Ήρθε η ώρα αντικατάστασης της παλιάς Blaupunkt CRT...

meleon

New member
10 June 2010
20
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Κάνω ξεκίνημα απο εδώ γιατί...διαβάστε τώρα...διαθέτω μια crt τηλεόραση απο το 1993!!! BLAUPUNKT ( σας λέει τίποτα η μάρκα? ) 29" ίσως και λίγο μεγαλύτερη, στερεοφωνική παρακαλώ, επίπεδη με μαύρο τζάμι, τελετέξτ κ.λ.π. Σκέτο θηρίο! Μια φορά άλλαξα μετασχηματιστή υψηλής και ακόμα παίζει αδιάκοπα. Βέβαια η οθόνη κάπως έχασε την φωτεινότητα της αλλά,γέρασε η καημένη. Σίγουρα αν οι κατασκευαστές έβγαζαν ακόμα τέτοιες τηλεοράσεις θα αγόραζα με κλειστά μάτια κι ας έχουν τα μειονεκτήματα του όγκου, βάρους, κατανάλωσης. Να σας πώ επίσης ότι εδώ και χρόνια ήθελα ν' αγοράσω νέα τηλεόραση απο τότε δλδ που κυκλοφορήσανε οι LCD, αλλά δεν μ'άφηνε να το κάνω η υπάρχουσα, γιατί απλά δεν έβγαζε βλάβη. Τώρα όμως θα την αποχωριστώ ( ε δε πάει άλλο ) και σκέφτομαι για Plasma Panasonic G20.

μην ξενερωσεις αμα σε απλο αναλογικο τηλεοπτικο σημα η crt παιζει καλυτερα απο την καινουργια...

αν πας σε πανασονικ πλασμα , εγω πιστευω οτι δεν θα σε προβληματισει το αναλογικο , αρκει να εχεις καλη ληψη
Στα ψηφιακα , μαλλον θα ειναι και καλυτερη απο αυτην που εχεις .
Ειχα philips 9617 pixel plus των 2200 ευρω οταν κυκλοφορησε και παιρνοντας αρχικα στη θεση της την πολυ καλη Β650 σε lcd , η αληθεια ειναι πως ξενερωσα λιγο . Οταν ηρθε στη θεση της ομως η U10 , παρα τις 50 ιντσες της , με ξαναεφερε στα ισια μου...
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Ήρθε η ώρα αντικατάστασης της παλιάς Blaupunkt CRT...

Παρε την G20 που λες...
Ναι! Νομίζω ότι είναι μια αξιόλογη TV σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις προς το παρών.

Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ώρα αντικατάστασης της παλιάς Blaupunkt CRT...

Δεν ειναι απλα αξιολογη...

Ειναι απο τις καλυτερες πλασμα σε εικονα αρα και απο τις καλυτερες τηλεορασεις γενικως αφου απο LCD δεν εχουμε δει και πολλα πραγματα το 2010...