ΗΡΘΕ ΤΟ DEVIL MAY CRY 4????

NIKOS-GLYFADA

New member
23 October 2007
35
Καλησπερα σας,σας παραθετω την σελιδα του πλαισιου οσον αναφορα τα παιχνιδια του ps3..μεσα εχει κ το devil may cry 4.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977317&product=1075144

ΠΡΟΣΟΧΗ: ειχα παει στο πλαισιο οταν ειχε βγαλει στην σελιδα του το prospeed και μ ειπαν πωσ περιμενουν παραλαβη τον αλλον μηνα..τελικα το βρηκα μετα απο 5μερεσ στα ραφια του κοτσοβολου στο mall..ισωσ το ιδιο να ισχυει κ εδω...:bigcry:

Οκ, καψιμο...
Απο τις λιγες φορες που με πορωνει ενα παιχνιδι απο την αρχη.Τρελλο βρωμοξυλο ,φοβερος ηχος και πολυ καλα γραφικα.

καλο εχουμε κιαλλες οπως ντζες.λεμε που εισαι ρε ντζε.σαν να λεμε που εισαι ρε φιλε

τελικα κολλησα με devil may cry 4 δεν ειναι κιασχημο .αλλαξα γνωμη.αρκετα καλα τα γραφικα

[offtopic]
Ούι... κοίτα ρε ντζε χαλόνι που βρήκε ο μπανταλός...!!! :silly: :silly:
[/offtopic]

Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ΤΟ DEVIL MAY CRY 4????

ελα ρε ΝΤΖΕ ποιος ειναι ο μπανταλος?:furious3:
[offtopic]
Ούι... κοίτα ρε ντζε χαλόνι που βρήκε ο μπανταλός...!!! :silly: :silly:
[/offtopic]

το παραγγειλα κι εγω απο ebay στα 48 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και το περιμενω απο βδομαδα! :smash:

Γεια σου φίλε Διονύση, μήπως μπορείς να μου πεις πως κάνεις αγορές μέσω e-bay είμαι τελείως άσχετος. Επίσης της αγορές τις κάνεις από το .co.UK?

Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ΤΟ DEVIL MAY CRY 4????

κατι σκεφτικα απο την περιοχη διπλα στη λιμνη που εχεις.
υποθετω οτι καταλαβες οτι ειμαι γιαννιωτης και εγω:a0210:

To νοίκιασα προχτές μόλις..
Το παιχνίδι έχει γραφικά από άλλο πλανήτη.
Τα δε βίντεο είναι κανονική ταινία, πρέπει να έχει δουλέψει πολύς κόσμος για αυτή τη παραγωγή.
Το έβαλα να κάνει install το οποίο κατά τη διάρκειά του σου παρουσίαζε όλο το story και τους ήρωες με καταπληκτικές αφίσσες και εθιστική goth μουσική.. Το install κράτησε αισίως 17 λεπτά με το ρολόι... το game έχει πολλή πληροφορία.. Ήχος αδιανόητος.
Ακόμα να κερδίσω τη πρώτη μάχη...
Προβλέπω να είναι τεράστιο σε έκταση, οπότε θα το αγοράσω.