Iphone4, χάνει το δίκτυο

axrst

Senior Member
18 November 2007
303
Καλημέρα.

Εδώ και 3 ημέρες περίπου, το τηλέφωνό μου, κάθε λίγες ώρες χάνει το δίκτυο (κοσμοτε) και γράφει: "καμία υπηρεσία". Ακόμη κι αν το διαλλέξω από τις ρυθμίσεις, γράφει οτι δεν είναι διαθέσιμο. Μόνο μετά από reboot επανέρχεται αλλά μετά από 4-5 ώρες τα ίδια.

Έχετε καμιά ιδέα τι να φταίει; Έχει 4.3.3, δεν είναι jailbroken και μέχρι τώρα δούλευε μια χαρά. Του έβγαλα και το bumper μπας και κάνει καμια επαφή στα περίεργα σημεία και χάνει το σήμα η κεραία, και περιμένω να δω.

Δοκιμασε να κανεις reset τα network settings
Αν δεν πετυχει αυτο κανε format και "setup as new"
Αν αποτυχει και αυτο το πας στο service.

Δοκιμασε να κανεις reset τα network settings
Αν δεν πετυχει αυτο κανε format και "setup as new"
Αν αποτυχει και αυτο το πας στο service.

Ευχαριστώ. Να υποθέσω οτι αφού το πήρα πέρυσι τον Αύγουστο, είναι στην εγγύηση και δικαιολογείται η βλάβη αυτή έτσι;

Δικαιολογείται αρκει να μην σου πουνε οτι είχε πτώση το τηλ. γιατι μετα θα σου πουνε οτι ειναι εκτός.

Το 3G ειναι ανοιχτο οταν σου βγαζει την ενδειξη "καμία υπηρεσία" ?

Εγώ θα έλεγα, πρώτα κλείσε 3g κ δες αν κάνει το ίδιο. Αν το κάνει, τότε δοκίμασε με άλλη sim. Αν πάλι κάνει το ίδιο, δοκίμασε να κάνεις restore from backup, αφού πρώτα κάνεις backup βέβαια. Αν τα ίδια πάλι, τότε πας για επισκευή.

Update:

Το σήμα το χάνει παντού, δεν έχει σχέση η τοποθεσία. Το 3g είναι εξ ορισμού κλειστό αφού δεν το χρησιμοποιώ για δεδομένα. Η sim μπορεί να είναι, αλλά δεν έχω πρόχειρη να δοκιμάσω.

Από το πρωί δεν μου έχει ξαναχάσει το σήμα. Το μόνο που έκανα είναι να βγάλω το bumper. Για να δούμε... ήταν τυχαίο, θα το ξανακάνει; πως θα συμπεριφερθεί μέχρι αύριο;

Update:

Το σήμα το χάνει παντού, δεν έχει σχέση η τοποθεσία. Το 3g είναι εξ ορισμού κλειστό αφού δεν το χρησιμοποιώ για δεδομένα. Η sim μπορεί να είναι, αλλά δεν έχω πρόχειρη να δοκιμάσω.

Από το πρωί δεν μου έχει ξαναχάσει το σήμα. Το μόνο που έκανα είναι να βγάλω το bumper. Για να δούμε... ήταν τυχαίο, θα το ξανακάνει; πως θα συμπεριφερθεί μέχρι αύριο;

Μου το εκανε και μενα το 3GS,
Ειχα κλειστο το 3G. Απο τη στιγμη που το ανοιξα ποτε δεν ξαναειχα αυτο το προβλημα. Αρκετα απο οτι φαινεται iphone εχουν αυτο το θεματακι με την απωλεια σηματος.
Δεν εχει σημασια αν δεν χρησιμοποιεις δεδομενα. Ενεργοποιησε το 3G. Ουτως η αλλως δεν εχει καμμια επιπτωση σε κοστος.
Νικος

Φίλε μου δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλα αν δεν επανήλθε με το software restore κοίταξε προσεκτικά το κινητό σου ειδικά γύρω γύρω, αν είναι αψεγάδιαστο και εντός εγγύησης τότε όλα Οκ πάς για αντικατάσταση, άν υπάρχει έστω και το παραμικρό σημαδάκι ακόμα και ένα χιλιοστό, την πάτησες φίλε μου όπως την είχα πατήσει και εγώ πρίν απο ένα χρόνο με το πρώτο (και το τελευταίο) iPhone 3G μου.
Είναι πολιτική της Εταιρίας και κατεπέκταση του παρόχου τα τηλέφωνα αυτά να μήν ανοίγονται κάν για επισκευή και να αντικαθίστανται άμεσα υπο προυποθέσεις όμως
AA το ξέχασα είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημε με εσένα
γ@@@ τα...

Last edited:
Καλημέρα,

Δεν έκανα ούτε, software restore, ούτε καν restore στα network settings. Απλώς έβγαλα το bumper (δεν ξέρω πως μου ήρθε, είχα την εντύπωση οτι εμποδίζει την κεραία ή κάνει επαφή το "κρισιμο σημείο").

Πάντως από χθες το πρωί, είμαι μια χαρά. Τίποτα. Θα το αφήσω, μερικές μέρες αν είναι να βεβαιωθώ οτι δεν το ξανακάνει, και θα ξαναβάλω το bumper. Να δω τη συμπεριφορά του τότε.

Λοιπόν, η συνέχεια της ιστορίας...

Μετά από 10 μέρες απρόσκοπτης λειτουργίας, είπα να ξαναβάλω το bumper, να δοκιμάσω πως θα δουλεύει. Το αποτέλεσμα αλοπρόσαλο:
Το τηλέφωνο, δεν χάνει πια σήμα, αλλά αδειάζει η μπαταρία του σε μια μέρα μέσα! Χωρίς χρήση εννοείται!!!! Το δοκίμαζα επι τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω, πως μόλις έβγαλα πάλι το bumper, όλα μέλι γάλα. Δουλεύει μια χαρά.

Αυτό, είναι το ίδιο κουφό, με την φωτογραφία του chuck!!!

ΥΓ. Δεν κάνω πλάκα.

Μα χωρίς το bumper δουλεύει μια χαρά. Εν τω μεταξύ, είχε φάει μια τούμπα και έχει κάτι γρατσουνιές στην οθόνη του, και από τα λεγόμενά σας, δεεεεν θα το δεχθούν. Βεβαίως η πτώση, ουδεμία επίπτωση είχε στην συμπεριφορά του, γιατί έχει γίνει εδώ κι 8 μήνες.

για να μην ανοιγω νεο θεμα..
εχω αναλογο προβλημα me 4s...ειναι αγορασμενο απο κωτσοβολο...ειμαι οριακοτατα εντος εγγυησης και πηγα χτες να ρωτησω την διαδικασια...
μου ειπε ο πωλητης οτι του παω το κινητο χωρις παρελκομενα ,το στελνει στα κεντρικα του κωτσοβολου και απο εκει στον προμηθευτη τους....κρινουν αν καλυπτεται απο εγγυηση ...αν πουν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση (υγρασια,χτυπημα κ.τ.λ) κ δεν δεχτω το κοστος επισκευης θα πρεπει να πληρωσω 20 ευρω για τα μεταφορικα αλλιως δεν παραλαμβανω τη συσκευη μου...
μπορει να επιβεβαιωσει καποιος γιατι πρεπει να το παραδωσω το αργοτερο μεχρι αυριο...
Υπαρχει τροπος να παρακαμψω τον κωτσοβολο για πιο γρηγορη διαδικασια?
Ευχαριστω!