Ιpod nano τωρα ή οχι?

nssa

Established Member
3 November 2006
119
Περιμενα μηπως παρουσιαστει κανα ipod τωρα ηστν εκθεση που ειχε η apple αλλα τιποτα.. Περιμενα τουλαχιστον ενα μηνα.. Αξιζει να περιμενω και αλλο η οχι? Δεν το εχω και πολυ αναγκη γιατι εχω το κινητο αλλα θα ηθελα ενα... Βασικα πιστευεται οτι θα βγουν αλλα μεσα στο καλοκαιρι?

Αξιζει να περιμενω κιαλο?

Οπως έχουμε πει το WWDC είναι developer conference και όχι consumer expo.
Το ποιο πιθανό είναι να δούμε νέα νάνο τον Σεπτέμβρη στο Παρίσι.Αν το θες για τις καλοκαιρινές διακοπές πάρτο τώρα.Στην επόμενη αναβάθμιση αυτό που θα αλλάξει θα είναι η χορητικότητα οπότε και ανάλογα κρίνεις.

ένα 4ράκι ή 8ράκι είναι μιά χαρά.
Ώρε ώρες ζηλεύω το 4άρι της κόρης μου που είναι σαν παιχνίδι μπροστά στο 30ρι....

εγω εχω το 4αρι σε μπλε χρωμα.... και πανω απο 600mb τραγουδια ποτε δεν το εχω γεμισει (και πολλα λεω)
ποτε δεν εχω playlists τα βαζω ολα χυμα και shufle απλα επιλεγω καθε φορα που βαριεμαι ενα να το αλλαζω με νεο!

Εσύ παιδί μου για iPod shuffle του 1GB είσαι.

Playlist-ρουλέττα...:flipout:

Πάντως αν πάρω ποτέ iPod, θα πάρω το 80άρι.
Ή όλα ή τίποτα.
Άσε που πιο πολύ θα λειτουργεί ως προέκταση του player του αυτοκινήτου...

[offtopic]
ερμμμ δεν φταιω εγω δωρο μου το εκανε ο αδερφος μου γιατι βγηκε (τοτε το νεο μοντελο) την ημερα που ειχα τα γενεθλια μου ή την γιορτη μου δεν θυμαμαι!
αχχχχχ τι συστημα εχεις στο αυτοκινητο και θα το συνδεες με το ipod?
γιατι εγω πρεπει να τα καιω σε σιντι....

Τίποτα το ιδιαίτερο, ένα mp3 clarion της κακιάς ώρας και ηχεία τα μανίσια του Yaris.

Απλώς θα έκανα τίποτα custom από την έξοδο ακουστικών του iPod.
Εκτός κι αν αγόραζα και cd player αυτοκινήτου μαζί με το iPod, αλλά μιλάμε για πολύ μελλοντικά σενάρια.

Συγγνώμη για την κατάχρηση του thread...

Βρηκα το 4αρακι μιας εβδομαδας στα 130ε με αποδειξεις και ολα.. Μαλλον θα το χτυπησω..