Ηρθαν επιτελους...

Μπα μάλλον δημόσιος υπάλληλος του ΟΣΕ!!!-bye- (Συγνώμη άλλα με τις βλακείες που ακούμε το τελευταίο διάστημα δεν κρατήθηκα..)

αποκλειεται σε αυτους κοψαν το δωρο και το επιδομα μαλλον του οτε ειναι-bye-

και για να το κλεισω το off topic.
εδω νομιζω οτι ειναι forum για χομπιστες,γιατι το να μπει καποιος σε κανα 2 αντιπροσωπους με μια λευκη επιταγη και να πει βαλε μου απο ολα το ακριβοτερο,δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το χομπυ αυτο το κανει κ η κορη μου που ειναι 6 χρονων αν της περισευαν θα αγοραζε ολο το jumbo :)

Last edited by a moderator:
Ας μείνουμε στο θέμα μας παιδιά, το οποίο είναι
να πούμε ένα καλό λόγο στον Χιούστον για τα ηχεία του και όχι να σχολιάσουμε ποικιλοτρόπως το σύστημα με τα μεγάλα Tidal...

Re: Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

Δεν ειναι off topic κ.διαχειριστα,απλα ενα μικρο διαλειμα ειναι,μεχρι να γυρισει ο φιλος Houston, που αυτη τη στιγμη ειναι εκτος Ελλαδος.-bye-

Να το κλειδώσουμε μέχρι να γυρίσει?:idea:
:D

και για να το κλεισω το off topic.
εδω νομιζω οτι ειναι forum για χομπιστες,γιατι το να μπει καποιος σε κανα 2 αντιπροσωπους με μια λευκη επιταγη και να πει βαλε μου απο ολα το ακριβοτερο,δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το χομπυ αυτο το κανει κ η κορη μου που ειναι 6 χρονων αν της περισευαν θα αγοραζε ολο το jumbo :)

τελευταιο off topic απο μενα

Καταρχην δεν ξερεις την ιστορια του συγκεκριμενου ανθρωπου (στο ιδιο δωματιο ειχε και ενα Dunlavy στο ρολο διαχωριστικου!!) αλλα ετσι και αλλιως ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος. Υπαρχουν παντως και αλλα μεγαλα συστηματα στην Ελλαδα σαν αυτο (θα ελεγα αρκετα) απλα κανεις απο αυτους δε γραφει για αυτα στα forum, ισως και γιατι για καποιους θα φανει κοινωνικη προκληση...

Απλα στα μεγαλα συστηματα οι κακοι συνδιασμοι αναδεικνυονται πιο ευκολα οποτε πολλες φορες και η παραμικρη απροσεξια μπορει να καταστρεψει το τελικο αποτελεσμα... Αρα υπαρχουν πολλα τετοια συστηματα που δεν παιζουν καλα...

Οσον αφορα για την κοινωνικη προκληση ακομη και ο Medvedev που γραφαμε τις προαλλες εχει κατι παρομοιο αλλα σε μεγαλυτερες ακομη διαστασεις (Tidal T1, 6 monoblocks κλπ). Οταν εστειλα email στον ιδιοκτητη της Tidal γιατι δε γραφουν τιποτα για αυτο μου ειπε οτι καταρχην ο συγκεκριμενος εχει διαφορα συστηματα οποτε κανεις δε μπορει να διεκδικησει τον τιτλο του επισημου προμηθευτη του Κρεμλινου αλλα εαν παρουσιαστει δημοσιως κατι τετοιο τοτε "απλα θυμησου πως ξεκινησε η Ρωσικη Επανασταση το 1917"!!!!

Και όμως ο ιδιοκτήτης αυτού του συστήμστος μπορεί να είναι πλούσιος (όπως είναι εύκολο να καταλάβετε) αλλά ασχολείται πολλά χρόνια με το χόμπυ και έχει φτιάξει πολλούς συνδυασμούς μέχρι να φθάσει σε αυτό το σημείο....

