Βασίλης Α.
Supreme Member
Δεν είναι πολλά βρε παιδιά 60 ευρώ για ένα χειριστήριο? Εδώ και το παλιό που τώρα έχει 40 ευρώ τσιμπημένο μου φαίνεται...
Αμάν, αυτό για μένα θα είναι μικροσκοπικό!
Υπάρχει τίποτα από τρίτο κατασκευαστή;
Δεν είναι μόνο μικροσκοπικό (για τους περισσότερους ενήλικες), είναι και υπερβολικά ελαφρύ και με άθλιες σκανδάλες και sticks.Αμάν, αυτό για μένα θα είναι μικροσκοπικό!
Υπάρχει τίποτα από τρίτο κατασκευαστή;
99.9% θα σε βολέψει αυτό του xbox360. Για μπες σε ένα ηλεκτρομάγαζο και δοκίμασέ τα και τα δύο. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις xbox αντί για PS3.
Αν είναι κάθε φορά που παίζεις να βρίζεις, να το βράσω...
Βρε παιδιά συγνώμη...αλλά εμένα το χειριστήριο του playstation μου είναι 'κουτί'...το έχω βολευτεί τόσα χρόνια...ειδικά του ps3 που είναι κ τόσο ελαφρύ...είναι πολύ καλό...είναι όμως ξαναλέω συνήθεια...
Βρε παιδιά συγνώμη...αλλά εμένα το χειριστήριο του playstation μου είναι 'κουτί'...το έχω βολευτεί τόσα χρόνια...ειδικά του ps3 που είναι κ τόσο ελαφρύ...είναι πολύ καλό...είναι όμως ξαναλέω συνήθεια...
Σαν σχεδιαση ομως πλεον ειναι υπερβολικα ξεπερασμενα.
Οταν κάτι είναι εργονομικό δεν έχει ημερομηνία λήξης
τότε δες μήπως υπάρχει κανα χειριστήριο σε μεγαλύτερες διαστάσεις από 3rd party κατασκευαστή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.