iphone - Δοκιμή σήματος

17 June 2006
25,427
Αθήνα
Μιλάμε συνέχεια για software, ξεκλειδώματα, ελληνικά πληκτρολόγια και δεν έχουμε ακόμα ανταλλάξει εντυπώσεις από το πως τα πάει σαν σήμα στο τηλέφωνο.

Η εμπειρία η δική μου είναι η εξής:

Tο qtek 2020i που είχα 2 χρόνια το χρησιμοποιούσα με full carkit το οποιο μάλιστα είχε και εξωτερική κεραία (την είχα παραγγείλει έξτρα από το εργοστάσιο). Κάθε μέρα πουπηγαινέρχομαι από Κατεχάκη, την ώρα που μιλάγα στην κλασσική στροφή στην γέφυρα της Καισαριανής το σήμα κοβόταν και έπρεπε να ξανακαλέσω. Μιλάμε καρατσεκαρισμένο 2 χρόνια. Μου έδινε την εντύπωση ότι την ώρα που μίλαγες δεν μπορούσε να αλλάξει κυψέλη. Μου συνεβαινε επίσης και σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι μου. Μιλάμε στάνταρ. Σιγά σιγά οι μπάρες του σήματος μειωνόντουσαν και σε κάποια στιγμή κοβόταν η κλήση.

Με το iphone παρόλο που δεν το χρησιμοποιώ με εξωτερική κεραία (και να θέλω δεν μπορώ αφού δεν έχει έξοδο για εξωτερική κεραία) σας πληροφορώ ότι το σήμα είναι καμπάνα. Δεν μου έχει κοπεί ποτέ. Φυσικά εξακολουθώ να είμαι με την ίδια εταιρεία και την ίδια κάρτα.

Υπάρχει κάπου καμιά μέτρηση του iphone σαν σήμα;

Και εμενα απο σημα τα παει πολυ καλα!!!Δεν το περιμενα ετσι...
Ενα ακομα + για το iPhone:SFGSFGSF:

Μάλλον θα εχει γράψει στά παλαιοτέρα των υποδημάτων την ευρωπαϊκή οδηγία
για το θέμα της ισχύος εκπομπής , τα αμερικανά πάντα εχουν ροπή στην υπερβολή , ενα μοτορόλα που είχα επιάνε και στον πάτο της θάλασσας και οταν είδα μια λίστα με θεωρητικά επικίνδυνες στάθμες ήτανε στην πρώτη σειρά !!!
αλλά πως μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει ??

Απάντηση: Re: iphone - Δοκιμή σήματος

0.974 λέει...δεν είναι κ το καλύτερο αλλά χαμηλώτερα από αρκετά τηλέφωνα...το κ800/810 που είχα ήταν στο 0.58, σαφώς χαμηλώτερα...στο σπίτι μου πάντα είχα πρόβλημα με cosmote, τώρα πιάνει καλύτερα, δεν κάνει διακοπές αλλά αν μιλήσω 1-2 λεπτά τότε έχω τσιμπήματα στο αυτί μου...προφανώς από την ακτινοβολία...οπότε μόνο με handsfree μιλάω...

Παιδιά μην σας ανησυχεί το θέμα ακτινοβολία... αν θυμαμαι καλά η κεραία είναι στο κατω κομμάτι του τηλεφώνου (στο μαυρο δλδ.) οπότε το αυτι δεν τρώει τόση ακτινοβολία όσο το σαγόνι.... :rifle:

ναι δεν ειναι κ το πιο λιγο 0.974 αλλα απο σημα ειναι ''καμπανα'' ακομα και στο υπογεειο γκαραζ που ειχα προβλημα:SFGSFGSF: