iPhone και συγχρονισμός.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,250
Αθήνα
Μιά απορία για τους ειδικούς...
Όταν προσθέτω μιά επαφή στο AddressBook και μετά κάνω συγχρονισμό του iPhone από το iTunes γιατί αυτή η επαφή δεν προστίθεται στο τηλέφωνό μου ενώ έχει προστεθεί κανονικά στο AddressBookq;
Χρειάζεται restart ο υπολογιστής για να ενημερωθεί το iTunes; Είναι λογικό αυτό;
Χθές δεν μπορούσα να κάνω restart για να το δοκιμάσω επειδή έκανα κάποια δουλειά αλλά νομίζω πρίν μερικές μέρες που είχα το ίδιο πρόβλημα μετά από restart μου δούλεψε.
Έτσι πρέπει η πάλι σ' εμένα συμβαίνουν τα κουλά; :nounder:

Επειδή το τηλέφωνο δεν έχει δηλωθεί να κάνει sync με το συγκεκριμένο pc.

Οταν πάτησες sync στο itunes έβγαλε μήνυμα "ότι το τηλέφωνο είναι δηλαωμένο να συγχρονίζεται με άλλο itunes, θες να το κάνεις να συγχρονίζεται με αυτό";
κάπως έτσι τέλος πάντων.

Επειδή το τηλέφωνο δεν έχει δηλωθεί να κάνει sync με το συγκεκριμένο pc.

Οταν πάτησες sync στο itunes έβγαλε μήνυμα "ότι το τηλέφωνο είναι δηλαωμένο να συγχρονίζεται με άλλο itunes, θες να το κάνεις να συγχρονίζεται με αυτό";
κάπως έτσι τέλος πάντων.

Όχι, κανένα μήνυμα δεν βγάζει, μιά χαρά συγχρονίζει αλλά δεν ενημερώνει την αλλαγή.

Το ανάποδο το κάνει; (όταν έχει προσθέσει/αλλάξει τηλέφωνο στο iphone ενημερώνει το outlook;)

Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά νομίζω οτι αυτό ποτέ δεν το έκανε. Όχι μόνο στο δικό μου αλλά και στο δεύτερο iPhone.
icon9.gif

Ελπίζω να έχεις τσεκαρισμένο το κουτάκι στις επιλογές του itunes....

Ναί βρέ, εννοείται... Αλλιώς δεν θα μου το συγχρόνιζε καθόλου. Άλλο πρόβλημα έχω.
Ενώ ενημερώνω το Address Book, ενώ δείχνει οτι έχει πάρει τις αλλαγές, όταν κάνω το συγχρονισμό, χωρίς restart του iMac δεν μου ενημερώνει το iPhone.
Και βεβαίως αυτό που είπες προηγουμένως, ότι υπάρχει στο iPhone δεν περνάει στο Address Book. Δεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία δηλαδή.

παιδιά έχω χάσει 2 φορές όλες μου τις επαφές με το outook!!!!
το γύρισα σε yahoo adres book το οποίο τα σπάει!!!!

εμενα δε μου συγχρονιζει τις εφαρμογες ...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=905094&postcount=13

μήπως τις εφαρμογές αυτές στις έδωσε κάποιος φίλος σου που τισ έχει ενεργοποιήσει στο δικό του λογαριασμό???
έτσι έγινε σε μένα και μετά τις κατέβασα απο το νετ και όλα οκ!!!!!

τις πηρα απο το pc με εξωτερικο σκληρο δισκο και τις φορτωσα στο μακ

προφανως λαθος οκ

αλλα στο μακ υπαρχουν και apps που κατεβηκαν απ ευθειας στο μακ ...

αυτες γιατι δεν περνανε ?

πως αδειαζω το iTunes απο ολες τις εφαρμογες και να τις ξαναβαλω ?