Ηρθε η ώρα..

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Ηρθε η ώρα να γίνετε συνδρομητές της Νοβα,
brand.gif

αν θεωρείται ευκαιρία την προσφορά του συνδρομητικού πακέτου να διαθέτει μέχρι τις 29/02 τον εξοπλισμό της στα 49 .

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας:
"" Η μοναδική προσφορά περιλαμβάνει τον αποκωδικοποιητή της NOVA στην προνομιακή τιμή των 49 (από 99 ) και δώρο ένα μήνα συνδρομής (Ιούλιος 2008), με την προϋπόθεση δωδεκάμηνου συμβολαίου.

Η προσφορά ισχύει από σήμερα έως τις 29 Φεβρουαρίου 2008 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.""

Προλάβετε..

Last edited:
Ευκαιρία ίσως για προσεχώς κατοίκους εξωτερικού που τους ενδιαφέρει μόνο η NOVA λόγω ελληνικών καναλιών και δεν θέλουν να το ψάξουν ιδιαίτερα. Εγώ πάντως έχασα το ´´κελεπούρι´´ καθότι πήρα έναν HUMAX 5400z λίγο πριν ξενιτευτώ . Όμως όταν επαναπατριστώ αν δεν βελτιώσει την εικόνα της θα την κόψω.

πονηρεύτηκα που ειδα στην διαφιμηση την φωτογραφια το δεκτη και ελειπε το πιατο και τους πηρα μολις τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στα 49 ευρω ειναι μονο ο δεκτης και η καρτα για το πιατο θελουν αλλα 50 ευρω και για εγκατασταση αλλα 70 συνολο αρα 49+50+70=169 !!!

πονηρεύτηκα που ειδα στην διαφιμηση την φωτογραφια το δεκτη και ελειπε το πιατο και τους πηρα μολις τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στα 49 ευρω ειναι μονο ο δεκτης και η καρτα για το πιατο θελουν αλλα 50 ευρω και για εγκατασταση αλλα 70 συνολο αρα 49+50+70=169 !!!
Μπράβο Βασίλη, ξεδιάλυνες το τοπίο γιατί κι εγώ το είχα "πιάσει" λάθος το θέμα. :bang:
Αλλά αν το σετ κοστίζει με την "προσφορά" 169 πόσο κόστιζε πριν? :eek::eek:

σιγουρα εργαζεται πισω απο την νοβα μια μεγαλη ομαδα μαρκετινκ και μοναδικος σκοπος τους ειναι η αυξηση των συνδρομητων τους ,εχω την εντυπωση οτι πρωτα ηταν 149 το πακετο συν τα 70 εγκατασταση αλλα τοτε δεν με ειχαν προκαλεση να την ψαξω ......

Re: Απάντηση: Ηρθε η ώρα..

σιγουρα εργαζεται πισω απο την νοβα μια μεγαλη ομαδα μαρκετινκ και μοναδικος σκοπος τους ειναι η αυξηση των συνδρομητων τους ,εχω την εντυπωση οτι πρωτα ηταν 149 το πακετο συν τα 70 εγκατασταση αλλα τοτε δεν με ειχαν προκαλεση να την ψαξω ......

σίγουρα η αύξηση συνδρομητών συνεπάγεται & καλύτερη τιμή στην πώληση
του μαγαζιού που το έχουν βγάλει στο σφυρί :)

Ημίμετρα. Οποιος ξεκινάει , πρέπει να αγοράζει έναν εξοπλισμό που θα του μείνει και λίγο καιρό να βλέπει και τίποτ' άλλο. Επειδή η δορυφορική ανοίγει την όρεξη είναι 99,9% σίγουρο ότι θα πεταχτεί ο εξοπλισμός της NOVA και πολύ σύντομα με πρώτο το πιάτο.....