Επειδή κάποιος έχει πολλά λεφτά δεν σημαίνει ότι δεν είναι χομπίστας.....-bye-

Και όμως ο ιδιοκτήτης αυτού του συστήμστος μπορεί να είναι πλούσιος (όπως είναι εύκολο να καταλάβετε) αλλά ασχολείται πολλά χρόνια με το χόμπυ και έχει φτιάξει πολλούς συνδυασμούς μέχρι να φθάσει σε αυτό το σημείο....

Επειδή κάποιος έχει πολλά λεφτά δεν σημαίνει ότι δεν είναι χομπίστας.....-bye-

δεν βλεπω τι σοι μαγκια ειναι αυτη εχει τα ακριβοτερα απο 2- 3 μαρκες ε σιγουρα θα παιζουν και σουπερ για αυτο δεν χωραει αμφιβολια εγω μιλω για τον θαυμασμο που τρεφουν καποιοι για καποιον αλλο που εχει πολλα λεφτα και αγοραζει το τοπ.σιγουρα θαχει και σουπερ κοτερο και αεροπλανο ε και.....οσο για τον Μεντβεντεφ αστο καλυτερα δεν κανει να ανοιξουμε τετοια συζητηση
Φιλικα παντα.:grandpa:

Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

....εαν παρουσιαστει δημοσιως κατι τετοιο τοτε "απλα θυμησου πως ξεκινησε η Ρωσικη Επανασταση το 1917"!!!!

Ε να το παρουσιάσουμε δημοσίως τότε( με πλήρη κατάλογο τιμών..) μπας και αλλάξει κάτι:damnyou:

Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

Καταρχην δεν ξερεις την ιστορια του συγκεκριμενου ανθρωπου (στο ιδιο δωματιο ειχε και ενα Dunlavy στο ρολο διαχωριστικου!!) αλλα ετσι και αλλιως ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος. Υπαρχουν παντως και αλλα μεγαλα συστηματα στην Ελλαδα σαν αυτο (θα ελεγα αρκετα) απλα κανεις απο αυτους δε γραφει για αυτα στα forum, ισως και γιατι για καποιους θα φανει κοινωνικη προκληση...

Απλα στα μεγαλα συστηματα οι κακοι συνδιασμοι αναδεικνυονται πιο ευκολα οποτε πολλες φορες και η παραμικρη απροσεξια μπορει να καταστρεψει το τελικο αποτελεσμα... Αρα υπαρχουν πολλα τετοια συστηματα που δεν παιζουν καλα...

Οσον αφορα για την κοινωνικη προκληση ακομη και ο Medvedev που γραφαμε τις προαλλες εχει κατι παρομοιο αλλα σε μεγαλυτερες ακομη διαστασεις (Tidal T1, 6 monoblocks κλπ). Οταν εστειλα email στον ιδιοκτητη της Tidal γιατι δε γραφουν τιποτα για αυτο μου ειπε οτι καταρχην ο συγκεκριμενος εχει διαφορα συστηματα οποτε κανεις δε μπορει να διεκδικησει τον τιτλο του επισημου προμηθευτη του Κρεμλινου αλλα εαν παρουσιαστει δημοσιως κατι τετοιο τοτε "απλα θυμησου πως ξεκινησε η Ρωσικη Επανασταση το 1917"!!!!
Κοινωνικη προκληση φυσικα λογο τιμης.
Για τον ηχο να μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου.
Γιατι ακουσα ακριβα συστηματα με φθηνο ηχο.

Ρε σεις.. Λυπηθείτε λίγο τον Houston..

Το σκίσατε στο off topic.. ;)

Αν είναι ας γίνει ένα νέο νήμα για το άλλο σύστημα..

Το νημα δεν το ανοιξε ο ΧΙΟΥΣΤΟΝ. Και ολη αυτη η ιστορια με αυτα τα ηχεια ειναι και λιγο κουραστικη. Η αληθεια ειναι οτι πεφτει τρελο προμοταρισμα αλλα επειδη κανεις δεν το κανει εξεπιτηδες περναει στο ντουκου ...

Δεν παίζει ρόλο ποιος άνοιξε το νήμα - παίζει ρόλο τι αφορά το νήμα.

Αν όπως λες κανείς δεν το κάνει επίτηδες, πως το θεωρείς προμοτάρισμα; Η λέξη προμοτάρισμα έχει αρνητική χροιά.. Δεν πιστεύω ότι αρμόζει σε χομπίστες, όσο φανατικοί και αν είναι.

Re: Απάντηση: Ηρθαν επιτελους...

Είναι γνωστό,ότι όταν κάνεις τα...κλάσματα ομώνυμα,προχωράει η πράξη.:BDGBGDB55:

Ενδιαφέρουσα ακουστική εκτίμηση. Αν στην παραπάνω υποτιθέμενη πράξη συμπεριλάβουμε:
1. Tον αντιπρόσωπο που δεν είναι σε πολλούς ιδιαίτερα συμπαθής...
2. Tα καλώδια που δεν είναι φιλικά προσκείμενα, τότε το αποτέλεσμα είναι προφανές.
Μέτριος ήχος με έλλειψη υγρασίας στη μεσαία περιοχή...

Last edited:
Εδώ που τα λέμε, ο wind έχει απόλυτο δίκαιο.
Το προμοτάρισμα είναι γεγονός. Και φυσικά υπάρχει το εκούσιο και το ακούσιο.
Το εκούσιο όντως δεν αρμόζει σε χομπίστες, αλλά σε λαμόγια.
Το ακούσιο είναι αθώο.

Η λεξη προμοταρισμα μπορει να χρησιμοποιηθει μονο για τους εμπορους οι οποιοι (δικαιως η αδικως) χρησιμοποιουν (και) τα forum για να προωθησουν τα προιοντα τους....

Ενας χομπιστας που μπορει να ειναι απλως πορωμενος με καποιο προιον (και στο μελλον με καποιο αλλο κλπ) δε μπορει να θεωρειται οτι προμοταρει κατι για προσωπικο του οφελος γιατι αλλιως ολοι οι χομπιστες που αναφερουν συνεχως συγκεκριμενα προιοντα θα ονομαζονται λαμογια μεχρι αποδειξεως του αντιθετου....

Τι να κανουμε δηλαδη εμενα μου αρεσουν τα Tidal, του αλλου του αρεσει το Weiss DAC 202 και του αλλου τα καλωδια της Jorma... Και φυσικα τα αναφερουμε πολυ συχνα στα post μας. Πρεπει δηλαδη ο καθε "πονηρουλης" να το παιζει ψυλλιασμενος και να ψαχνει να βρει σκοτεινα συμφεροντα εκει που δεν υπαρχουν? Εκτος εαν ειναι ο ιδιος μπλεγμενος σε τετοια κυκλωματα υπογειας προωθησης προιοντων οποτε μπορει να μιλησει εκ πειρας....

Ειδικα οταν υπαρχουν εμποροι για παραδειγμα που το παιζουν χομπιστες σε forum χωρις να αναφερουν την πραγματικη τους ιδιοτητα... Ναι εκει το καταλαβαινω να μιλησει καποιος για προμοταρισμα...

Τελος παντων , επειδη συνεχεια ακουω "εξυπνα" σχολια για προμοταρισμα και πρασινα αλογα, να ενημερωσω τους συμφορουμιτες που ανησυχουν για αυτα που γραφω οτι θα συνεχισω να γραφω για οποιο προιον μου αρεσει οσο και αν ενοχλει καποιους... Τωρα γιατι να ενοχλει αυτο στην Ελλαδα και να μην ενοχλει πχ στο Audiogon που γραφω τα ιδια και χειροτερα, μπορει ο καθενας να το καταλαβει απο μονος του...

Τελος παντων , επειδη συνεχεια ακουω "εξυπνα" σχολια για προμοταρισμα και πρασινα αλογα, να ενημερωσω τους συμφορουμιτες που ανησυχουν για αυτα που γραφω οτι θα συνεχισω να γραφω για οποιο προιον μου αρεσει οσο και αν ενοχλει καποιους...

And you should keep it that way.... :a0210:

Δεν είπε κανείς να μην γράφετε.
Το κακό (όπως έγραψα και πιο πάνω) είναι το εκούσιο. Ένα τρανό παράδειγμα είναι κάποιοι έμποροι που δεν γράφουν το όνομα τους, όπως σωστά είπε ο geopolitis.