iPhone OS 2.0.1 released: what’s fixed, problems applying

nikolis9

AVClub Enthusiast
2 November 2007
889
Apple has released iPhone OS 2.0.1 for the first-generation iPhone, iPhone 3G and iPod touch. The new release resolves several performance-related issues and bugs found in OS 2.0, though you wouldn’t know it from Apple’s paltry release notes, which state only that the update includes “bug fixes.”
Among the improvements we’ve noted so far:
  • Better keyboard responsiveness
  • Less lag in the Contacts application
  • Faster backups

Όσοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αναβάθμιση της firmware, είτε από λάθος είτε εσκεμμένα, καλό είναι να γνωρίζουν τα εξής:

1) To PwnageTool 2.0.1 δεν μπορεί να δημιουργήσει Custom Firmware από την iPhone Firmware v2.0.1
Rejects iPhone1,1_2.0.1_5B108_Restore firmware, only accepts the iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.
Αναμένεται σύντομα το update του Pwnage το οποίο θα λύσει το πρόβλημα.

2) Αναβαθμίζοντας μέσω του iTunes ένα iPhone τo οποίο είχε γίνει Pwned με τo PwnageTool 2.0.1 παρατηρούμε ότι το iPhone παραμένει unlocked !! H baseband την οποία είχε εγκαταστήσει το PwnageTool παραμένει ανέπαφη! Ωστόσο, κατά την διαδικασία αναβάθμισης το Cydia και όλες οι εφαρμογές οι οποίες εγκαταστήθηκαν μέσω αυτού διαγράφονται !!

Re: iPhone OS 2.0.1 released: what’s fixed, problems applying

Όσοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αναβάθμιση της firmware, είτε από λάθος είτε εσκεμμένα, καλό είναι να γνωρίζουν τα εξής:

1) To PwnageTool 2.0.1 δεν μπορεί να δημιουργήσει Custom Firmware από την iPhone Firmware v2.0.1
Rejects iPhone1,1_2.0.1_5B108_Restore firmware, only accepts the iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.
Αναμένεται σύντομα το update του Pwnage το οποίο θα λύσει το πρόβλημα.

2) Αναβαθμίζοντας μέσω του iTunes ένα iPhone τo οποίο είχε γίνει Pwned με τo PwnageTool 2.0.1 παρατηρούμε ότι το iPhone παραμένει unlocked !! H baseband την οποία είχε εγκαταστήσει το PwnageTool παραμένει ανέπαφη! Ωστόσο, κατά την διαδικασία αναβάθμισης το Cydia και όλες οι εφαρμογές οι οποίες εγκαταστήθηκαν μέσω αυτού διαγράφονται !!

Πηγή: iPhoneHellas.gr ;-)

Πιστεύω πως χακάρανε και το 2.0.1 μετά από update του Pwnage Tool σε 2.0.2. Λέω να το δοκιμάσω κάποια από τις επόμενες 2-3 μέρες. Θα σας ενημερώσω πως πήγε αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος.

http://lifehacker.com/400146/pwnage-tool-202-jailbreaks-iphone-201-software

Last edited:
Ειμαι σε 2.0.1 εδω και 3 ημερες περιπου και ολα λειτουργουν κανονικα. Το Pwnage δουλεψε μια χαρα και το restore στη συνεχεια δεν εχασε τιποτα. Εχω δει μια μικρη βελτιωση στα contacts αλλα οχι τιποτα φοβερο!

Re: iPhone OS 2.0.1 released: what’s fixed, problems applying

Ειμαι σε 2.0.1 εδω και 3 ημερες περιπου και ολα λειτουργουν κανονικα. Το Pwnage δουλεψε μια χαρα και το restore στη συνεχεια δεν εχασε τιποτα. Εχω δει μια μικρη βελτιωση στα contacts αλλα οχι τιποτα φοβερο!

Οσοι είχαμε ήδη αναβαθμιστεί στο 2.0 με το pwnage 2.0, τώρα τι πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε το 2.0.1;

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε γιατί πριν από λίγο η Apple έβγαλε νέο update: 2.0.2 -bye-

Μετά από 2 ώρες ακολουθώντας οδηγίες έκανα install το 2.0.1 και με το που μπαίνω στο itunes, βλέπω το 2.0.2!!!! :rifle::rifle::hanged:

Θα τρελλαθώ