Πρόκειται για ενα πανάκριβο πακέτο χωρίς αμφιβολία. Για κάποιον ισπανόφωνο που θέλει απλά μια επαφή με τη χώρα, δε νομίζω οτι συμφέρει. Δε γνωρίζω βέβαια για τυχόν υποπακέτα (π.χ. αν υπάρχει ένα start pack ανάλογο με του εδώ παρόχου). Οι ταινιές του πάντως είναι πολύ καλές (ανάλογες με του sky), όπως και τα αθλητικά, τα υπόλοιπα θεματικά επίσης καλά. Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση όμως ήταν τα μεγάλα ισπανικά κανάλια. Τα κρατικά tve κρατάνε ένα επίπεδο στο πρόγραμμά τους, τόσο τα tve 1 και 2 όσο και τα θεματικά tve. Τα ιδιωτικά όμως είναι μια απογοήτευση. Αν εξαιρέσουμε κάποιες καλές εκπομπές, οι υπόλοιπες είναι φτηνές παραγωγές. Το αποκορύφωμα βέβαια είναι μετά τις 12 τη νύχτα, όπου το ένα ανταγωνίζεται το άλλο σε εκπομπές τύπου 090. Και μιλάμε τώρα για κανάλια μεγάλων ομίλων, τύπου Μπερλουσκόνι. Αυτά να τα δούμε εμείς που βρίζουμε τα ελληνικά κανάλια. Για ρωτήστε και λίγο τους ισπανούς να σας πουν τί βλέπουν τα ματάκια τους. Σε γενικές λοιπόν γραμμές δε νομίζω οτι η ποιότητα της τηλεόρασης στην ισπανία διαφέρει από αυτήν της ελλάδας.....