Ηρθε το Dualshock 3 !!!

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Πέρασε από 40 κύματα (απεργίες-χιόνια και αποκλεισμούς δρόμων) για να φτάσει στα χέρια μου σήμερα το πρωί:music-smiley-005:

Πρώτες εντυπώσεις. Aπαιχτο!!!!:grinning-smiley-043

Το Dualshock 3 εχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το κλασικό controller απλά είναι λίγο πιο βαρύ.

Οι πρώτες δοκιμές έγιναν με το παιχνίδι Formula 1 Championship Edition και πραγματικά σου δίνει άλλη αίσθηση. Παραδοσιακά δουλεύει όταν χτυπήσεις ή περάσεις πάνω από τα curbs ή ακόμα και αν τρακάρεις ή βγεις εκτός πίστας όπως άλλωστε και το παλιό Dualshock 2 στο PS2. Το παιχνίδι καινοτομεί σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις στο ότι οταν μπλοκάρεις στα φρένα ή όταν στρίβεις και τα G ανεβαίνουν απότομα και τραβάει το τιμόνι τοτε το Dualshock ενεργοποιείται επίσης. Αυτά με μια πολύ γρήγορη πρωτη δοκιμή. Σίγουρα υπάρχουνε και αλλά να ανακαλύψω. Το σημαντικότερο είναι ότι η αίσθηση που αποκτάς είναι πολύ ανώτερη :firstprize:

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα:BDGBGDB55:

Νομίζω πως όχι. Αυτό κυκλοφόρησε μόλις τώρα και είναι από τα πρώτα κομμάτια που ήρθανε στην Ελλάδα. Δες εάν γράφει το controller σου πάνω Dualshock 3 όπως στην 3η φωτογραφία.

Καλά, κάνει και ο Πόρτας αρπαχτές αλλά και η Sony δεν πάει πίσω έτσι;
έξτρα χειριστήριο για να έχει δόνηση; έλεος.....

είναι και οι δυό "....πάρ' τον έναν και βάρα τον άλλον...."

Βασικά δεν είναι αρπαχτή , εαν είχες διαβάσει για ποιο λόγο δεν είχε βγει ...

Υπήρχε δικάσιμος υπόθεση μεταξύ Sony και της εταιρίας που κρατάει την πατέντα της δόνησης , και έχει κάνα μήνα που τα βρήκαν τελικά ...

Είναι που είναι το χειρότερο gamepad που βγήκε ποτέ, η Sony μας ζητάει να το ξαναγοράσουμε για το δονητή? Αίσχος...

Είναι που είναι το χειρότερο gamepad που βγήκε ποτέ...
Καταρχήν, ΔΕΝ είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ gamepad.... Είναι ΠΟΛΥ εργονομικό και άνετο και υποστηρίζει ΚΑΙ κίνηση πανω-κατω-αριστερα-δεξια...

Και επίσης, βολεύει ΠΟΛΥ όσους έχουν συνηθίσει από PS1/PS2 και είναι και μικρό... (σε σχέση με το ''ογκώδες'' και άγαρμπο για μικρες παλαμες χειριστηριο του 360....) -bye-

Το μόνο που του έλειπε μέχρι στιγμής, ήταν η δόνηση, την οποία τώρα ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

Αυτό που θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω, είναι αν τελικά έχει μεσα μεγαλυτερη μπαταρια ή αν κραταει λιγοτερο η διαρκεια του απο οτι στο κανονικό λόγω δόνησης..... (γιατι αυτό θα ειναι ένα υπολογίσιμο μειονέκτημα).....:grandpa:

Εντάξει μια άποψη είπε ο petesoulis , μια άποψη και ο tromb1 , μια χαρά χειριστήριο είναι , ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο ... με την μπαταρία τι παίζει; φορτίζεις και παίζεις άμα χρειαστεί;

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι παιδιά;

Επειδή σκέφτομαι να πάρω PS3 στις γιορτές, το χειριστήριό του (και το dualshock και το απλό) τι μέγεθος έχει σε σχέση με αυτό του PS1;
Έχω πολύ μακριά δάκτυλα και τα περισσότερα χειριστήρια δε με βολεύουν...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι παιδιά;

Επειδή σκέφτομαι να πάρω PS3 στις γιορτές, το χειριστήριό του (και το dualshock και το απλό) τι μέγεθος έχει σε σχέση με αυτό του PS1;
Έχω πολύ μακριά δάκτυλα και τα περισσότερα χειριστήρια δε με βολεύουν...

Σε σχέση με το χειριστήρια του PS1 είναι πολύ μικρότερο. Τωρα είτε είναι dualshock είτε όχι το μέγεθος είναι το ίδιο.

Τρίτο κατασκευαστή???!!!???!!!

Οχι ρε συ Guybrush. Ειναι σαν να παίρνεις BMX και να του βάζεις κινέζικες ζάντες.

Original Rulez!!!

Ασε που και τρίτοι κατασκευαστές δεν πρόκειται να βγαλουν μεγαλύτερα χειριστήρια.

Announced at the 2007 Tokyo Game Show, the DualShock 3 is a controller for the PlayStation 3 that incorporates the features and design of the SIXAXIS wireless controller with vibration capabilities. It was released in Japan on November 11, 2007 at a retail price of JP¥5,500, in black color. The controller is expected to debut in North America and Europe in Spring 2008.

http://en.wikipedia.org/wiki/DualShock

Την άνοιξη θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη άρα όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο κατάστημα φέρνει τα dualshock κατευθείαν από Ιαπωνία και όχι από την Sony Hellas.