το iPhone. Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί έχει την έκδοση 1.1.2.:bigcry:
τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ symbian και τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το N95, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει να το πουλήσω τώρα που έχει αξία ή να το κρατήσω αφού το iPhone δεν έχει ούτε το 1/3 των δυνατοτήτων του Nokia. Υπ' όψιν ότι δεν θέλω να κουβαλάω δύο κινητά. Όσοι το έχετε χρησιμοποιήσει τι θα μου συστήνατε? Ξέρω ότι είναι το απόλυτο γκατσετάκι, και γι' αυτό και το αγόρασα Αρκεί για την καθημερινή χρήση ή πρέπει να έχεις και δεύτερο τηλέφωνο για να κάνεις την δουλειά σου?

Στο Ν95 χρησιμοποιώ πάνω από το 90% των δυνατοτήτων του, επειδή μου αρέσει η τεχνολογία, όχι ότι χρειάζομαι όλες τις δυνατότητές του. Το ερώτημα δεν έχει να κάνει σε σύγκριση με το Ν95, γιατί είναι σαφές ότι προσφέρει σχεδόν τα πάντα στην κινητή τηλεφωνία, το ερώτημα έχει να κάνει στο αν κάποιος που είχε smart phone και αγόρασε το iPhone (το οποίο είναι το απόλυτο γκατσετάκι και όχι το απόλυτο τηλέφωνο) ξαναχρησιμοποίησε το παλιό του τηλέφωνο...

Εγω παντως το εχω περιπου 2 εβδομαδες και μεχρι στιγμης δεν μου εχει λειψει το Κ800 που ειχα μεχρι τοτε. Ναι υπαρχουν πραγματα που λειπουν (πχ SMS σε πολλούς ή forwards SMS) αλλα δεν ειναι αρκετα για να αντισταθμισουν την απολυτα ευχαριστη εμπειρια χρησης αυτου του κινητου.

Δεν κανει πολλα, αλλα οσα κανει τα κανει υπεροχα :-)

Πέρασα από N70 και 9500 από Νοκια και Qtek 2020i HTC tuch το iphone με άφησε 99% ευχαριστημένο.
Το 1% είναι η έλλειψη αυτόνομου προγράμματος πλοήγησης,το οποίο που θα πάει από το Φεβρουάριο και μετά κάτι θα γίνει.
Αυτό που με έκανε ευχαριστημένο στο iphone είναι η γρήγορη απόκριση του OS σε σχέση μάλλον με τον επεξεργαστή που κάνει το Ε90 και Ν95 από τα ποιό καινούργια να σέρνονται,για το tuch με τον 200 άρη είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.
Μην αρχίσουμε περί κάμερας και επαγγελματικών προγραμμάτων γιατί κανένα τηλέφωνο σε εισαγωγικά,δεν είναι ολοκληρωμένο την στιγμή που σε κάθε εξάμηνο έχει κάνει την του καινούργιο μοντέλο με άλλες αναβαθμίσεις και άλλες ελλείψεις .
Αν η Νόκια με το S60 έβγαζε ποιο γρήγορους επεξεργαστές και καλύτερες μπαταρίες,το WM6 ήταν γρήγορο τότε θα είχε αντίπαλο τώρα το iphone με αυτή την βάση που έχει μόνο προσθήκες προγραμμάτων έχει να κάνει.