.το λεω αυτο γιατι παλι το παλιο θα παρω επειδη το καινουργιο ειναι παχητερο και το 3g δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου.
τωρα αυτο που θα πρεπε να με απασχολει ειναι το πως και με πι προγραμμα θα το "σπασω"
εγω θα σου ελεγα να μην το παρεις καθολου το iphone και να πας να αγορασεις (δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο ακομα) το HTC Touch Diamond
Μπορεί όμως να βγεί και πιό μικρό (μπορεί π.χ. να βγεί με οθόνη 2,5" αντί 3,5")και πιό compact,μπορεί να έχει λίγο διαφορετικό design με το πίσω μέρος χρωματιστό αντί για μέταλο, με γωνίες πιο "φαγωμένες" όπως το touch, μπορεί η κάμερα μπροστά να σου φανεί χρήσιμη σε video chat, μπορεί να έχει και hand recognition (το οποίο αν δεν γίνει με το launch στο WWDC ,θα είναι έτοιμο με το 2.1), μπορεί να έχει proximity sensor και μπορεί το υπάρχον μοντέλο να διατίθεται για ένα διάστημα μέχρι το τέλος του στοκ με -100$ από την σημερινή τιμή.
ZiPhone και άλλα ...Δες στα άλλα τόπικ ..
και εχω εχω χασει κινητο απο την μηχανη κανοντας σουζα και δεν το ξαναβρηκα οταν γυρισα.
Είναι καλό ? Για πες μας εντυπώσεις...
Amimac 2310953223
BestDeals 2310 340479
Onlinenet 2310610253
και στο στενό πριν την καμάρα με τα φθηνά CD δεν θυμάμαι το όνομα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.