ΗΡΘΕ ΤΟ DEVIL MAY CRY 4????

.
Το έβαλα να κάνει install το οποίο κατά τη διάρκειά του σου παρουσίαζε όλο το story και τους ήρωες με καταπληκτικές αφίσσες και εθιστική goth μουσική.. Το install κράτησε αισίως 17 λεπτά με το ρολόι... το game έχει πολλή πληροφορία.. Ήχος αδιανόητος..
Ειναι υποχρεωτικο να κανει κανεις install στο συγκεκριμενο παιχνίδι, ή μπορεί να το διαβάζει και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο το δισκάκι???

στο 360 μονο ενα αναγκαιο update κανει 5 λεπτα και μετα παιζει κανονικα.
εχω ειδη σκοτωσει τον πρωτο αρχηγο τον μεγαλο δρακο με τις φωτιες και μπηκα στο ορυχειο προχωρισα και εφτασα σενα καστρο και συναντισα μια κοπελα πολυ σεξι που σκοτωνει κιαφτη τα τερατα.μεσα στο καστρο πως το ανοιγουμε το φερετρο?λεει πως δεν εχω πολυ δυναμη

Γνωρίζετε αν έχουν έρθει στην Ελλάδα χειριστήρια επσίσημα της Sony,με δόνηση? Και αν ναι,υπάρχουν σε κάποιο γνωστό κατάστημα?(όχι e-shop)

Εχουν ερθει! Εγω πηρα ενα απο καταστημα της περιοχης μου πριν 2 εβδομαδες περιπου στα 45 ευρω!

Απο ebay και καταστηματα εξωτερικου μπορει να το βρεις και φθηνοτερα!
Απεξω γραφει Dual Shock 3. :grandpa:

Μετά από κάποιες ώρες ενασχόλησης ένα έχω να πω: Tί game είναι αυτό,φοβερά γραφικά! Ιδιαίτερα κάθε boss έχει απίστευτο animation! Στο πρώτο boss με τις φωτιές έπαθα πλάκα..Όταν με έκανε μια μπουκιά το δεύτερο boss γέλαγα με τα χάλια μου... Πάρα μα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

To Dualshock 3 ειναι στο ιδιο μικρο μεγεθος με το sixaxis?

εκτος απο δονηση εχει και τους αισθητηρες κινησης του sixaxis ετσι?

To Dualshock 3 ειναι στο ιδιο μικρο μεγεθος με το sixaxis?

εκτος απο δονηση εχει και τους αισθητηρες κινησης του sixaxis ετσι?

ΝΑΙ !
Απλα η μπαταρια του κραταει λιγο λιγοτερο απο του απλου SIXAXIS λογω της δονησης... Μικρη διαφορα βεβαια... Και ειναι και λιιιγο πιο βαρυ λογω των μαγνητων που εχει μεσα για να δονειται....

Βοήθεια! Έχει φτάσει κανείς στη 13η αποστολή να μου πει κι εμένα τι γίνεται? Έχω μπερδευτεί,κάνω βόλτες γύρω-γύρω και πάντα βρίσκομαι στα ίδια σημεία, μέσα στο δάσος.Που πρέπει να πάω? Κόλλησα!

βασω, ειναι καινουργιο το παιχνιδι και ακομα δεν το εχουν φτασει πολλοι τοσο μακρυα...

Εγω το πηρα προχθες και ειμαι ακομα στη δευτερη αποστολή! -bye-

Το παιζω και αργα κιολας, για να το απολαμβάνω! Προκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παιχνίδι! :BDGBGDB55:

υ.γ: Αν ψαξεις στο νετ θα βρεις κανενα walkthrough! Αν και εγω τα αποφευγω γιατι θελω να τα βρισκω ολα ΜΟΝΟΣ μου...

Mετά από 3 μήνες με πολύ casual gaming κατάφερα να το τελειώσω.Είναι από τα λίγα παιχνίδια τα οποία με κόλλησαν τόσο πολύ.Όσο για τα γραφικά του απλώς φανταστικά.Ιδιαίτερα οι τελευταίες 3 stages ήταν super.Άξιζαν τα 60 ευρώ. Η τελευταία σκηνή όπου πρέπει να αντέξεις 1:30 λεπτά σε ανταμείβει διαφορετικά αν καταφέρεις να μην χτυπήσουν την kyrie! :joker: