iPhone μονο με προγραμμα συμβολαιου?οχι σκετη συσκευη?

επεσε λεει

η τιμη

χωρις συνδεση

στα 459 ευρω?

(πουλιεται

και χωρις συνδεση
μου πανε)

Θεωρητικά πουλιέται χωρίς σύνδεση... στην πραγματικότητα δεν μπορείς να το πάρεις σαν σκέτη συσκευή. Πολιτική της Vodafone

Θεωρητικά πουλιέται χωρίς σύνδεση... στην πραγματικότητα δεν μπορείς να το πάρεις σαν σκέτη συσκευή. Πολιτική της Vodafone

Με λίγο κλάμα και πείσμα κάτι κάνεις... χε χε

εγω που πηρα

τηλ

γιατι μου πανε

και χωρις συνδεση?

τους ειπα αν ειναι
μονο με συνδεση
και μου παν οχι!
ετσι απλα...
αλλα θα πρεπει να
περιμενετε μου παν κ.λ.π.
αλλα δε μου παν παντως μονο με συνδεση. τους ειπα σκετη συσκευη και μου παν ναι κανονικα.-bye-

Παιδεία εγώ πήρα το iphone (μόνο συσκευή) αρχές Σεπτέμβη. Ολα τα παραπάνω που λέτε έχουν μια λογική αφού και σε 'μένα το ίδιο που είπαν σε ένα κατάστημα της vodafone. Αυτό που έκανα μετά, ήταν να βρω τα πιο κοντινά καταστήματα (για να με βολεύει κιώλας) και έστειλα σε όλα email για το αν υπάρχει διαθεσιμο τηλέφωνο κτλ. Από τα περίπου 20 email που έστειλα, μου απάντησαν τελικά θετικά περίπου οι 5. Τους πήρα τηλέφωνο, έκανα την κράτηση και την άλλη μέρα το πρωί πήγα και το πήρα. Η όλη διαδικασία με τα email κτλ, που πήρε περίπου μισή ώρα.
Κάντε το ίδιο και θα βρείτε την... υγεία σας.
σσ.: θα σας ρωτήσουν και... τι χρωματάκι του θέλετε... lol

αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εχουν εξαφανιστει ολα τα 8αρια και θα ξαναρθουν σε κανα μηνα παλι.
Υπαρχουν μονο 16αρια και αυτα οχι τοσα πολλα.Νομιζω πως ειναι λογικο να θελουν να καλυψουν πρωτα τις αναγκες των συνδρομητων.

έμαθα ότι εάν πας σε franchise (και όχι ιδιόκτητο) δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα σχεδόν πρόβλημα να το πάρεις