Iphone και μπαταρία...

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
και η ερώτηση έχει ως εξής..

το iphone δεν έχει on off???

αν πέσει η μπαταρία κάτω απο το 20% και δεν έχεις φορτιστή τι κάνεις;

καλά μου τα λένε ή μου λένε παραμύθια;

πείτε μου σας παρακαλώ γιατί νομίζω οτι μου λένε βλακείες!

κι αν έχει on off, πως κι απο που;

Έχει on/off.. κράτησε πατημένο το πάνω κουμπί μέχρι να βγάλει "απενεργοποίηση" :smile:

1.
p1030012k.jpg

2.
p1030011a.jpg

υ.γ. Χρόνια Πολλά Πέτρο -bye-

Last edited:
εχμ.. ευχαριστώ για την απάντηση αλλά,

γιατί ο κάτοχος του 3gs με τον οποίο κάνω την συζήτηση επιμένει οτι αν σβήσει το τηλέφωνό του απο μπαταρία θα χάσει όσα δεδομένα δεν έχει κάνει sync?
κι όταν λέω επιμένει εννοώ επιμένει με όλη την σημασία της λέξης.
παίζει αυτό που ισχυρἰζεται ή υπάρχει περίπτωση για κάποιο τρόπο να έφαγε φόλα;

συγκεκριμένα μου είπε οτι 2 φορές που έτυχε να του σβήσει έχασε κάποιες πολύ σημαντικές επαφές απο τον τηλεφωνικό κατάλογο.

any ideas?

υ.γ ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλά ..Δημήτρης εδώ -bye-

γιατί ο κάτοχος του 3gs με τον οποίο κάνω την συζήτηση επιμένει οτι αν σβήσει το τηλέφωνό του απο μπαταρία θα χάσει όσα δεδομένα δεν έχει κάνει sync?

Πρώτη φορά το ακούω αυτό!!

Εγώ προσωπικά δεν έχω πάθει ποτέ κάτι τέτοιο (3gs έχω και εγώ).

υ.γ ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλά ..Δημήτρης εδώ -bye-
ουπς sorry :blush::blush:

Εντάξει είπαμε, έχει κουλά το iphone αλλά όχι και σε τέτοιο σημείο .... -bye-

μα προσωπικά δεν έχω εμπειρία καθότι δεν είμαι κάτοχος γιαυτό και ρωτάω γιατί μου φάνηκε απο εξωφρενικά παράξενο (έως βλακώδες) να υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλημα..

Κατά 99% το iPhone του φίλου σου είναι jailbroken κατά το ήμισυ,δηλαδή πρέπει να ξαναγίνει jailbreak αν για οποιοδήποτε λόγο επανεκκινηθεί. (έχει τη νέα bootrom δηλαδή.

Το 1% το αφήνω για την περίπτωση που ο φίλος σου είναι ένας απο τους πολλούς που πήραν iPhone για τη μούρη.

το συζήτησα μαζί του κι αυτό που μου είπε είναι οτι επειδή την πάτησε 2 φορές με το πρόβλημα που ανέφερα και δεδομένου οτι το τηλέφωνο γι αυτόν είναι εργαλείο δουλειάς, πλέον φοβάται να μείνει απο μπαταρία μην πάθει πάλι το ίδιο το οποίο γι αυτόν ισούται με καταστροφή!.

Και όχι, το τηλέφωνο δεν έχει το παραμικρό σπάσιμο (jailbreak κλπ) .

;;;;

Κάτι δεν καταλαβαίνω τότε...τι έπαθε ακριβώς, μπορεί να μας το περιγράψει ; Τι έχασε δλδ ;

Κ με ποιό λογισμικό επίσης να μας πει.

Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα κ έχω μείνει από μπαταρία πολλεεεές φορές...

δεν ξέρω ακριβώς αλλά θα ρωτήσω να μάθω.
αυτό που σίγουρα ξέρω είναι οτι έχει το 3gs με original λογισμικό(ποιο ακριβώς δεν ξέρω, θα επανέλθω) χωρίς κανενός είδους jaibreak κλπ.

αυτό που έπαθε είναι να μείνει απο μπαταρία και να χάσει μερικές επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου επειδή δεν τις είχε κάνει syn.
σαν να λέμε με απλά λόγια, οτι χάνεις οτιδήποτε δεν έχεις σώσει με sync αν μείνεις απο μπαταρία.

ξέρω ακούγεται κουλό, εγώ κόντεψα να μαλώσω μαζί του, αλλά το έχει πάρει απο φόβο και δεν ακούει.