Ηρθε το Dualshock 3 !!!

Δεν είναι πολλά βρε παιδιά 60 ευρώ για ένα χειριστήριο? Εδώ και το παλιό που τώρα έχει 40 ευρώ τσιμπημένο μου φαίνεται...

Απάντηση: Re: Ηρθε το Dualshock 3 !!!

Αμάν, αυτό για μένα θα είναι μικροσκοπικό!

Υπάρχει τίποτα από τρίτο κατασκευαστή;

99.9% θα σε βολέψει αυτό του xbox360. Για μπες σε ένα ηλεκτρομάγαζο και δοκίμασέ τα και τα δύο. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις xbox αντί για PS3.
Αν είναι κάθε φορά που παίζεις να βρίζεις, να το βράσω...

Αμάν, αυτό για μένα θα είναι μικροσκοπικό!

Υπάρχει τίποτα από τρίτο κατασκευαστή;
Δεν είναι μόνο μικροσκοπικό (για τους περισσότερους ενήλικες), είναι και υπερβολικά ελαφρύ και με άθλιες σκανδάλες και sticks.
Αν πρόκειται να γίνω σαν τον Alex στο Κουρδιστό Πορτοκάλι μέχρι να το συνηθίσω, εννοείται πως θα πάω σε τρίτο κατασκευαστή.

Εγώ αυτή τη στιγμή (εν αναμονή του FragFX) παίζω με ένα ασύρματο Logitech Rumblepad 2 για PC και πίστεψε με μου έχει δώσει μπόλικα kills στο COD4. Βέβαια δεν παίζει η δόνηση, αλλά δε με πειράζει καθόλου.
Η Logitech βγάζει και ένα άλλο χειριστήριο για PC, το Chillstream, το οποίο είναι ολόιδιο με του XBOX (στην εμφάνιση τουλάχιστον) αλλά ενσύρματο, και το οποίο πιθανότατα παίζει και στο PS3.

Re: Απάντηση: Re: Ηρθε το Dualshock 3 !!!

99.9% θα σε βολέψει αυτό του xbox360. Για μπες σε ένα ηλεκτρομάγαζο και δοκίμασέ τα και τα δύο. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις xbox αντί για PS3.
Αν είναι κάθε φορά που παίζεις να βρίζεις, να το βράσω...

Τάσο, του xbox το χειριστήριο μου αρέσει πολύ, το έχω δοκιμάσει.
Το θέμα είναι ότι θέλω κάτι σε bluray προς το παρόν, γιατί από HDDVD δε βλέπω πολλά πράγματα με ελληνικούς υπότιτλους. Η κονσόλα θα βρίσκεται στο σαλόνι και θα χρησιμοποιείται και ως player. Το ζήτημα είναι να μπορούν να δουν καμιά ταινία και οι γονείς μου.

Εκτός κι αν υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης .srt αρχείων στο Xbox και δεν το ξέρω.

Γιατι η Sony δεν βγαζει κανενα συγχρονο χειριστηριο? Ελεος με τον ιδιο σχεδιασμο τα τελευταια 10 χρονια.

Βρε παιδιά συγνώμη...αλλά εμένα το χειριστήριο του playstation μου είναι 'κουτί'...το έχω βολευτεί τόσα χρόνια...ειδικά του ps3 που είναι κ τόσο ελαφρύ...είναι πολύ καλό...είναι όμως ξαναλέω συνήθεια...

Re: Απάντηση: Ηρθε το Dualshock 3 !!!

Βρε παιδιά συγνώμη...αλλά εμένα το χειριστήριο του playstation μου είναι 'κουτί'...το έχω βολευτεί τόσα χρόνια...ειδικά του ps3 που είναι κ τόσο ελαφρύ...είναι πολύ καλό...είναι όμως ξαναλέω συνήθεια...

+1

Μιχαλη τα dualshock τα ειχα "λιωσει" στο PS One και στο PS2. Eιδικα στο PS1 ειχα μαθει και τα ανοιγα και τα εφτιαχνα γιατι ηταν ελαττωματικα και ξεκολαγαν καποια καλωδια μεσα.-bye-

Σαν σχεδιαση ομως πλεον ειναι υπερβολικα ξεπερασμενα.

Συμφωνώ

Το ότι μπορεί να είναι ξεπερασμένα, που εγώ δεν το νομίζω προσωπικά, δεν σημαίνει κάτι, αν ειδικά αυτό χρησιμοποιείται ακόμα με επιτυχία.
Είναι καθαρά θέμα συνήθειας φυσικά.

Δεν ξέρω ρε παιδιά...

Όταν είχα το PS1, είχα πάρει ένα χειριστήριο με αναλογικούς μοχλούς της Sony (το προηγούμενο από το Dualshock, χωρίς δόνηση), το οποίο περιέργως ήταν αρκετά μεγαλύτερο από τα κανονικά.
Όταν αργότερα πήρα και το Dualshock 1, μετά από λίγες μέρες το παράτησα, γιατί μου έπεφτε μικρό.

Δε θα χαλάσω τους τένοντές μου για τα χειριστήρια της Sony.
Όχι και εργονομικό, μην τρελαθούμε κιόλας...

Το πηρα κ γω. Ειναι τελειο μονο που πρωτα σε ορισμενα παιχνιδια θελει update για να παιξει κ με δονηση.

τότε δες μήπως υπάρχει κανα χειριστήριο σε μεγαλύτερες διαστάσεις από 3rd party κατασκευαστή.

Δυστυχως Τασο, και εγω θα ηθελα ενα πιο μεγαλο χειριστηριο για το PS3, γιατι παροτι χρηστης PS1 και PS2 και παροτι το εχω συνηθισει , οταν παιζω πολλες ωρες με κουραζει λιγο...

Το προβλημα ειναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τον αισθητηρα κινησης του χειριστηριου στο χωρο τον εχει ΜΟΝΟ το Sixaxis και κανενα άλλο....

Οπότε αυτοματως χανεται η συμβατοτητα με τα παιχνιδια που χρειαζονται αυτη τη λειτουργια για να παιξεις (όπως πχ Heavenly Sword κλπ)... :grandpa:

Να σας πώ το άσπρο Dualshock 3 το άσπρο θα συνδέεται κανονικά με το Playstation που είναι αγορασμένο από Ελλάδα ;;

Το έχει κανείς ;;

Η μπαταρία του τι λέει σε σχέσει με το χωρίς δόνηση ;

Αυτό εδώ το Ασημί σε ποιές χώρες κυκλοφορεί ;;
http://www.games-asia.com/dualshock3satinsilver-p-3090.html?cPath=82_87

Last edited: