iPhone και ελληνικα συμβολαια

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι καποιοι εδω και πολυ καιρο γραφουν θουριους για το συγκεκριμενο τηλεφωνο οσο το παραγγελναν απο την "θεια" απο την αμερικη και απο το e-bay και ξαφνικα μας φταινε ολα....Ημαρτον Κυριε...........
:em04special_8: Ελλας το Μεγαλειο σου:fahne90:

:BDGBGDB55::aktion033: :laugh::laugh::laugh:
Α ξεχασα να πω οτι εχουν πληκτρολογηθει απειρες σελιδες για Jailbreak , για τεχνικες πως να παιρνει καρτες ελληνικες κτλ οτι το παραγγειλα και μεθαυριο το εχω νομιζω οτι ειναι λεπτομερια ......-bye-

Να υποθέσω ότι όσοι το έχετε πάρει έχετε αλλάξει και πρόγραμμά χρήσης. Σωστά;
Δεν παίζει με τα παλιά προγράμματα το 3G έτσι δεν είναι;

Re: Απάντηση: iPhone και ελληνικα συμβολαια

:BDGBGDB55::aktion033: :laugh::laugh::laugh:
Α ξεχασα να πω οτι εχουν πληκτρολογηθει απειρες σελιδες για Jailbreak , για τεχνικες πως να παιρνει καρτες ελληνικες κτλ οτι το παραγγειλα και μεθαυριο το εχω νομιζω οτι ειναι λεπτομερια ......-bye-

δες ποσοι το εχουν πανω στο σχετικο νημα και ποσοι θα το αποκτησουν
δες ποσο το πουλανε στις αγγελιες.
δες ποσα νηματα υπαρχουν ανοιχτα μονο για αυτο(ολοκληρη κατηγορια αφιερωμενη στο iphone)

τα ελληνικα διορθωνονται με ενα firmware update που το κανεις και μαλιστα και χωρις κινδυνο να σου κλειδωσει.

Γιαυτο το λογο εμεις...........τρεχουμε!:flybye:

πρωτα συμπερασματα.

Η μπαταρια με το ζορι με βγαζει μια μερα. Μετα απο 4 πληρεις φορτισεις/εκφορτισεις και με κανονικη χρηση, γυρω στις 10-12 το βραδυ...dead!!!

Ως γνωστο δεν κανει copy paste. (Αν και καπου ειδα κατι εφαρμογες.)

Αυτο που δεν ηξερα αλλα εμαθα ειναι οτι δεν μπορω επισης να κανω forward ενα μηνυμα σε αλλο παραληπτη. Απαραδεκτο.:angry:

Γιατι ομως καθε πρωι θελω να το χαιδευω, να παιζουμε μαζι, να κανω slide στην οθοναρα του, να κατεβαζω εφαρμογουλες....:dancing:

Ειναι σοβαρο, γιατρε μου??:nurse:

Η μόνη ανακρίβεια που σου είπε είναι ότι δεν έχει bluetooth.
Ειναι σαν να μην εχει αφου χρησιμοποιειται αποκλειστικα και μονο για συνδεση με ακουστικα.:HTEHETH63:

ΥΓ Απορω πως το αγορασα:furious3:

Να υποθέσω ότι όσοι το έχετε πάρει έχετε αλλάξει και πρόγραμμά χρήσης. Σωστά;
Δεν παίζει με τα παλιά προγράμματα το 3G έτσι δεν είναι;

Τη δικιά μου απορία θα μου τη λύσει κανείς....;

Τη δικιά μου απορία θα μου τη λύσει κανείς....;

Είδα σε φόρουμ ότι παίζει με όλα τα 3g και των 3 εταιριών αλλά δεν συμφέρει γιατί μόνο τα προγράμματα της Voda για το iphone παρέχουν δωρεάν όγκο....

Μπορείς δηλαδή αν έχεις σύνδεση Vodafone χωρίς να αλλάξεις το πάγιο σε ένα από τα νέα "Προγράμματα IPhone 3G" να παίξει η πλοήγηση στο Internet;

απο οτι διαβαζω το ιphone μπορει να λειτουργησει με καρτα οποιασδηποτε κινητης (wind, cosmote) κανονικοτατα χωρις κανενα προβλημα (καθοτι ξεκλειδωτο). Προγραμματα με δωρεαν ογκο εχουν ολοι. Φιλη μου με blackberry στη wind εχει δωρεαν ογκο (μπορει να ειναι κ απεριοριστος, δεν ειμαι σιγουρος). Η μονη διαφορα ειναι οτι θα πρεπει να το αγορασεις απο την βοντα χωρις συνδεση (580 κατι) και μετα του βαζεις την καρτα και ενα προγραμμα της εταιρειας. Μεχρι δηλ να το φερουν και οι αλλοι γιατι κατι τετοιο γραφεται σ ολα τα φορουμ.

Α, σε αλλο ποστ ειχα πει οτι η μπαταρια με το ζορι την βγαζει την μερα. Ετσι ειναι αν εχεις το 3G ανοικτο. Το εκλεισα σημερα (παιζει με GPRS) και φαινεται καλυτερα.

Το ρωτάω επειδή η Vodafone στο site τους έχουν αυτό:
Χρήσιμη πληροφορία
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πλοήγηση στο internet μέσω 3G με την iPhone συσκευή σας είναι η επιλογή iPhone προγράμματος συμβολαίου.
Η πρόσβαση στο internet με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone δεν είναι εφικτή.

Ισχύει ή όχι;

Το ρωτάω επειδή η Vodafone στο site τους έχουν αυτό:
Χρήσιμη πληροφορία
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πλοήγηση στο internet μέσω 3G με την iPhone συσκευή σας είναι η επιλογή iPhone προγράμματος συμβολαίου.
Η πρόσβαση στο internet με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone δεν είναι εφικτή.

Ισχύει ή όχι;

κοιταξε απο την στιγμη που μπορεις να παρεις το τηλ σκετο και να του βαλεις καρτα αλλης εταιρειας και να εχεις ιντερνετ κανονικα, αυτο τι σου λεει. Οτι τεχνικως, γινεται κανονικα.

Το θεμα ειναι οτι η βοντα το πουλαει μονο με καποιο απο τα δεκα νεα προγραμματα. Στην τελικη αν εισαι στη βοντα ειναι καλυτερο να παρεις καποια απο τα νεα προγραμματα γιατι απο τα παλια δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο για ολικη χρηση.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Το ζητούμενο είναι αν το έχει πάρει κάποιος, χωρίς να έχει αλλάξει το πρόγραμμα για να μας πει αν όντως δουλεύει το Internet και με τι ρυθμίσεις.

Για να δω κανένα νέο χρήστη....

Παντως εγω με το ιδιο software (αλλα οχι 3G - παλιό iPhone) μπαίνω κανονικά στο internet απο το webonly.vofafone.gr APN που μου εγκατασταθηκε με τη τελευταια αναβαθμιση. Υποθετω οτι αφου ειναι οκ με το δικο μου τηλεφωνο θα ειναι και με τα νεα 3G τηλεφωνα.

(δεν εχω προγραμμα iphone στη vodafone)

Μιχάλη το προηγούμενο και εγώ το έχω και εγώ έτσι μπαίνω.
Για το καινούργιο έχω κάποιες αμφιβολίες, για αυτό ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κανείς.