ΙΣΟΒΙΑ !!!!!!!

16 July 2006
7,530
HAMBURG
Επιτελους η Δικαιοσυνη μιλησε .......

γιατι τωρα τελευταια το εχει βουλωσει ......

σημερα στην Ε.

Ισόβια για το φόνο του Εντισόν Γιαχάι

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε αργά το βράδυ της Παρασκευής, ομόφωνα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον Γεώργιο Γρυντάκη, 19 ετών, για το φόνο εκ προθέσεως του 17χρονου Αλβανού Εντισόν Γιαχάι, την Πρωτοχρονιά του 2006, στην ταράτσα του σπιτιού του στην πόλη του Ρεθύμνου.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι τελούσε εν βρασμώ επειδή νωρίτερα ο κατηγορούμενος είχε δεχτεί στη διάρκεια συμπλοκής έξω από μπαρ χτυπήματα στο πρόσωπο από ένα φίλο ή τον ίδιο τον Εντισόν. Δεν δέχτηκε, επίσης, ότι ο φόνος έγινε με μαχαίρι που κρατούσε το θύμα και ο Γρυντάκης κατάφερε να του το πάρει και να τον πλήξει.

Ομόφωνα επιβλήθηκαν επίσης και οι ποινές των άλλων κατηγορουμένων και συγκεκριμένα: Κάθειρξη 21 έτη και 11 μήνες στον πατέρα του, Σωτήρη Γρυντάκη, φυλάκιση 10 έτη και 11 μήνες στη Γιόργιβα Κρέμενα, φυλάκιση 14 έτη και 5 μήνες στον Αρη Μιχαλάκη, και φυλάκιση από 10 έτη και 5 μήνες στους Νίκο Στεφάνου και Σήφη Κουλιζάκη.

εγω πολυ το χαρηκα για τα καθαρματα αυτα ..........:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ όταν είδα την είδηση το ψιλοχάρηκα.. ένιωσα έναν μικρό Σαρκοζύ μέσα μου... να χαίρεται για την επιβολή αυστηρής ποινής ..

Με τη διαφορά ότι οι ρατσιστικές ενέργειες, ειδικά όταν δεν έχουν κάποιο σαφές αίτιο αλλά γίνονται μόνο από μίσος, με αρρωσταίνουν.

Να κάνω μια διευκρινιστική ερώτηση;
Η ποινή ήταν απλά "ισόβια";Για τα απλά ισόβια είναι καμιά 20αρία χρόνια από όσο ξέρω.Από "δις ισόβια" και πάνω είναι πραγματική ισόβια.

έναν σκότωσε, μία φορά ισόβια. Όντως για έναν 19 χρονο δεν υπάρχουν πραγματικά ισόβια. Στη χειρότερη θα βγει κατευθείαν φτιαγμένος 45άρης. Σχεδόν μας ξεγελάει στην τελική.

Στη χειρότερη θα βγει κατευθείαν φτιαγμένος 45άρης.

"Φτιαγμένος" από τα ναρκωτικά, την εκπαίδευση που θα του έχουν κάνει στη φυλακή ή και τα δύο? -bye-

Είτε ισόβια είτε δις ισόβια κ.ο.κ με την συγχώνευση μπορεί η ποινή να μειωθεί στα 11 χρόνια και να βγει έξω (εφόσον βέβαια γίνει δεκτό το αίτημα του, που για 19χρονο είναι πολύ πιθανό).

Κατα τα άλλα απαράδεκτη η ενέργεια του νέου ...

απλα τα νειατα που αφαιρεσε ..... αυτα θα χασει και αυτος .....

στα 50 του ....καλα κρασα .

Το θέμα Βαγγέλη είναι σε τι κατάσταση θα βγεί, εάν πχ έχει γίνει καλύτερος
( δεν το πιστεύω ), ή χειρότερος άνθρωπος.
Ωστόσο όντως ποινές τέτοιου είδους , καλά επιβάλλονται.

Re: Απάντηση: ΙΣΟΒΙΑ !!!!!!!

Το θέμα Βαγγέλη είναι σε τι κατάσταση θα βγεί, εάν πχ έχει γίνει καλύτερος
( δεν το πιστεύω ), ή χειρότερος άνθρωπος.
Ωστόσο όντως ποινές τέτοιου είδους , καλά επιβάλλονται.

Το θέμα σηκώνει πολύ βαθιά ανάλυση....

Προσωπικά πιστεύω ότι εάν θα βγεί ζωντανός (οι φυλακές είναι
τίγκα στους Αλβανούς που θα ψωφάνε για αντεκδίκηση)
θα είναι 100% χειρότερος άνθρωπος.

Είτε ισόβια είτε δις ισόβια κ.ο.κ με την συγχώνευση μπορεί η ποινή να μειωθεί στα 11 χρόνια και να βγει έξω (εφόσον βέβαια γίνει δεκτό το αίτημα του, που για 19χρονο είναι πολύ πιθανό).

Κατα τα άλλα απαράδεκτη η ενέργεια του νέου ...

αγαπητέ μου τα ισόβια σωρεύονται, δεν συγχωνεύονται. Μόνο ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης μπορούν να συγχωνευτούν. Άλλο το πότε δικαιούται ο ισοβίτης να βγει με το θεσμό της υφ' όρον απόλυσης. Αυτό που μπορεί να γίνει, είναι το εφετείο να του αναγνωρίσει ως ελαφρυντικό τη μετεφηβική ηλικία (18-21)