iphone στη θεσ/νικη

σευχαριστω.
το παραγγειλα στα 400ε σφραγισμενο.
εκει λες ναναι φτηνοτερα?
θα παρω να δω αυριο

αυτα τα μαγαζια τα πουλαν απο 480 μεχρι 590 ναι το εχω δει.σε καμια 30αρια μερες παλι αυτο θα επερνα στην ιδια τιμη.για να το παρω φτηνοτερο θελει πιο πολυ απο 30 μερες γιατι το καινουργιο θα βγει μονο ευρωπη και εγω το παιρνω απο αμερικη(σωστα?).το λεω αυτο γιατι παλι το παλιο θα παρω επειδη το καινουργιο ειναι παχητερο και το 3g δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου.τωρα αυτο που θα πρεπε να με απασχολει ειναι το πως και με πι προγραμμα θα το "σπασω"

.το λεω αυτο γιατι παλι το παλιο θα παρω επειδη το καινουργιο ειναι παχητερο και το 3g δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου.

Μπορεί όμως να βγεί και πιό μικρό (μπορεί π.χ. να βγεί με οθόνη 2,5" αντί 3,5")και πιό compact,μπορεί να έχει λίγο διαφορετικό design με το πίσω μέρος χρωματιστό αντί για μέταλο, με γωνίες πιο "φαγωμένες" όπως το touch, μπορεί η κάμερα μπροστά να σου φανεί χρήσιμη σε video chat, μπορεί να έχει και hand recognition (το οποίο αν δεν γίνει με το launch στο WWDC ,θα είναι έτοιμο με το 2.1), μπορεί να έχει proximity sensor και μπορεί το υπάρχον μοντέλο να διατίθεται για ένα διάστημα μέχρι το τέλος του στοκ με -100$ από την σημερινή τιμή.;)

τωρα αυτο που θα πρεπε να με απασχολει ειναι το πως και με πι προγραμμα θα το "σπασω"

ZiPhone και άλλα ...Δες στα άλλα τόπικ ..

εγω θα σου ελεγα να μην το παρεις καθολου το iphone και να πας να αγορασεις (δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο ακομα) το HTC Touch Diamond

μου αναβεις φωτιες και το εχω ειδη παραγγειλει.ολα αυτα που ειπες ειναι μπορει.τα spec που ανεφερες θα τα δουμε στο μελλον .μου φενονται λιγο υπερβολικα αυτα και hoax.το καινουργιο φον το μονο που θα εχει παραπανω ειναι το 3g.επισημα τουλαχιστων ετσι ειπαν.αν εχει ολα αυτα θα κοστιζει λιγο κατω απο 1000ε-bye-ειναι πολυ πιθανον να σπασει και το καινουργιο γιατι οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει.αλλα μπορει να σπασει και σενα χρονο.μπορει.και το gps που λεγαν ψεμα ειναι.θεωρεις εντελως λαθος κινηση αυτη που εκανα?εχω τυψεις.δεν θα μπορω να κοιμηθω τα βραδια μαυτα που μου λες.υπαρχει βεβαια η λιγο δυσκολη λυση να μην το παρω.μαλλον πολυ δυσκολη .-bye-
Μπορεί όμως να βγεί και πιό μικρό (μπορεί π.χ. να βγεί με οθόνη 2,5" αντί 3,5")και πιό compact,μπορεί να έχει λίγο διαφορετικό design με το πίσω μέρος χρωματιστό αντί για μέταλο, με γωνίες πιο "φαγωμένες" όπως το touch, μπορεί η κάμερα μπροστά να σου φανεί χρήσιμη σε video chat, μπορεί να έχει και hand recognition (το οποίο αν δεν γίνει με το launch στο WWDC ,θα είναι έτοιμο με το 2.1), μπορεί να έχει proximity sensor και μπορεί το υπάρχον μοντέλο να διατίθεται για ένα διάστημα μέχρι το τέλος του στοκ με -100$ από την σημερινή τιμή.;)

ZiPhone και άλλα ...Δες στα άλλα τόπικ ..

Οχι λάθος απλά σε φάση που αναμένεται ανανέωση.....
Και γω μην νομίζεις, λίγο πολύ στην θέση σου βρίσκομαι. Χτες έχασα το iPhone μου (μου έφυγε από την μηχανή σε κάποια φάση που δεν κατάλαβα :bigcry::bigcry::bigcry:) και από χτες το βράδυ ψάχνομαι για να δω τι να κάνω.
Ο μήνας αναμονής μου φαίνεται πάρα πολύς, μάλλον 45 μέρες μέχρι να έρθει και είμαι έχω το σύνδρομο της στέρισης ήδη. Γιατί όποια συσκευή έχω μέχρι τότε μου φαίνεται αρχαία. Τίποτε άλλο δεν είναι σαν αυτό, και άσε να λένε..
Λέω να πάω αύριο στην Ιθάκη στην Σίνδο να δω αν θα με δεχτούνε...
Καλά έκανες και το παρήγγειλες.. Στο φινάλε και -100$ να το πάρεις θα το χαίρεσαι ήδη 45 μέρες μέχρι τότε, οπότε χαλάλι(αυτό σκέφτομαι τώρα).Ασε που και με την κυκλοφορία του νέου όπως είπα θα συνεχίσει να διατίθεται για λίγο καιρό και το σημερινό, οπότε θα δωθεί εύκολα αν θες να το αλλάξεις με το νέο τότε..

Last edited:
σευχαριστω για την ψυχολογικη υποστηριξη.και εχω εχω χασει κινητο απο την μηχανη κανοντας σουζα και δεν το ξαναβρηκα οταν γυρισα.το htc που ειπε ο φιλος ειναι 10000000000000000000 φορες καλητερο απο φον και οτιδηποτε αλλο υπαρχει με τα σπεκ που εχει.βεβαια και η τιμη θαναι γυρο στα 800 σιγουρα.το καλο ειναι οτι αποτελει μια μικρη επανασταση αυτο.ακου εκει 256mb ram σε κινητο.και αναλυση vga και ναναι και τοσο μικρο.τρελο απλα τρελο οπως και η τιμη του(δες τιμες του htc touch cruise και θα καταλαβεις)

To htc μπορεί να κάνει priests αλλά δεν είναι iphone..

και εχω εχω χασει κινητο απο την μηχανη κανοντας σουζα και δεν το ξαναβρηκα οταν γυρισα.

Αμα οδηγείς δίχως αύριο έτσι την πατάς (υπογραφή ο τυροσούζας..:p) ...
και ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν είχα και τα ακουστικά για να ακούω μουσική.. αμα δεν σε θέλει...

Πάω για ύπνο τώρα... χωρίς μια παρτίδα τάβλι.. χωρίς να δω μέιλ ή να τσεκάρω το φόρουμ από το iphone πριν κοιμηθώ...:frown:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: iphone στη θεσ/νικη

Είναι καλό ? Για πες μας εντυπώσεις...

δυστηχώς δεν το εχω παρει ακομα για να πω εντυπωσεις αλλα απ'οτι φαινεται αυτα με τους παπαδες θα τα κανει! :smile:

γυρο στα 600 και οι 3 ου ναχαθουν οι παλιοκλεφτες μακρια απο αυτους μακρια.-bye-
Amimac 2310953223
BestDeals 2310 340479
Onlinenet 2310610253

και στο στενό πριν την καμάρα με τα φθηνά CD δεν θυμάμαι το όνομα..

homiez μολις το πηρα απο πειρατικο ελληνικο καταστημα 440ε 16gb ηταν το τελευταιο και με ενα ετος εγγυηση 1.1.4 και δερματινη θηκη.
καλο ε?απο δευτερα θα τοχω οποτε θα ποστ εντυπωσεις